זריקה לוקטין

הולי3

New member
זריקה לוקטין

שלום לכן, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה. האם למשהיא מכן יש נסיון עם זריקת לוקטין?מה תופעות הלוואי שלה?ואיך ההשפעה על הגוף? אני אמורה לקבל אותה ביום שישי הקרוב,ואני רוצה לדעת לקראת מה אני הולכת תודה הולי3

הולי3

New member
נראה לי שכן.

אולי זה שם גנרי לתרופה. בכל אופן זו זריקה שאמורה לדכא את כל המערכת ההורמונלית בגוף,ולהכניס אותו באופן מלאכותי לגיל המעבר(בגיל 40)

ר ו מ י ה

New member
השם הגנרי - LEUPRORELIN ACETATE

מדובר בתרופה די חדשה המגיעה כאנלוג סינטטי וניתנת כזריקה תוך שרירית. טווח השפעת הזריקה אמור להיות כשלושה חודשים, אך הבנתי שנשים אשר השתמשו בתרופה דיווחו על השפעה שונה. המטרה היא אכן דיכוי המערכת ההורמונלית וע"י כך מניעת המחזור החודשי והחרפת מחלת האנדומטריוזיס. תופעות הלוואי הרווחות הן תסמינים של גיל המעבר כגון- - גלי חום - עצבות/ דיכאון - עצבנות - כאבי ראש - יובש בנרתיק - ולפעמים אף פגיעה בצפיפות העצם אומנם לא כל אחת חווה את שלל התופעות, אך חשוב להיות מודעת להן. חוץ מזה ברוכה הבאה לפורום, את מוזמנת לקחת בו חלק פעיל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמח להכיר
איך גילית אותנו? מתי אובחנת וכד'.. בהצלחה ם הלוקרין וגם אני מקוה שלא תצאי מדעתך והכי חשוב שתחול הטבה במצבך. בהצלחה

שירשיר29

New member
גם אני מטופלת בלוקרין

לצערי אצלי היא לא החזיקה 3 חודשים ואחרי חודשיים קיבלתי מחזור, היו לי תופעות של גלי חום אך הם נעלמו תוך שבועיים, אבל זה משתנה מאחת לאחת...

למעלה