זרקו עליי דג

SwisaGirl

New member
זרקו עליי דג

זה היה כזה מעצבן ובים אחת חטפה קריזה עזבה אותנו באמצע נמאס אני שונאת בנים הם כאלה ילדותיים ודבילים ביי

לא כולם כאלה...

אבל רובם תינוקות... גם בגיל חמישים...
עיין ערך אבא שלי...

חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה (
) לא יכולתי להיתאפק...(
) זרקו עלייך דג
חחח
*מתפרצת בצחוק היסטרי*
בום
נפלתי... LOL
(קמתי חזרה...)

pixie dust

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo135.gif

את צודקת! יש בנים שזה נראה כאילו הם לא יתבגרו אף- פעם !!!

אתן כ"כ צודקות

אם אני יוצאת עם המשפחה שלי למסיבה אני מה זה מתפדחת. למשל בשבת שעברה יצאנו ואבא שלי לקח את המלחיה והפלפליה (ככה אומרים?) ושם מעל העיניים ואני ואמא שלי מתפדחות לאללה ואז הוא שם שקיות של סוכר בתוך הפה כאילו הוא מפלצת... יווו בנאדם אתה בן 41 תתבגר כבר! ואח שלי שהוא בן 11 מתחיל להיות הכי סוטה בעולם... הם קיבהלנון דפים כאלה לצבוע והוא כותב על זה דברים ומצייר על זה דברים סוטים ואז אומר לאחותי התמימה בת ה4 להראות לאנשים... ותפסתי אותו כמה פעמים באתרים לא לגילו... אני מה זה מפחדת יום אחד להיכנס לשירותים ולגלות חומר לבנבן על האסלה.

אוי אני זוכרת תימים הטובים

כשהייתי ביסודי (בצמעירותי) והיינו עורכים מלחמות קרח כי הבנו בקבוקים מהבית מלאים בקרח עד שמישהו היה מקבל בקבוק לראש ורז היה מתעלף.. אהה הימים הטובים. אני זוכרת שהכנסתי למישהו קרח לחולצה. חחחחחח צחוקים... בהכנות למסיבת סיום. יווו עכשיו אני נזכרת כמה אני מתגעגעת ליסודי...יופי עכשיו אני 10 שנים אחרי כיתה א' (י"א) ואני לא רוצההההההה אוווווווווווווווו!!!! נזכרתי במשהו שהבנים עשו בבצפר שלי! הייתה הפסקה של מים וזה היה בקיץ והיה חם אימים ואז הביאו טנק של מים והם לקחו שקיות ומילאו במים והתחילו לזרוק על כולם ובי פגעו בול בין הרגחיים בדיוק שמה ואיזה שעתיים אני עם רטוב בין הרגליים...לא נעים.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif נכון!!!

הם תמיד שופכיים על ילדות מיץ ענבים ומים!!!
אבל אני שפכתי על מישהו מהכיתה מים!
*קריאת ניצחון*

babygrl

New member
זרקו עלייך דג../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

ממש
איך הגעת למצב כזה...

Roniii

New member
סליחה אבל ../images/Emo13.gif

זה ממש מצחיק..... אני מקווה שזה לא היה דג לויתן, ואני אשמח לשמוע את הפרטים והכי חשוב מסכימה איתך 200% בקשר לכמה שבנים הם סתומים!!!!!

Stripperella

New member
אבל.......

אם תחשבו על זה רגע.... כמה הבנים סתומים .... אנחנו עדיין לא יכולות בלעדם

MiTzi Miau

New member
יש אני מיוחדת!! ../images/Emo181.gif

יש לי חבר מושלם!!! ואני אומרת אתזה בשיא הרצינות!

נכון....

למשל היה לי חבר שזרקתי אותו לא מזמן ואז הלכנו כל החבר'ה שלי לצפון... זוכרות שאמרתי לכם שאני נוסעת לצפון אז בקיצור ראיתי אותו שם והוא ראה אותי עם חברה שלי ואחר כך כשאני לא הייתי איתה הוא הלך וסיפר ה שהיינו חברים ואיך נפרדתי ממנו בקיצור הוא סיפר לה הכל עלינו והיא לא מכירה אותו בכלל אז מסתבר שהוא היה חבר של אחד מהחבר'ה אצלנו והוא הזמין אותו להצפטרף לטיול איתנו....הבנתם?!ואז הלכתי וצעקתי עליו שהוא מרכל עלי מאחורי הגב שלי...חוצפן לא?! בקיצור הוא לא הבין מה מפריע לי שהוא מספר לחברה שלי ואמרתי לו בגלל שהוא לא מכיר אותה ונכון שאני סיפרתי לה כבר וכל זה אבל אם זו לא הייתה חברה שלי ואם הוא היה מספר סתם לאיזה מישהו שרואה אותי בפעם הראשונה ואנחנו יושבים ומדברים ואחר כך הוא ילך ויספר לו על החיים שלי?נכון שאני צודקת....תגידו לי תאמת עשיתי טוב שצעקתי עליו?

Stripperella

New member
ברור שעשית טוב!!!!!!!!

מה זה לדבר עלייך מאחור הגב!!!!! אוי אני שונאת את זה!!!! גם אני הייתי צורחת ברור!!!!!!

MiTzi Miau

New member
נכון.. ../images/Emo9.gif כאילו אין לכן...../images/Emo181.gif

מושג!! לפני שהוא התגייס הוא היה בא ועוזר לי לנקות את הבית כשדי שאני לא אעשה את זה לבד היינו תמיד ישנים ביחד והוא תמיד מפנק ומחבק ואומר שהוא אוהב ועכשיו הכשהוא חוזר מהצבא הוא לא מרשה לי לעזוב אותו לשניה! אנחנו נוסעים ביחד למקומות, לפעמים סתם ככה לוקחים את האוטו נוסעים לשבת אצל סבתא שלי כדי לשא תרגיש משועממת.. עם ההויםשלי, הלכנו איתם למסעדות, בתי קפה.. הכל ..
אמא שלי משוגעת עליו, אין לה מילה אחת רעה עליו וזאת יש לה תמיד מה להגיד. לי אין מילה עליו וגם לי תמיד יש מה לומר! הוא חתיך
טוב שאין בכאלה שהיו מתות שאני מות כדי שלא תהיה לו חברה והוא מאמי

SwisaGirl

New member
אז זהו.. שסתם עבר על אופניים וזרק

דג בשיא השלווה שלו בנזונה... זהו ביי

למעלה