~~זרמים~~

EYNATI

New member
~~זרמים~~

המון תחושות מסתובבת לי בגוף , הן מעברות זרמים , חלקם זרמים חמים חלקם דוקרים וחלקם לא מזוהים לי -זרים . המון דברים קורים עכשיו - תקופה עמוסה , אין לי זמן לעצמי ואולי טוב שכך כי כך אני יכולה לברוח מעצמי ... לא להתמודד עם הזרמים , ואתה - זרם בלתי מזוהה חזרת לי פתאום לגוף , בהבזק נשימה חזרתי לנשום אותך , אולי מתוך געגוע אולי מתוך התפרקות על גלי העבר - אבל אתה שם ... ואתה - בכלל לא יודע שאתה שוב שם , טוב ,אולי טיפה אתה מבין אבל בוחר לא להגיב . ואני - חוזרת להיות פתאום הצל של עצמי כאילו לא עברה תקופה , כאילו שלא עברתי המון כאילו שאני לא יותר חזקה מאיזה זרם ... אני רוצה שהזרם הזה יחלוף ... שתעלם .... זה בכל מקרה רק אצלי - ולך אין קשר לזה באמת , זה דברים שאני רואה ואני רוצה - ואתה אפילו לא יודע ... אני רוצה שקט , בלי זרמים ... אני רוצה להנות מהדברים הקטנים שקורים לי שאגב הם בכלל לא קטנים הם עצומים , בלי לקבל זרמים ... אני רוצה שקט....

JudyWn

New member
עינתי ../images/Emo142.gif

אין דבר כזה "פתאום" - קרה משהו. יש טריגר שגרם לך לחשוב על הבחור הזה שוב. כדאי שתבררי מה בסביבה שלך הביא אותך לחשוב עליו שוב - ואם זה מפריע לך - לסלק את זה מהחיים שלך.

למעלה