זריקת חפצים

ofek1512

New member
זריקת חפצים

לאחרונה בני התחיל לזרוק חפצים אני תהיתי ממה זה נובע.
אשמח לשמוע את תגובתכם.
בתודה מראש,
ofek1512

חוה61

New member
אין מספיק פרטים: בן כמה הוא? איזה חפצים הוא זורק? לאן?

ofek1512

New member
זריקת חפצים

הוא בן 9.10 כל מיני חפצים הוא זורק על הרצפה משחקים, חפצי נוי,שבר שתי תמונות.

nati6589884

New member
הבנתי האם זה מפריע לכם?

לפי הבנתי כן. עכשיו אני מציע לשואל אותו למה הוא עושה ככה, האם הוא מתקשר? יודע להסביר את עצמו? אם כן תשאלו אותו.

יכול לנבוע מכל מיני דברים

זריקת חפצים יכולה להיות מעניינת, יכול להיות שהוא חוקר ולומד ככה דברים שמעניינים אותו.
יש שלב כזה בהתפתחות של כל ילד שבו הילד נהנה לבחון ולראות חפצים שנופלים, זה משהו שאמור להיות אצל כל הילדים בלי קשר לספקטרום וזה בסך הכל טוב רק לשים לב שנותנים לילד לזרוק חפצים בצורה בטיחותית. אפשר לתת לו לזרוק דברים רכים וקלים כמו כדורים שעשויים מחומר רך וככה הוא מספק את סקרנותו בלי פגע.
ישנה גם אפשרות אחרת והיא שיכול להיות שזה נובע מתסכול ואז זריקת החפצים היא מעין פורקן כזה.
תנסו לשים לב מה הרקע לפעולה, האם הוא נראה מסוקרן, מעוניין, או אולי משועמם או כועס לפני שהוא זורק את החפצים? איך הוא מגיב לפעולה של זריקת החפץ האם זה משמח אותו, האם זה נראה לו מעניין?

nati6589884

New member
ז נכון אבל קשור אם הוא רוצה לפגוע.

שאני זורק חפצים המטרה שלי היא לפגוע. אבל אני לא ילד. שהייתי ילד לא הייתי זורק חפצים. הכל קשור בגיל. אבל נתקלתי גם בילדים שזרקו חפצים כדאי לפגוע. לכן כמו שאמרת. הכל קשור מה. אם הוא זורק כדאי לחקור. זה דבר אחר. אם הוא זורק כי יש לו איזה מעוקה. צריך כבר לטפל שונה. הכל קשור מה קרה. הבעיה היא שהיא לא מפרטת ,לא מסבירה. ואי אפשר בללל להבין כלום. אני לא אוהב תגובות מהסוג הזה. בן אדם בא שיפרט לפחות כדי שהיה אפשר לעזור. ולא היה כללי כל כך. זה לפחות תדעי כי אנחנו לא יודעים מה הפרטי,ם מה קרה, מתי הוא זרק, באיזה מצב, מי הילד, האם יש לו "בעיות התנהגות". אם זה כהתקף זעם. מה בכלל קורה פה? אני לא הבנתי כלום....

ofek1512

New member
זורק חפצים

הוא זורק חפצים על הרצפה זה נראה שהוא בודק את התגובות כלפיו.
זה לא כחלק מהתקף זעם.

nati6589884

New member
הבנתי.

אני מבין שזה מפריע לכם. את יכולה להסביר לו שזה לא בסדר? אבל להסביר לו באופן נעים. ושנית אני לא יודע בן כמה ילדך. כי לא צינת אבל אם הוא ילד יותר גדול. תנסי לשואל אותו למה הוא עושה כך?: תנסו לנהל שיחה. אני מבקש שתני עוד פרטים. ואני אנסה לסייע לך. תודה.

dina199

New member
ייתכן תסכול מקשיי תקשורת

האם אתם יודעים באיזה תנאים זה קורה

ofek1512

New member
זריקת חפצים

ככול הנראה זה קשור לתסכול מקשיי תקשורת.

nati6589884

New member
הוא לא מתקשר?

הוא מדבר או לא? שהוא זורק זה לאחר שהוא לא מצליח לדבר? תפרטי קצת. שנוכל להבין אותך...

למעלה