זריקת לוקרין

זריקת לוקרין

שלום אני חדשה בפורום, אבל לא בנושא הפוריות... בעבר הייתי מוגדרת אנדומדריוזיס דרגה 4, ובכ"ז הריתי וילדתי לפני שנה תאומות מקסימות ( אוושר גדול ! ) עכשיו איבחנו לי שחלות מוגדלות, הרבה ציסטות. חשבו שז גידול ועברתי תקופה של מתח נוראי. כעת, חושבים שהכל נובע בגלל האנדו שיש לי, שהתחיל "לפרוח" אחרי הלידה. המליצו לי על זריקת לוקרין וקופת חולים לא מאשרת את התרופה. התרופה עולה 7000 ש"ח. האם יש לכן מידע בנושא ? המון תודה

מיכל235

New member
תנסי להילחם

תבקשי אישור מרופא הנשים שלך או אם את מטופלת בבי"ח אז תנסי להביא מכתב מבי"ח, שיכתוב שיש לך אנדו' ושאת חייבת את הזריקות. אולי תנסי לחילופין לבקש אישור לדקפפטיל. אני הבאתי את דו"ח הניתוח בו נכתב שאני חייבת לקבל 6 זריקות דקפפטיל ולא עשו לי כל בעיות, תוך יומיים כבר היה לי אישור (גם אני בכללית). בהצלחה.

סדני

New member
איזה קופ"ח את?

אני בכללית וקיבלתי מרשם וקניתי את הזריקה במחיר מסובסד (400 ש"ח בערך)

זואילי

New member
בכללית

רופא המשפחה "תירגם" את המרשם מתה"ש ובצירוף מכתב הסבר שלו + הסבר מתה"ש - קניתי את הזריקה בכ - 300 ש"ח.

תילחמי עם הקופה

תגישי ערעור ועוד אחד ועוד אחד. בסוף הם יאשרו. תעדכני. בהצלחה.

תודה על העידוד והעיצות !

האם יש תחליף ללופרון / לוקרין ? האם יש מקום שאפשר לקנות מסופסד ? האם שילמתן סכום כזה גדול עבור לקיחת לופרין ? ושוב תודה

שלום

קופת חולים מכבי... התהליך.. הרופא שהמליץ לך על הלוקרין צריך לרשום לך את ההמלצה על טופס שאת מקבלת מהקופה נקרא - "טופס הוראת רופאה מומחה במוסד רפואי לשימוש בתכשיר שאינו רשום לחולה יחיד" את הטופס הזה + דוח ניתוח + טופס שרופא המשפחה ממלא נקרא - "בקשה לאישורים מיוחדים/חרגים". את כל זה את מעבירה למשרדי הקופה הם מעברים למי שצריך במכבי...ואת אמורה לקבל אישור. עדכני מה קורה. התחליף ללוקרין או לופרון זה הדקאפפטיל.

תרופת לוקרין המשך

אני הבנתי שמדובר בתרופה חדשה, שלא מאושרת עדיין ע"י משרד הבריאות ולכן כמובן לא נמצאת בסל הבריאות. ההליך להשגת הלוקרין די מסובך: צריך חתימה של 4 רופאי בתי חולים ואח"כ אישור של וועדת תרופות מכבי. אין לי כ"כ זמן לחכות ( אני צריכה לקחת בימים הקרובים ).

אל תוותרי

הרבה בנות מקבלות לוקרין ואין סיבה שהם יימשכו אותך בברוקרטיה מפגרת. תתעקשי שאת מביאה חתימה של המנתח והמנהל מחלקה שלו ולא יותר. תבהירי להם שאם לא תקבלי את הזריקה בזמן זה עלול להוביל אותך לניתוח......... או לבקש מהרופא שהמליץ לך על הלוקרין להחליף לדקא'.

זואילי

New member
נראה לי מוגזם לחלוטין

הייתכן והכללית בעניין הזה מפתיעה לטובה??

צלצלתי לקופה לשאול על טופס זה והם לא יודעים

איך אני מקבלת את הטופס? מחר אני צריכה להיות במרפאת האנדו ואני רוצה שהרופא ימלא כדי לזרז הליכים. הבחורה במשרד לא יודעת בכלל על טופס כזה. אני גם במכבי.

זק - שאלה דחופה

כתבתי גם בטעות במקום אחר. תגידי איך אני משיגה את טופס הוראת רופא מומחה הזה? במכבי הם לא יודעים מה זה. אני מחר צריכה להיות בתה"ש ורוצה פשוט שיהיה לי כדי שהרופא ימלא. יש לי דוח ניתוח מלפני 3 שנים זה מספיק? בכל אופן במכבי בקופה לא יודעים על הטופס הזה.

נעמי 17

New member
לא לוותר.

אני עשיתי זאת כך אבל עם דקא: לקחתי מרשם פרטי מרופא מומחה כיועץ של הקופה בליויי מכתב . המכתב היה קצת מחמיר בצורך לאישור הזריקה. ניגשתי למשרדי הקופה שהעבירו את המסמכים לרופא המחוזי. הם רצו שאגש לגניקולוג של הקופה. עניתי שאין מצב- הרי המכתב שהבאתי הוא מיועץ של הקופה אז למה שאעבור עוד בדיקה? - זה כבר היה בצעקות. אחרי כמה ימים היה אישור.

lia280

New member
גם אני בקופת חולים- מכבי

שילמתי 460 ש"ח. כמובן עם הפניה... תתעקשי לקבל הפניה, אין סיבה שלא יתנו!!!

למעלה