זרעי פישתן

jesie12

New member
זרעי פישתן

יעצו לי לקנות, טענו שהם מסייעים למטבוליזים אז קניתי מה עכשיו? מה עושים איתם?

צריך לטחון אותם, כשהם לא טחונים הם לא מתעכלים בכלל נראה לי שזרעי פשתן טחונים אפשר להוסיף לכל דבר - לסלט, ליוגורט עם קורנפלקס....

12רוניתי

New member
זרעי פשתן תורמים להורדת הטריגלצרידים

רצוי לטחון אותם במקום בחנות או בבית. לא לרכוש את זה ישירות כתבלין או טחון. לומר למוכר לטחון לכם במקום או שתעשו זאת בבית במטחנה קטנה. מומלץ לאכול עם יוגורט- ט ע י ם בהחלט. או אפשר בסלט ואפילו מישהי ספרה לי שהיא שמה את זה בקציצות לילדים. בסך הכל זרעי פשתן= לפחממה!!

כרכומית

New member
זרעי פשתן

זרעי פשתן עשירים בחומצות שומן מסוג אומגה 3 שהן אחד היתרונות החשובים של זרעי הפשתן, מכיוון שחומצות השומן רגישות יש לשמור במקרר ולטחון סמוך לאכילה על מנת שהחומצות לא תתחמצנה . חוץ מזה עשירים בסיבים תזונתיים ובחומרים נוגדי חימצון.

אם האומגה 3 כל כך חשובה לנו (אין חולק על כך)

למה לקבל אותה מהפשתן כשאפשר לקחת טבליות המכילות אותן בכמות נדרשת. אני לוקחת, למשל, מוצר שנקרא אלספה. האם לא יעיל יותר?!

כרכומית

New member
אומגה 3 בכדורים

בהחלט יעיל. מה גם שניתן לקבל כמות גבוהה ומרוכזת יותר.. אבל, יש כאלה שיש להם בעיה עם כדורים(התמדה, דחייה וכל מיני אחרות) או כאלה שמעדיפים לצרוך עד כמה שניתן רכיבי תזונה דרך המזון, מין הסתם עדיף לקבל את הקלוריות שלנו ממוצרים בריאים יותר. כמו כן יש בזרעי הפשתן גם סיבים תזונתיים שעוזרים גם הם במנגנון נוסף להפחתת כולסטרול, לפעילות עיכול טובה יותר ולתחושת שובע.(שחשובה בתהליך ירידה במשקל). אבל גם כדורים זה בסדר גמור

למעלה