זריקות הורמונים

moran1312

New member
זריקות הורמונים

שלום ,
אני לפני ivf ובקרוב מתחילה להזריק הורמונים , האם הזריקות עושות סימנים בבטן ?
לחוצה

haych

New member
לא ממש

אני יכולה לומר רק מנסיוני וממה שיצא לי להזריק.
הכי "גרוע" שהיה לי זה סימן כחול קטן שרק אני יכולתי לראות כי ידעתי שהוא שם.
מעבר לזה, לפעמים לא נשאר סימן ולפעמים יש נקודות בהירות וקטנות במקום הדקירה-לא משהו שישימו לב אליו בחוף הים למשל, סימנים שרק את רואה.

שירלי 666

New member
לפני ההזרעות לא עשו לך זריקות הורמונים ?

בעיקרון זה ממש דומה רק הכמות של ההורמונים שמזריקים שונה (ובזמן מסויים עוברים להזרקה דו יומית במקום חד יומית שיש בהזרעות)
אצלי לפחות קרה לעיתים שמזיזים קצת את המחט יותר מדי אז פעם אחת עשיתי לעצמי סימן כחול בטעות (עוד בתקופת ההזרעות) ופעם אחת באחת ההזרקות לקראת IVF איכשהו יצא לי קצת דם בסיום ההזרקה אז היתה נקודה אדומה קלות ליומיים.
אבל כמו שאת יכולה לראות לעיתים רחוקות וזה ממש לא נורא ההזרקה מאוד פשוטה וקלה. (מחט מאוד דקה ברוב ההורמונים)

justanotherme82

New member
כנראה שזה משתנה לכל אחת

לי בסבב הראשון כל הבטן היתה חבורות כחולות. מצד שני גם הזרוע שממנה לוקחים לי דם מלאה סימנים כחולים בסוף כל סבב, אז כנראה שזה תלוי בנטיה שלך לפתח שטפי דם.
בסבב השני כבר למדתי לזהות את הכאב רגע לפני שאני מכניסה את המחט שאומר שאם אני אזריק פה זה יתפתח לשטף דם והחלפתי נקודת הזרקה ככה שכמות הסימנים פחתה.

Annie131

New member
אצלי לא היו סימנים

היו לי סימנים ממש ממש קטנים של המחט שלא רואים אותם כמעט אם לא יודעים לחפש...
אבל אני חושבת שזו כל אחת ואיך שהגוף שלה מגיב לזה :/
גם אני הייתי ממש לחוצה לפני ובסוף הסתבר שהשד ממש לא כזה נורא :)
אני לא בטוחה כמה זה יעזור אבל באופן כללי, תשתי הרבה מים ותחליפי צד בכל הזרקה, יש בנות שגם שמות קרח על המקום לפני ההזרקה... זה אמור לעזור עם סימנים ותופעות לוואי.
הכי חשוב שיצליח בסוף אז בהצלחה!

&nbsp

למעלה