זריקה או מסג'?

בן הקשת

New member
שבי עכשיו ככה, עם הרגליים על השולחן

כמו שאת יושבת תמיד... והפעם לשם שינוי, תעצמי עיניים, תתמקדי בנשימה שלך למשך דקה דקותיים, לווי את הנשימה שלך פנימה והחוצה, תרגעי... ועכשיו, תפני את כל תשומת הלב וכל המודעות שלך לגב התחתון. תבחיני עד כמה את מעמיסה אותו, עד כמה את מכבידה עליו וגורמת לו לחצים מיותרים. הוא הדין גם באלה שיושבים על הכיסא במין חצי שכיבה, או לחליפין, יושבים על קצה הכסא ומעמיקים בכך את הקשת של הגב (מפעילים לחצים בכיוון ההפוך). הכל, אבל הכל(!) עניין של הרגלים, ואפשר לשנות אותם ולהקנות חדשים. רק צריך מודעות.

../images/Emo25.gif

אם אני עוצמת עכשיו עיניים לשתי דקות אני נרדמת בשלוש השניות הראשונות אין צאנס להפנות עכשיו שום צומת לב לאף אחד אבל מבטיחה מחר
וחוץ מזה אני יודעת ובטוחה שאתה צודק

מזל חי

New member
אחרי כל המושלם משלים שלי בקופה?

גם צריכה לשבור את הראש להגיע לרופא שאני צריכה?

מזל חי

New member
תודה חברים

זמן המחשב הזה הפעם באמת קשה לי במיוחד אשמח לקרא בבוקר הצעות נוספות באשר הן

ממי35

New member
דרך הקופה ..כירופרקט עולה רק 80 שקל

לטיפול....וכן זו דרך בטוחה לפתור בעיות גב לטווח ארוך.. מומלץ בחום!!

r e d head

New member
בקופ"ח מכבי את צריכה

הפניה של אורטופד למרפאות מכבי טיבעי. ואין בעיה לקבל. כל טיפול לאחר הנחה של ביטוח משלים עולה בערך 60-70 ש"ח תלוי בסוג הטיפול. פרטים נוספים יתנו לך במרפאות.

החתולית

New member
כירופרקט בהחלט

אבל לא רק כטיפול חד פעמי נגד הבעיה שיש לך כעת, אלא באופן קבוע, פעם בחודש כטיפול מונע.

כמובן שעיסוי!!!!

קודם כל קבלי את עצתו של בן הקשת. ממש לעיניין! בעיניין הזריקה, אני נגד, מה גם שיש אנשים שרגישים לזריקות מסוג וולטרן (לא יודעת אם זה מה שהוצע לך). את יכולה לנסות כירופרקט, זה תמיד יעיל , ועוזר על פי רוב במיידי. אם תרצי לנסות עיסוי, שבמידה ויש לך בעיות שרירים תפוסים, אזי עיסוי רפואי הינו הפתרון הטוב ביותר (וגם הנעים ביותר- לדעתי ולטעמי), ובאם את תל אביבית, אשמח מאד להזמין אותך לטיפול אצלי אפילו מחר בערב. אני מסיימת בימים אלה את לימודי העיסוי הרפואי, ואשמח מאד לקבלך לטיפול (ומכיוון שעדיין אין בידי תעודת מעסה, הרי טיפול זה הינו חינם עבורך!). בכל מקרה, תרגישי טוב, ושימרי על הגב שלך.

מזל חי

New member
../images/Emo24.gif אלפי תודות לכולם

על ההצעות על המסרים והרצון לעזור בנתים שרדתי את הלילה עם הנר והג'ל שנמרח המצב לא משהו ואני אצטרך להיות בקשר איתכם לקבל עזרה בהקדם בקשר לדיקור כירופרקט וכו בררתי עוד אתמול בלילה דרך הקופה שלי (לאומית) צריך רק הפניה אחרי הזמנת התור אפילו דרך הטלפון לאחר התשלום ולקבל את זה בדואר או בפקס.
ות לכולם אהובה יקרה! לא העירך עכשו ואני בהתלבשות למשמרת מוקדמת היום אתקשר אליך בהקדם ..עוד מעט

ורד 3

New member
לדעתי

להתייעץ בהקדם עם אורטופד מומחה. מסאז' תמיד עוזר לגוף ומשחרר כאבים מתחים ולחץ של היום יום. רובנו סובלים מבעיות גב ולכן כדאי וחשוב מאד ללמוד לא להרים משקל כבד בכלל.. ליתר דיוק להמנע. תרגישי טוב.

ט ר ז ן

New member
שתי פריצות דיסק

וההמלצה שלי היא שיאצו. גם כטיפול בבעיה וגם לתחזוקה שוטפת

מזל חי

New member
כנראה שצריך באמת לתחזק את הגוף

הוא לא סתם עובד לבד אם במיוחד אם לא מפעילים אותו נכון! נכון להיום היה קשה לעבוד בלי יכולת להרים את מה שנופל. עשיתי כמה טלפונים ובנתיים לא נקבע כלום. את השעות הקרובות אשתיק עם עוד תרופה להמשך הקלה בכאב. בהמשך כבר אתחיל להיות קשובה יותר לענין הזה שתוקף אותי לא פעם ולא סתם! לחץ מסתבר מופיע גם אם דוחקים אותו פנימה ועם עוד קצת עודף פעילות זה מתפרץ..דיסק קשיח אבל כואב

למעלה