זרקתי אותו!!!

• פותח הנושא add1
  • פורסם בתאריך

add1

New member
זרקתי אותו!!!

אני לא מאמינה שעשיתי זאת! בטח אתם לא זוכרים אבל לפני חודשיים כשסיפרתי לכם שהוא מתנהג אלי נורא אמרתם לי לחכות עד שיגמרו המבחנים שלו ואז נראה. אז עברו המבחנים והוא בא לארץ ובקושי רצה לראות אותי- כל פעם עם תירוץ אחר- אבל ידעתי שזו רק האמא הנוראית שלו! וכשאמרתי לו שזה הסוף הוא התקפל במיטה עירום ובכה "אל תעזבי אותי אני אוהב אותך" החלטתי להישאר ואחרי 12 שעות ופחות הוא שוב התנהג כמו חזיר, ולמה? כי הוא דיבר עם אמאלה שלו... נסעתי אליו ואמרתי לו בפנים את כל מה שאני חושבת עליו ושמגיע לי את הטוב ביותר והוא לא מסוגל להעניק לי קמצוץ של אהבה. הרגשתי כמו אישה מוכה שפוגעים בה והיא מפנה את הלחי השניה ועוד מתרצת את התנהגותו. אז שמתי לזה סוף והמשפט האחרון שאמרתי לו זה "יש לך אולי זין גדול אבל אישיות ממש ממש ממש קטנה" ופניתי והלכתי. כמה אומץ נדרש ממני. לפתע כל האהבה שהיתה לי בלב הצטמקה ונעלמה והגיע רק כעס ועלבון ענקי. לכולנו מגיע הרבה יותר טוב ואל תתנו לאף אחד לשחק ברגשות שלכם. הבנתי שהוא לא שווה את הדמעות שלי כי אם הוא כן היה שווה הוא לא היה גורם לי לבכות. ועכשיו סוף סוף אני גם פנויה רגשית. הוא ישאר עם האמא השתלטנית שלו לנצח, אני משוחררת משניהם ושיבושם להם. אני כ"כ מאושרת!!!!

1אפי1

New member
../images/Emo140.gif

העלית חיוך על פניי, יצאת גדולה!!! בהצלחה

כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

את רואה כשרוצים מצליחים. תמשיכי להיות חזקה והמשיכי הלאה בחייך. כל העולם מונח לרגלייך, צעדי במצעד בראש מורם. בהצלחה

seeyou

New member
../images/Emo10.gifלמה להשתמש במילה "זרקתי "?

את תרגישי טוב אם גבר היה כותב שזרק אותך? לא טוב לך במערכת יחסים?-זכותך להתנתק-לא לשתף פעולה עם גורם שלילי-מזיק.... אם תספרי את זה לחבר החדש שלך זה יעשה עליו רושם רע.... בהצלחה בחיים החדשים שלך יוסי

ליוסי....

מה הקטע שלך?!?!?אולי תפסיק לחוש כ"כ!? בא לה להשתמש במילה כזאת כמו זרקתי!אז מה?!?!?מותר לה!!זו ההודעה שלה ומותר לה אז תפסיק להעביר ביקורת!! ולבן אדם כזה מגעיל כמו שהיא תיארה אז מגיע לו שיזרקו אותו! יש לך בעיה?!שמור לעצמך!

לא הבנתי כמה דברים.....

א. מה אמא שלו קשורה למערכת יחסים? ב. בני כמה אתם בדיוק?וכמה זמן הייתם ביחד? תעני לי בבקשה כי לא ממש הבנתי את הסיפור כולו..תודה.

add1

New member
פירוט

א. אמא שלו אישה נוראית. הנה כעת כתבתי לו מייל המסביר לו דברים וחתום בתקווה שיצליח בחייו ומי ענה לי? היא ובארס רב! הוא עבר תאונת דרכים והיא כעת העזה להאשים אותי בתאונה כי השעה הייתה עשר בלילה והוא היה בדרכו אלי. שתתבייש לה והוא עוד יותר שגבר בן 27 נותן לאימו להלחם את מלחמותיו. ב. היינו 6 חודשים ביחד ואהבתי אותו יותר מהכל והייתי מוכנה להקריב הכל. הוא לומד בחו"ל וחיכיתי לו. (אני בת 22) המשכתי לעבוד וללמוד ולחסוך למען עתיד משותף שרצינו כ"כ. אבל היא האשימה אותי בדברים נוראיים והשמיצה אותי בפניו (לדוגמא שאני איתו רק כי הוא יהיה רופא, שאני מתעלמת ממנה, מגיעה אליה לבקרה רק אם אני באיזור- אפשר לחשוב מה אני חייבת לאימו של גבר איתו אני יוצאת מספר חודשים?). היא שנאה אותי מהרגע הראשון כי הענקתי לו רק חום ואהבה ואף נסעתי לבקרו בחו"ל פעמיים! הוא השמיץ אותי בפניה ואותה בפני. התברר שמכרתי את האהבה שלי בזול לאדם שקרן ובעל אישיות מאוד קטנה. להבא לא אצא עם בן יחיד לאם חד הורית. כואב לי לגלות זאת כעת אבל עדיף מוקדם מאשר מאוחר. ידעתי אהבה איתו ואני יודעת שלפחות מצידי זה היה כנה וטהור. אולי אני תמימה אבל אני מאמינה שבקשר אמיתי בני הזוג מעניקים זה לזו ללא קטנוניות ובטח ובטח שלא מערבים את הוריהם בכל מכשול קטנטן העומד בדרך. אני מודה לאלוהים שנצלתי מלהיות המשפחה שלה. יבוא מישהו שידע להעריך את הטוב שבי ואני יודעת שיש בי הרבה להעניק ומי שמגיע לו יהנה מכך. מצד אחד חבל לי על הזמן שעבר אבל מצד שני ידעתי אהבה טובה (בזמנו) ואני יודעת שמגיע לי הטוב ביותר והוא לא היה הטוב ביותר.

