זריקת גסטון בברך????

מצב
הנושא נעול.

תקווה5

New member
זריקת גסטון בברך????

זריקת גסטון בברך????
האם מישהי ניסתה? זה אפשרי? זה כואב???

נועם@בת

New member
בברך? אלוהים ישמור

זריקת גסטון בברך????
בברך? אלוהים ישמור
אסור להזריק לברך, הברך היא סחוס. יתכן ואת מתכוונת לירך (כלומר לפולקעס). אפשר טכנית להזריק אבל זה סיכון כי גסטון מכאיב ועלול לגרום לכאב משתק. נועם ~שהזריקה את כל היתר לירך וזה היה קלי קלות~

הרמוניה

New member
אני ניסיתי בירך

בברך? אלוהים ישמור
אסור להזריק לברך, הברך היא סחוס. יתכן ואת מתכוונת לירך (כלומר לפולקעס). אפשר טכנית להזריק אבל זה סיכון כי גסטון מכאיב ועלול לגרום לכאב משתק. נועם ~שהזריקה את כל היתר לירך וזה היה קלי קלות~
אני ניסיתי בירך
כואב אבל ניסבל... (ולא מומלץ יותר מידי פעמים) הרמוניה

גסטון - יש תחליף= קרינון

זריקת גסטון בברך????
גסטון - יש תחליף= קרינון
בשום פנים ואופן לא להזריק לברך!!! נראה לי שלא תצליחי ללכת זמן רב אחר כך אם תעשי זאת. מצרפת שני קישורים שכתבתי. הראשון - טיפים להזרקה עצמית של גסטון. השני - על קרינון. ג'ל שמחדירים וגינלית. מומלץ בכל פה. בהצלחה

זה כבר יותר הגיוני ../images/Emo13.gif

התכוונתי לירך...
זה כבר יותר הגיוני

a17

New member
לא שמעתם על משחת אמלה ????

התכוונתי לירך...
בתור מי שהזריקה 3 גסטון ליום ורואה את עצמה "מומחית" לנושא
....זו זריקה כואבת אין מה לעשות אבללאחר שכל ה....כבר היה מצולק וכואב השתמשתי באמלה ולפחות את ההזרקה לא הרגשתי....זה מאוד עוזר ומומלץ. אח"כ כדי להקל על ה"איזור" הכואב מאוד עזר לי קומפרסים של קרח. זה עדיף מאשר לחפש מקומות "יצירתיים" להזרקה כי האפקט נשאר עוד המון זמן לאחר שמפסיקים להזריק. ובקשר לקרינון - זה יקר רצח !!! הכללית משתתפת במימון? מישהו יודע? כי אני שוקלת להמיר את הקרינון (שנרשם לי לקראת ההחזרה שמי יודע מתי היא תהיה...), באוטרוגוסטן רק בגלל המחיר הגבוה....(הרופא אמר שמבחינת היעילות זה אותו הדבר).

למיטב ידיעתי הכללית לא משתתפים

....זו זריקה כואבת אין מה לעשות אבללאחר שכל ה....כבר היה מצולק וכואב השתמשתי באמלה ולפחות את ההזרקה לא הרגשתי....זה מאוד עוזר ומומלץ. אח"כ כדי להקל על ה"איזור" הכואב מאוד עזר לי קומפרסים של קרח. זה עדיף מאשר לחפש מקומות "יצירתיים" להזרקה כי האפקט נשאר עוד המון זמן לאחר שמפסיקים להזריק. ובקשר לקרינון - זה יקר רצח !!! הכללית משתתפת במימון? מישהו יודע? כי אני שוקלת להמיר את הקרינון (שנרשם לי לקראת ההחזרה שמי יודע מתי היא תהיה...), באוטרוגוסטן רק בגלל המחיר הגבוה....(הרופא אמר שמבחינת היעילות זה אותו הדבר).
אבל אני מעודכנת לכחצי שנה אחורנית. אולי הדברים השתנו מאז...?? ידוע לי שמכבי כן משתתפים - אם אינני טועה בחצי מהעלות.

a17

New member
הלוואי ../images/Emo41.gif אבל לא כון ללפני חודש

אבל אני מעודכנת לכחצי שנה אחורנית. אולי הדברים השתנו מאז...?? ידוע לי שמכבי כן משתתפים - אם אינני טועה בחצי מהעלות.
הלוואי
אבל לא כון ללפני חודש
הצלחתי לפתח אלרגיה לכל סוגי הפרוגסטרונים....וקרינון עדיין לא ניסיתי חשבתי שאולי....אבל זה כל כך יקר.

ayoosh

New member
אני יכולה לתמוך בדברי הרופא

לגבי היעילות של האוטרוגסטן- בטיפול הזה (
) הייתי רק עם אוטרו' 3*3 פעמים ביום- וזה הספיק להשתרשות של יותר מעובר אחד
...

a17

New member
הלוואי עלי....../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לגבי היעילות של האוטרוגסטן- בטיפול הזה (
) הייתי רק עם אוטרו' 3*3 פעמים ביום- וזה הספיק להשתרשות של יותר מעובר אחד
...
הלוואי עלי....

Yaldi

New member
מכבי משתתפים בעלות הקרינון!!!

מכבי משתתפים בעלות הקרינון!!!
ב 50% זה עדיין יוצא יקר 120 ומשהו ש"ח לחבילה בי לא נגעה מחט בכול התהליך הוצאנו כ 1000 ש"ח על הקרינון אבל כמו שהבנזוג אמר זה כבר כסף קטן על פני כל התהליך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה