זרעי כאב

בטיבופ

New member
זרעי כאב

טיילתי לי בשדרות הכאב, פינת רחוב הסבל ופתאום אתה הופעת כברק אירוני משערי העבר פוגע בי בניסיון להשאירך מחוץ לחיי שלחת לעברי את היונה והחזרתי אותה עירומה מנוצות. מצומררת הייתי מספר הזכרונות שנפתח הפנקס השחור שקניתי במטבעות זרעך. הזרעים שנשתלו בתוכי ללא שום סיכוי לפרוח הזרעים שהרקיבו אותי מצמיחים סרפדים בנפשי, בגופי, במחי. רקובה משוטטת ברחובות האונס ולא מוצאת את דרכי חזרה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בטיבופ

מציאת הדרך חזרה, לאחר בריחה מבוהלת מפושע שטימא אותך, אינה קלה. אבל היא אפשרית. אי אפשר למחוק את הזכרונות, כאילו לא היו הדברים מעולם, אבל אפשר להתחזק, לרכוש דרכי התמודדות בונה, ולבנות דברים מחדש. היי חזקה!

עליסה

New member
בטיבופ

הרגשתי שאני חיייבת להגיב, לחזק, למרות שאין לי מה להגיד.. כי הכאב הזה, חיים אותו ומה שאומרים לעיתים יותר מידי רחוקות יכול לגרות לחיות קל, לשניות...וזהו. הכאב הזה נשאר ולא יוצאל, ביום ובלילה בשימחה ובעצב... אני יכולה להגיד ללך רק שאת לא לבד... את איתנו ועם עוד רבות אחרות.. ואת את זעקתך משמיע ואולי הן לא. זה צעד טוב....... זהות שבורה

thesurvivor

New member
את לו אשמה

את לא אשמה באונס שבו הוא פגע בך . הדרך הטובה ביותר לנצח את חלאת המין [ אינושי הזה .הוא להתחזק , ולהתגבר על פחדים והחרדות . לאט-לאט לפי הקצב שלך . בלי מהירות בסבלנות אין קץ . תמיד תוכלי למצוא פה אוזן קשבת . תמיכה וחיזוק . בהערכה על אומץ . על עובדה ששיתפת אותנו בפרק כל -כך קשה . the survivor

למעלה