זריקות ג'סטון

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
זריקות ג'סטון

זריקות ג'סטון
מישהו יודע אולי מהם הגושים שנוצרים כתוצאה מהזרקת ג'סטון? אם יש גושים - זה אומר שההזרקה לא טובה? ושאלה נוספת: אני יודעת שיש בפורום קישור ל"טיפים להזרקת ג'סטון" שאמורים למנוע הופעה של גושים, אבל מה קורה אם כבר נוצרו גושים??? האם יש דרך להקל את הכאב? ולפני שאסיים - קצת הבהרות: זה אמנם הטיפול השלישי שלי, אבל בשני הטיפולים הראשונים לא סבלתי כל כך כמו שאני סובלת הפעם. כנראה שזה גם בגלל שהפעם אני מקבלת 2 זריקות ביום (ולא אחת כמו בפעמיים הראשונות). בקיצור, אני כבר ממש מיואשת... יפעת.

תנסי לחמם את האזור עם כרית חשמלית

זריקות ג'סטון
מישהו יודע אולי מהם הגושים שנוצרים כתוצאה מהזרקת ג'סטון? אם יש גושים - זה אומר שההזרקה לא טובה? ושאלה נוספת: אני יודעת שיש בפורום קישור ל"טיפים להזרקת ג'סטון" שאמורים למנוע הופעה של גושים, אבל מה קורה אם כבר נוצרו גושים??? האם יש דרך להקל את הכאב? ולפני שאסיים - קצת הבהרות: זה אמנם הטיפול השלישי שלי, אבל בשני הטיפולים הראשונים לא סבלתי כל כך כמו שאני סובלת הפעם. כנראה שזה גם בגלל שהפעם אני מקבלת 2 זריקות ביום (ולא אחת כמו בפעמיים הראשונות). בקיצור, אני כבר ממש מיואשת... יפעת.
או בקבוק מים חמים או בכל דרך שעולה על דעתך. הגסטון הוא חומר שומני ביותר ושמן נעשה דליל יותר בחום. שאלה - למה את לא לוקחת קרינון? אני התחלתי את זה היום. זה ג'ל וכשאני חושבת על זריקות הגסטון האיומות אני מתחלחלת. כששמעתי על הקרינון החלטתי לרכוש אותו, למרות מחירו היקר - 242 ש"ח ל-15 "אמפולות" ג'ל. שווה כל שקל. אם תרצי פרטים נוספים תפני אלי במסר.

sagivkr

New member
קרינון

או בקבוק מים חמים או בכל דרך שעולה על דעתך. הגסטון הוא חומר שומני ביותר ושמן נעשה דליל יותר בחום. שאלה - למה את לא לוקחת קרינון? אני התחלתי את זה היום. זה ג'ל וכשאני חושבת על זריקות הגסטון האיומות אני מתחלחלת. כששמעתי על הקרינון החלטתי לרכוש אותו, למרות מחירו היקר - 242 ש"ח ל-15 "אמפולות" ג'ל. שווה כל שקל. אם תרצי פרטים נוספים תפני אלי במסר.
קרינון
מזריקים את זה? אשמח לשמוע עוד פרטים... תודה, יפעת

a17

New member
קרינון זה נר כזה

קרינון
מזריקים את זה? אשמח לשמוע עוד פרטים... תודה, יפעת
קרינון זה נר כזה
מחדירים ל....בדומה לאוטרוגוסטן הידוע מטיפולי IVF ....רק יותר חדשני, אני בקשתי בזמנו במקום הזריקות והרופא שלי שהוא גם הרופא שלכם...לא רצה כי הוא אמר (אז) שהוא לא מכיר את הקרינון מספיק כדי לתת בתרומת ביצית. מה עם אנדומטרין ?

sagivkr

New member
מקבלת גם אנדומטרין...

