זריקת עידוד

מבכירה

New member
זריקת עידוד

בנות יקרות, לצערי גיליתי את הפורום שלכן רק עכשיו - פורום מדהים על פי השיטוט שלי. אם הייתי מתוודעת אליכן קודם לכן אז אולי השנה החולפת היתה עוברת עלי יותר בקלות. זריקת העידוד היא שאני בהריון - כן, אחרי שנה של IVF בתל השומר. ההריון הוא מתרומת ביצית (אני בת 46). בנוסף לטיפולים - גם טיפולי דיקור S&B לאורך כל התקופה שעזרו לי מאוד. אשמח לנדב פרטים מנסיוני לכל המעוניינות. אני מחזיקה לכולכן אצבעות. אם אני הצלחתי גם אתן יכולות!!!

מבכירה

New member
דיקור S&B

זה דיקור בשיטה עתיקה, שמתחשב בתאריך הלידה. משתמשים במעט מאוד מחטים. דוקרים כל 3 שבועות. ועובדים יותר על איזון ופחות על טיפול בסימפטומים.

טוט

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo28.gif

איחולים להיריון קל והרבה הרבה אושר!

מם 1971

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון מקסים כייפי ומשמים

vif

New member
מזל טוב../images/Emo41.gif

איזה כף לשמוע ..ונשמח לשמוע ה כ ל...שיהיה לך הריון קל נעים

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

סביון1

New member
המון מזל טוב והמשך הריון קל ותקין

גם אני מ"מועדון נתרמות הביצית" ואני חושבת שהרבה חברות מועדון וחברות פוטנציאליות ישמחו, כמוני, אם תשתפי אותנו בכמה שיותר פרטים על הליך תרומת הביצית שעברת. תודה ושוב מזל טוב, סביון

גולה1

New member
קודם כל המון המון מזל טוב!!

דבר שני, את התרומה עשית בארץ? מה הפרוצדורה? העלות?

מבכירה

New member
פרטים על התרומה

קודם כל תודה לכולכן על העידוד והאיחולים. בקרוב אצלכן אמן! לגבי התרומה: שנה של IVF בתל השומר - בחלק מהמקרים העוברים לא התפתחו במעבדה, וכשהתפתחו לא נקלטו. המסלול של קייב אוקראינה - דרך פרופ' דור. כ-3,300 דולר עבור 5-6 ביציות (יש מסלולים יותר יקרים עם יותר ביציות ואפילו אפשרות לנסוע לבחור את התורמת). לא שאלתי הרבה לפני אבל היום אני ממליצה לשאול אם מדובר בביציות שהופרו או פשוט 5-6 ביציות ומה שמופרה מופרה. התורמות הן בחורות צעירות עם ילדים, שמקבלות כסף ואין להן קשיי פוריות. הצוות נוסע לאוקראינה עם הזרע, וחוזרים עם עוברים טריים. היה לי מזל וכל הביציות שלי הופרו. החזירו לי שניים ונקלטו שניים. ההחזרה באסותא. מי שחברת מאוחדת כמוני - יש השתתפות רק בהחזרה (מינוס 15% השתתפות עצמית שלי בסך 450 ש"ח בערך כי זה בית חולים פרטי). ואין השתתפות בכלל בקניית הביצית. בהצלחה לכולכן מחזיקה לכן אצבעות.

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךךךךךך.

למעלה