אז ככה....

את צודקת!"ילד" בן 27 לא אמור לתת לאמא שלו להשתלט לו על החיים והיא בכלל לא איתו בארך שהוא נמצא אז מה הקטע שהוא הופך אותה לשלט רחוק!? את צריכה להבין שהיא אם חד הורית והוא הבן היחיד-אז היא קשורה אליו מאוד וקשה לה להבין שהבן שלה אוהב מאוד מאוד עוד מישהי חוץ ממנה ושיש לו חיים בנוסף אליך. לדעתי טוב שנפרדתם ועצרת את זה בזמן עוד לפני שהיא הייתה תופסת שליטה לחלוטין,הוא לא יודע להפריד בין החיים האינטימים שלו לחיי המשפחה וזו בעיה.מה הוא מצפה שהיא גם תצפה בכם בעוד שאתם שוכבים ומביאים ילדים? את לא צריכה להתחרט על מה שהיה-ראי זאת כעוד נסיון שצברת בחיים-חוויה שכזו-ורק זכרונות טובים שיהיו לך מזה. לדעתי את צריכה להמשיך הלאה ולמה בכלל חשבת שמערכת יחסים מרחוק כ"כ תעבוד!?

add1

New member
כי האמנתי באהבה

ואני לא מתכוונת לוותר על האמונה הזו. איזו אישה אכזרית היא! להגיד לי שאני אשמה בתאונת דרכים! למה כי הוא היה בדרכו אלי בעשר בלילה? להגיד עלי שאני רעה??? אני אדם כ"כ חם ואוהב ומפנק וטב! אני יודעת את זה ורק בגלל זה כ"כ כואב לי. אם באמת הייתי רעה אז לא היה כ"כ כואב לי עכשיו. אני פשוט שונאת אותה והיא לא שווה את זה. והוא? מדהים לגלות שגבר שאהבתי והערכתי ונתתי לו הכל , מדהים לראות איזה קטן הוא ושקרן. מדהים!

לדעתי....

את פשוט צריכה להתעמת איתה אם את יכולה אז לכי אליה אבל שהוא לא יהיה בבית ותתעמתי איתה ותשאלי אותה אחת ולתמיד מהה הבעיות שלה איתך!?!?תגידי לה מה את בדיוק ומי את ותראי למה היא כ"כ שונאת אותך!? לדעתי היא לא שונאת אותך אלא היא פשוט שונאת את העובדה שאת כאילו גזלת ממנה את הבן שלה--כי עכשיו הוא מוצא בך מה שהוא לא מוצא בה ואולי הקנאה שאת יותר טובה הורסת אותה לכי אליה ותגידי לה הכל ותצעקי עלייה שזה דוחה שהיא חושבת שאת אשמה!!!מה את קשורה?! ויש אנשים כאלה אין מה לעשות... ועליו אני גם מתפלאת כי זה כאילו לא אמור להיות ככה..אבל זו אמא...לכי תדעי...וטוב שגילית עכשיו מאשר שהיית מגלה אחרי החתונה

add1

New member
כבר אין למה

אין על מה להילחם. נלחמתי עליו 3 פעמים ודי. הוא לא שווה את זה . אהבה זו לא מלחמה ואם כן אז ביחד ולא אחד נגד השני. הוא החליף מחנות ביני לבינה . מולי הצדיק אותי ולה סיפר שקרים עלי. אני יודעת שנצחתי כי ניצלתי מלהיות משפחה של אישה כ"כ נוראית ולהיות אישתו של גבר שכזה. הגבר שלי יהיה חזק ולא נטול חוט שדרה. נכון כואב לי ורע לי אבל זה יעבור. כתבתי לה מכתב מה דעתי עליה - שהיא אדם נוראי שהורס לילדו כל זכות לחיים עצמאיים. אין לו אפילו חשבון בנק משלו! בגיל 27! הייתי מסונוורת מאהבה והוא יחד איתה כיבו את האורות וגרמו לי לראות את האמת. ומזל. רק צורם לי וכואב לי. בבחור הבא אדע לא להעניק כ"כ הרבה אבל עדיין בטח אתן מעצמי המון. כי זה מה שהייתי רוצה גם לעצמי.

לדעתי ...

אם היה באמת אוהב אותה, לא היה עוזב אותה. וגם לא היה שומע בקול אמא. הוא לא כל כך בטוח באהבתו לכן הוא מזגזג.

למעלה