דקפפטיל
אז בדיוק אתמול הזריקה לי את זה האחות בהדסה, אבל שלי זה בזריקה אחת לכל החודש ולא בכמה, זאת אומרת שיש כמה סוגים.
את הזריקה שלי צריך היה להזריק לשריר, והשריר הנבחר היה בעכוז (טיפה למעלה. לא ממש איפה שיושבים). לא יודעת אם גם שלך ככה.
זריקות שצריכות להשפיע לזמן מה מוזרק לשריר לצורך שחרור איטי לגוף, ולדעתי כצת יותר לא נעימות מאלו שיותר קצרות טווח שניתנות במספר פעמים ומוזרקות יותר תת עורי לתוך אזור שומן.
הזריקה שנתנו לי כצת כאב (הרגשת הדקירה, כמו בבדיקת דם), אחכ החומר טיפה שרף ואתמול והיום השריר כואב, כמו בהתכווצות שריר, אבל יכול להיות שאם הזריקה שלך לשומן תת עורי, אז ההרגשה אחרת וכואב פחות.
אני פחדנית מזריקות וגם סף כאב מאוד נמוך, וכן כאב לי (למרות שהאחות אמרה שלא כואב. מעניין כמה פעמים הם מזריקים לעצמם כדי לדעת שלא כואב), אבל פייר, זה כאב שהצלחתי להתגבר, ולא סוף עולם בוודאי, ואי הנוחות גם היום איננה מפריעה ללכת או לשבת והיא כבר פחותה מאתמול (אם כי עדין מורגשת באיזור הזריקה).
יש הרבה שמזריקות לבד, אבל לדעתי זה אישי, ואני בחיים לא הייתי מסוגלת להזריק לעצמי, בגלל הפחדים שלי מזריקות, אז ביקשתי מהאחות שתזריק לי, והיא הסכימה. זה לקח כמה שניות.
היה צריך לשמור את הערכה בקור. אם זה מתחמם, האחות אמרה שזה מתקשה יותר, ואז יכאב כצת יותר, אז קניתי את זה בסופר פארם בהדסה עין כרם ומשם לקחתי מיד לאחות. הייתי צריכה לקחת את זה אתמול אז קניתי ביום ראשון כבר כדי לדעת שיהיה מוכן ביום ההזרקה (לא תמיד יש במלאי) ובקשתי שישמרו בקירור עד רביעי.
אבל אם שלך זה כמה זריקות, אז כמו שאמרתי קודם, זה שונה, ולא לפי הניסיון שלי.