ערב טוב מילרית!
קודם כל - מחזיקים לך אצבעות
אין הרבה מה להוסיף על מה שרומיה כתבה. היא אכן מעיין נובע. אבל - אנחנו נעזרנו בפורום פוריות. הוא נותן המון תמיכה וכמובן עזרה בהשגת עטי גונל, למי שהקופה לא מממנת וכדומה. שווה להציץ. בנוגע לזריקות: (אני הצטרפתי בשלב הזה כדי להוסיף את הפרטים הפיקנטים..טלי) את הדיכוי (אצלנו - דקאפפטיל), קיבלנו מאחות קופת חולים - זה בישבן וזו הייתה הזריקה הראשונה כך שלא לקחנו סיכונים (מה גם שהדקא אמור להיות בקירור עד ההזרקה - אז לא כל כך נוח להתנייד איתו, כדאי לקנות אותו בבית המרקחת של הקופה- ומיד לאחות לגמור עם העניין). לא נורא בכלל ! את ההורמונים לגירוי שחלתי - הזרקנו בבית, בעט גונל. העט הרבה יותר פשוט לשימוש מהאמפולות, ואם את לא במאוחדת, אז אין בעיה- תקבלי את העט מהקופה. ההזרקה עם העט ממש פשוט ומהירה, והמחטים של העט כל כך דקות שלא מרגישים אותם כמעט. זה קצת מפחיד בפעם הראשונה (כמו כל דבר) אבל אחרי שיראו לך איך, קלי קלות, אני זוכרת אפילו פעם אחת שבשעה שהיינו אמורים להזריק (וחשוב להזריק את הגונאל בדיוק באותה השעה) - לא היינו בבית, אז ישבנו לנו באוטו, חיטאנו את המקום והזרקנו, ככה באמצע הרחוב... ממש כמו גדולים. (אגב זו כמעט אותה עט שאיתה מזריקים כל הילדים המסכנים חולי הסכרת, אז עם הם יכולים, עלינו זה באמת קטן !) חשוב להזריק רק אחרי שהאלכוהול, שאת מורחת לחיטוי, מתאדה, אחרת זה צורב. את הפרגניל - הזריקה האחרונה לפני השאיבה (אותה חשוב לקבל בזמן הנכון) הזריקה לנו אחות בשעלבים, היישוב לידנו, כי היינו צריכים להזריק אותה ב12 בלילה, והבחורה המדהימה הזו קיבלה אותנו אצלה בבית ב 11:30 בלילה !!!!. זריקה לישבן, למזלי אני שכבתי על הבטן - אז לא ראיתי את אורך המחט, אחרת לפי התיאור של שניר בטח לא הייתי מצליחה לשחרר את הישבן לקראת ההזרקה... הזריקה הזאת לא נעימה, וקצת כואב אח"כ הישבן, אבל נסבל. לתמיכה השתמשנו בקרינון - שזה נרות לנרתיק (מגיע במעין מתקן פלסטיק כמו טמפון עם מוליך שצריך רק לשבור לו את המכסה, וללחוץ על הבלון הקטן בקצה, וזהו) . היתרון בהם הוא שלא חייבים לשכב אחרי השימוש בהם, אלא ההפך, לזוז, אז אפשר לקחת אותם על הבוקר ומיד לצאת לעבודה (ולא לשכב 20 דקות לנוח כמו עם חומרים אחרים) ושצריך לקחת רק נר אחד ביום (בניגוד ל2 עם חומרים אחרים) לנו רשמו תמיכה אחרת, ואני ביקשתי להחליף, כדי שלא אצטרך לנוח, ולדחוף נרות פעמיים ביום, כדי שישבש את סדר היום כמה שפחות.. בקיצור - חוויה אם יש שאלות - אנחנו כאן לילה טוב