זריקה......

זריקה......../images/Emo101.gif

האחות נכנסה אלינו ואמרה שיש לנו עוד מעט זריקות ואז שאלתי חברות שלי מבצפר אחר אם זה כואב ואת כל השאלות שתמיד שואלים והם מספרים שזה ממש כואב ושנתפס השריר והיד קצת משותקת (כי זה זריקה בשריר) ואני ילדה שפוחדת מזריקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתמר שפוחדת.....

חכי תגיעי לצבא נראה מה תגידי

מכל צד באים לך עם מחט ונותנים לך אלף זריקות... חוצמזה זה ישמע קצת מוזר אבל אני אוהבת את החיסונים והזריקות... אני אוהבת תלחץ הזה שמרגישים...

shiri-d

New member
אל תדאגי../images/Emo70.gif

אני עשיתי איזה 2 זריקות לא מזמן, כי לא עשיתי אותם, אני חשובת שצהבת b או a, אבל לא משנה, וזה ממש לא כואב... אז, אני מקווה שזה לא יכאב לך
שירי

גם אני עשיתי צהבת וזה לא כואב

אבל הזריקה הפעם זה נגד דיפתריה- טטנוס ונגד פוליו וחברות שלי אומרות שזה ממש כואב וזה עובר רק אחרי שבוע

yonini

New member
הן סתם מפחידות אותך

הזריקה היא בשריר אבל במקום בלתי פעיל בשריר,כמו למשל איפה ששמים עגיל באוזן זה איזור בלתי פעיל רק מבחינת השריר,המבנה שלו בנוי כך שיש מקומות שלא מופעלים ופועלים. לא משנה שלא הבנתי,הקיצר זה לא יכאב יותר מכל זריקה אחרת,או יותר מבדיקת דם גדולה!.

yonini

New member
אז מה?.

זה לא יכאב!.גם אם אני יסביר למה את לא תביני. רקה לא יכאב כמו שאת חושבת(כמובן שזה יכאב במידה כלשהי)!.

היה לי שנה שעברה....

וג לי כולם אמרו שזה נורא כואב אבל זה לא נורא הזריקה עצמה היא זריקה רגילה כמו כל חיסון....אחר כך היד שלך מתחילה קצת לכאוב ואת מרגישה כמו מין חולשה כזאת ביד...אבל זה ממש לא נורא,אז אל תפחדי... והפוליוזה טיםה שאת בולעת , זה די מגעיל אבל זה עובר מהר... לה לה לה לה, "והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל..."

פירחוש

New member
תמר, גם לנו יש את אותה אחת

וזה ממש ממש ממש אמור לכאוב... וגם אני מפחדת מזה.. ואי אפשר לעשות את זה בקופת חולים |איקון של אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאללללללללהההה|

BiGuy3000

New member
לי...

יש מקרה טיפה יותר שונה, אבל גם פה מדובר במחטים: הייתי צריך לעשות בדיקת דם (מאותו מקרה יש לי טראומה), והאחות המפגרת בקופת חולים לא הצליחה לתפוס לי את הוריד. היא ניסתה שוב, ועדיין לא הצליחה. ניסתה ביד השניה, וגם לא הצליחה. היא קראה לאחות הראשית. האחות הראשית חוררה אותי ביד שמאל שוב, ועדיין לא הצליחה. בסוף היא תקעה לי את המחט ביד ימין, ולחצה עם שתי הידיים על המחט כל כך חזק, שהמחט כמעט נגעה לי בעצם. אבל לפחות היא תפסה את הוריד...

anat113

New member
זה בסדר אני לא יכולה להגיד

שזה לא כועב, זה כועב קצת יותר מזריקות אחרות בגלל שזה בשריר, אבל שטויות, זה כועב יום יומיים, ולא כעב חזק וזה נגמר, חוץ מזה פוליו זו לא זריקה שמים לך שתי תיפות של איזה חומר בפה וזהו! אז על תדעגי.... ענת

זריקות לא כואבות..

זה רק המחט שמפחידה אין לך מה לפחד ובד"כ ילדים אומרים שזה כואב גם אם זה לא, כדי להפחיד אותך מיכל.

למעלה