קרינון זה נר כזה
מחדירים ל....בדומה לאוטרוגוסטן הידוע מטיפולי IVF ....רק יותר חדשני, אני בקשתי בזמנו במקום הזריקות והרופא שלי שהוא גם הרופא שלכם...לא רצה כי הוא אמר (אז) שהוא לא מכיר את הקרינון מספיק כדי לתת בתרומת ביצית. מה עם אנדומטרין ?
מקבלת גם אנדומטרין...
בגלל שיש לי הרגשה שהאנדומטרין לא נספג לי כל כך טוב, קיבלתי הוראה מהרופא להזריק פעמיים ביום ליתר ביטחון... תודה בכל אופן יפעת

a17

New member
קרח !!!

זריקות ג'סטון
קרח !!!
והרבה בכל הזדמנות על מקום הזריקה אבל לא ישר אחרי....ישר אחרי מסג' עוזר לפזר את החומר . אבל בכל זאת נוצרים גושים אין מה לעשות ככה זה... לי עד היום (4 חודשים אחרי...)כואב במקום של הזריקות ויש לי עדיין קצת גוש...לאט לאט זה מתפוגג צריך סבלנות.

אריאלה22

New member
אני לא זוכרת אם כתבתי ברשימה אז

זריקות ג'סטון
אני לא זוכרת אם כתבתי ברשימה אז
אבל לי עזרו מאוד קומפרסים של מגנזיום סולפט (עם מים קרים מאוד). אפשר להכין כד מלא במקרר ובכל פעם להספיג מטלית בתוכו ולשים לה-ר-ב-ה זמן. אני שמתי את זה כל פעם לשעתיים - שלוש למרות חוסר הנוחות, אבל עכשיו די חם וזה יכול לצנן אותך בנוסף ליתרון בהפגת הגושים והכאבים. וחוץ מזה, בלילה כשהולכים לישון ולא נעים ללכת לישון עם קומפרס רטוב, לשים כרית כוסמת שחוממה במיקרו או בקבוק מים חמים. מקווה שתרגישי טוב יותר.

צוקה1

New member
היי יפעת זה בדיוק לא הזמן לייאוש

זריקות ג'סטון
באמת לא נעים מה שאת עוברת
אבל את יודעת מה? הטיפול הזה עד כמה שהוא מייגע ומעצבן יותר מהאחרים הוא גם אכן שונה מהם -הטיפול הזה יניב פרי -מה לא שווה?
מחזיקה אצבעות
צוקה

קרינון

באמת לא נעים מה שאת עוברת
אבל את יודעת מה? הטיפול הזה עד כמה שהוא מייגע ומעצבן יותר מהאחרים הוא גם אכן שונה מהם -הטיפול הזה יניב פרי -מה לא שווה?
מחזיקה אצבעות
צוקה
קרינון
בטיפול האחרון לימי טופלה בקרינון. זהו ג'ל המגיע בתוך "מעיין מוליך/מזרק" המוחדר ל... דווקה לפי בדיקות הדם הוא עשה עבודה טובה. לגבי הזריקות ,בפעם האחרונה שךימי קיבלה "פיתחנו שיטה" לשים את האמפולות לרבע שעה בשמש ורק אז להזריק ,ההזרקה היתה קלה מאד וכימעט ללא כאבים ,מה שכן לא שאלנו את הרופא אם זה מותר
נ.ב כואב לא כואב מה זה חשוב העיקר שה
ישתקע.... גדי

שיר5520

New member
רק קרח!!!!!!!!!

