זרעתי...זרע .. מה אתן אומרות? האם ינבט ? או ינבול?
L luka on1 New member 25/9/08 #3 ראש כחול שכמותך... לא נורא לפעמים מותר, ומרבוש אם תאמיני חזק זה בטוח ינבוט ויהפוך למשהו מקסים כמעט כמוך!!!
ראש כחול שכמותך... לא נורא לפעמים מותר, ומרבוש אם תאמיני חזק זה בטוח ינבוט ויהפוך למשהו מקסים כמעט כמוך!!!
M meyrav a New member 25/9/08 #8 תודה על כל התגובת יש לציין המענינות אז הסיפור בעצם פשוט. ראיתי אותה , כתבתי פתק עם כמה מילים מס' נייד שלי ושמתי לה על שמשמת המכונית.. זה התקציר.. עכשיו מחכה האם יצמח או לא? האם הייתי אסרטיבית מידי?
תודה על כל התגובת יש לציין המענינות אז הסיפור בעצם פשוט. ראיתי אותה , כתבתי פתק עם כמה מילים מס' נייד שלי ושמתי לה על שמשמת המכונית.. זה התקציר.. עכשיו מחכה האם יצמח או לא? האם הייתי אסרטיבית מידי?
פ פעם תורי New member 26/9/08 #9 אהה זו היית את........./images/Emo68.gif כל הכבוד איזה אומץ !! מאחלת לך "התחלה טובה" (תרתי משמע)
ל לאקילולי New member 27/9/08 #11 כל הכבוד מירבוש../images/Emo13.gifמריעות לך פעמיים!!!!!! רוצות לשמוע פרטים אם וכאשר.....ואני בטוחה שתגובה את תקבלי,אין שום אישה שתעמוד פניך ולא תתרגש......
כל הכבוד מירבוש../images/Emo13.gifמריעות לך פעמיים!!!!!! רוצות לשמוע פרטים אם וכאשר.....ואני בטוחה שתגובה את תקבלי,אין שום אישה שתעמוד פניך ולא תתרגש......