זריקות הורמונים

ronitfra

New member
זריקות הורמונים

היי בנות צריכה את עזרתכן... ביום א' אמורה להתחיל להזריק כל יום הורמונים מיועדת להחזרה לקראת אמצע יוני...
אני קצת לחוצה וחוששת... מעולם לא הזרקתי ו/או לקחתי הורמונים (יש לי ילד אחד מלידה והריון טבעיים לגמרי)....
האם יכולות להיות תופעות לוואי? וסליחה על השאלה... האם הזריקות כואבות?
תודה לכולכן... פורום מקסים ותומך :)

לא מאוד כואב. יש נשים שרגישות ויש אחרות שלא

מסתדרות להזריק בעצמן. תנשמי כמה נשימות להרגע, תפסי כפל שומן,
והזריקי לתוכו. ואל תשכחי לנשום. בהצלחה.

Mיש

New member
אני מניחה שדקא קצר..

המחט היא מאוד דקה כך שהדקירה לא כואבת
אבל מפחיד בהחלט
החומר מעט שורף
ממליצה להתחלה ולפעמים הראשונות ללכת
לאחיות בקופת חולים
יוכלו להזריק לך וגם להדריך אותך
לפעמים הו נחמדות ויוכלו לתת לך גם טיפים
כמו למשל
לפני ההזרקה לשים קובית קרח על האזור..(וגם אחרי )
אם החומר היה במקרר מעט לחמם אותו בין הידים ..

בהצלחה

OzzieGirl

New member
דקפפטיל

אז בדיוק אתמול הזריקה לי את זה האחות בהדסה, אבל שלי זה בזריקה אחת לכל החודש ולא בכמה, זאת אומרת שיש כמה סוגים.

את הזריקה שלי צריך היה להזריק לשריר, והשריר הנבחר היה בעכוז (טיפה למעלה. לא ממש איפה שיושבים). לא יודעת אם גם שלך ככה.

זריקות שצריכות להשפיע לזמן מה מוזרק לשריר לצורך שחרור איטי לגוף, ולדעתי כצת יותר לא נעימות מאלו שיותר קצרות טווח שניתנות במספר פעמים ומוזרקות יותר תת עורי לתוך אזור שומן.

הזריקה שנתנו לי כצת כאב (הרגשת הדקירה, כמו בבדיקת דם), אחכ החומר טיפה שרף ואתמול והיום השריר כואב, כמו בהתכווצות שריר, אבל יכול להיות שאם הזריקה שלך לשומן תת עורי, אז ההרגשה אחרת וכואב פחות.

אני פחדנית מזריקות וגם סף כאב מאוד נמוך, וכן כאב לי (למרות שהאחות אמרה שלא כואב. מעניין כמה פעמים הם מזריקים לעצמם כדי לדעת שלא כואב), אבל פייר, זה כאב שהצלחתי להתגבר, ולא סוף עולם בוודאי, ואי הנוחות גם היום איננה מפריעה ללכת או לשבת והיא כבר פחותה מאתמול (אם כי עדין מורגשת באיזור הזריקה).

יש הרבה שמזריקות לבד, אבל לדעתי זה אישי, ואני בחיים לא הייתי מסוגלת להזריק לעצמי, בגלל הפחדים שלי מזריקות, אז ביקשתי מהאחות שתזריק לי, והיא הסכימה. זה לקח כמה שניות.

היה צריך לשמור את הערכה בקור. אם זה מתחמם, האחות אמרה שזה מתקשה יותר, ואז יכאב כצת יותר, אז קניתי את זה בסופר פארם בהדסה עין כרם ומשם לקחתי מיד לאחות. הייתי צריכה לקחת את זה אתמול אז קניתי ביום ראשון כבר כדי לדעת שיהיה מוכן ביום ההזרקה (לא תמיד יש במלאי) ובקשתי שישמרו בקירור עד רביעי.

אבל אם שלך זה כמה זריקות, אז כמו שאמרתי קודם, זה שונה, ולא לפי הניסיון שלי.

הזריקה שלך שונה לגמרי

מה שאת קיבלת זה דקא ארוך, וזה אכן חד פעמי, ורק אחות יכולה להזריק. יש דקא יומי שמזריקים לבד, הזריקה לבטן וזה באמת לא נורא.

ronitfra

New member
תודה רבה על התגובות

אז התחלנו להזריק לפני יומיים אני צריכה להזריק כל יום במשך כשבועיים... בהחלט לא כואב ובנתיים אין יותר מדי תופעות... למרות שהאחות אמרה לבן זוגי שיכין לעצמו רגיעון :) בנתיים דווקא בסדר :)
המועד הצפוי להחזרה כנראה באמצע יוני.. מתרגשת מאוד...

למעלה