זריקות ג'סטון
רק קרח!!!!!!!!!
הרבה זמן עשיתי קומפרסים חמים ומרחתי כל מיני משחות. שום דבר לא עוזר! חיי השתנו כשאחות ברומניה אמרה משהו על קרח. זה הדבר היחיד שמוריד את הנפיחות. חשוב שמישהו שיודע להזריק גסטון יזריק לך . לא כל אחות שמזריקה דברים אחרים מבינה בחומר כל כך שומני כמו הגסטון. אם יודעים להזריק זה עושה פחות גושים, אבל תמיד יהיה משהו. איןמה לעשות. גסטון עושה גושים ואחרי תקופה של הזרקה קשה למצוא נקודות בלי גושים להזריק בהן. חשוב גם לעסות את המקום כמה דקות מיד אחרי ההזרקה - זה מפזר את החומר. אני הייתי שמה קרח על התחת במשך כל הנסיעה לעבודה - מיד אחרי ההזרקה בבוקר. בכל אופן, כל עניין הגסטון כואב ולא נעים - אבל את תחשבי על זה. תחשבי רק על המטרה.

קרח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זריקות ג'סטון
קרח

אני מזריק לפילפלת
כבר 4 שבועות ובלי עין הרע
והתחת שלה נירא טוב
ללא סימנים וגושים. דבר ראשון אני מחמם את האמפולה בכוס אם מים חמים אבל לא יותר מידי חם. חום של בקבוק של תינוק. היא בנתיים שוכבת ואני שם קרח של צידנית (הקובית הכחולות האילו מפלסטיק) על אזור המיועד. עכשיו אני מכין את המזרק ושואב את גסטון עם מחט הורוד (הקרח עדיין על המקום המיועד) ומחליף למחט או שחור או ירוק. ממש לפני שאני מזריק לה אני מסיר את הקרח, מחטא ומכניס את המחט. הינה משהוא שגיליתי לאחרונה. יש כמה חברות שמייצרים את המזרקים קופ"ח משתמש עם מזרקים תוצרת בלגיה וכל הזמן היה נתקע המשאבה. גיליתי שיש מזריקים תוצרת גרמניה וזה הולך בקלות יחסית בצורה אחידה. את פעולת ההזרקה אני מבצע ממש לאט. לאחר הוצאת המחט אני מעסה ביחד עם הספוג קודם למשך מספר דקות ולאחר מכן אני עושה עיסוי עם הקרח שוב לעוד חמש עד 10 דקות. ממש טקס אהה....

צוקה1

New member
אוי אוי מלח מה יהיה איתך או

קרח

אני מזריק לפילפלת
כבר 4 שבועות ובלי עין הרע
והתחת שלה נירא טוב
ללא סימנים וגושים. דבר ראשון אני מחמם את האמפולה בכוס אם מים חמים אבל לא יותר מידי חם. חום של בקבוק של תינוק. היא בנתיים שוכבת ואני שם קרח של צידנית (הקובית הכחולות האילו מפלסטיק) על אזור המיועד. עכשיו אני מכין את המזרק ושואב את גסטון עם מחט הורוד (הקרח עדיין על המקום המיועד) ומחליף למחט או שחור או ירוק. ממש לפני שאני מזריק לה אני מסיר את הקרח, מחטא ומכניס את המחט. הינה משהוא שגיליתי לאחרונה. יש כמה חברות שמייצרים את המזרקים קופ"ח משתמש עם מזרקים תוצרת בלגיה וכל הזמן היה נתקע המשאבה. גיליתי שיש מזריקים תוצרת גרמניה וזה הולך בקלות יחסית בצורה אחידה. את פעולת ההזרקה אני מבצע ממש לאט. לאחר הוצאת המחט אני מעסה ביחד עם הספוג קודם למשך מספר דקות ולאחר מכן אני עושה עיסוי עם הקרח שוב לעוד חמש עד 10 דקות. ממש טקס אהה....
אוי אוי מלח מה יהיה איתך או
שאתה גורם לי לבכות או אתה מצחיק אותי (ואני מצטטת:"..ובלי עין רע התחת שלה נראה טוב"..הקרח עדיין על המקום המיועד..
-מה שכן אף פעם לא משעמם איתך. אוהבים אותך מלח אותך ואת פילפלת ולא מפסיקים להחזיק אצבעות להמשך הריון תקיןו מ ש ע מ ם צוקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה