זריקה או מסג'?

מזל חי

New member
זריקה או מסג'?

שוב אותה הטעות שוב הרמתי משקל כבד מידי ועכשו הגב תפוס מאוד חזק בחלקו התחתון החלש של גבי. בפעם הקודמת שקיבלתי זריקה (אוי כמה אני מתאפקת לא לגשת לקבל אותה) היו לי זרמים מוזרים באזור הזריקה (בטוסיקון) ואנשים שעברו כמה וכמה זריקות יעצו לי שעדיף לסבול ולא לקבל זריקה. הזריקה אומנם עזרה אך לא מיד. האם מסג' עדיף? ואיזה?

G a v ® i e L

New member
ארטילריה כבדה,

לכיוון תיבת המסרים, אני משער... יענו לך על כל השאלות.

מזל חי

New member
לא מחפשת מעסה מתלמד(מתחרמן)

ולא חסרות ידיים ידידותיות לשעת הצורך וממקום טוב של אהבה אני ממש מתכוונת ברצינות מהבוקר שאינני יכולה לקום לפני שאני מגיעה לעשר (ממש כמו זקנה) ועד שאני מישרת את הגב בקומי אני מגיעה לצד השני של הבית. בבקשה מי שלא מבין בבעיות גב מתבקש לשתוק יפה

שלי 9

New member
מזל ,יש משחה מעולה שנקראת:

traumeel, תנסי אותה, לי היא עזרה מאוד מאוד לכאבי גב תחתון..

בן הקשת

New member
טראומיל באמת מעולה, אבל...

היא עוזרת רק להקל על סימפטום הכאב, היא לא מסייעת לשחרור השרירים התפוסים. אם יש בגב שרירים או רצועות תפוסים, ההקלה הזמנית על הכאב לא תספק.

מזל חי

New member
צריך לזה מרשם?

שמתי וולטרן כשחזרתי מהעבודה ולא עזר לי כלום עוד מעט אמרח שוב ואולי אשתמש בנר אמרו לי שעדיף מאשר זריקה

שלי 9

New member
לא לא צריך מרשם, ואגב יש לך בקבוק

חם (מגומי)?? אם כן, זה גם עוזר..

מזל חי

New member
בטח יש לי בקבוק כזה

בחורף כמעט ולא נרדמת בלעדיו רק לכי תדעי אם אמצא אותו עכשו חחחחחחחח אז מחר אני אקפץ לסופר פארם לקנות את זה ואת הכדור שכתב לי בן

מזל חי

New member
בדרך כלל אומרים לשבור רגל

אני עם ההצלחה שלי דוקא היום כמעט שברתי גב חחחחחחחחחח
לך

בן הקשת

New member
לא רק מסג'

ממליץ לך בחום, קודם כל... לקחת בערב כדור "מוסקול" (סופרפארם עוד פתוח...) ולהיכנס אחרי שתקחי אותו, לאמבטיה חמה מאד, למשך כ 20 דקות. לצאת ומייד לשמור על חום הגוף, במיוחד איזור הגב והאגן. לשכב במיטה, על הגב, עם כריות שמגביהות את כל החלק של השוק והקרסול. ההגבהה צריכה לגרום לשקע של הגב התחתון להתבטל ולהיתמך ע"י המזרן. עדיף אם אפשר, שיהיה מזרך קשיח יחסית מסוג "סנדוויץ'" ולא קפיצים. לדאוג שהראש יוגבה בעזרת כרית לא גבוהה מידי ולא נמוכה מידי, אלא בגובה הכתפיים. לקבוע תור למישהו שיכול לטפל ברצינות, ממליץ לשלב טיפול במוקסה או כוסות רוח, עם עיסוי משולב (שוודי ולומי לומי עם אחת או יותר מהשיטות של עיסוי רקמות עמוק כמו סיני, תאילנדי וכו'). אני ממליץ לך בחום להימנע מזריקה עד כמה שניתן
ולעתיד הרחוק, לאחר שהבעייה המיידית תיפתר, את חייבת: א. ללמוד איך להרים נכון! אם זה אירוע שחוזר על עצמו את לא מרימה נכון - וכנראה גם לא מכירה את המגבלות שלך. ב. לחזק את שרירי הגב בכלל, ובעיקר את הזוקפים. הדרך הטובה ביותר לכך, ללא עוררין, היא שחייה. אין כמו שחייה. יש פעילויות אחרות, כולל פעילות מודרכת שיעזרו לך בבניית זוקפים חזקים, אבל זה יקר יותר ואיטי יותר. תהיי בריאה ותרגישי טוב.

מזל חי

New member
תודה נשמה

נראה לי שאנסה לקבוע תור כל שהוא דרך קופת חולים עוד מחר אכן זו בעיה שחוזרת על עצמה. כשאני ממהרת ופזיזה אני מרימה הרבה מהר ולא נכון.

בן הקשת

New member
דבר נוסף...

יש לך הרבה שעות מחשב. את חייבת לבחון היטב את צורת הישיבה שלך, ואת כל הארגונומיה סביב המחשב. לוודא שהכסא מאיכות טובה (שום תירוצים כולל כלכליים לא יתקבלו כאן), שהוא בגובה הנכון (כפות רגליים נינוחות על הרצפה כאשר הברך בגובה המושב). וודאי שאת יושבת "עד הסוף" עם התחת צמוד למשענת, ושמשענת הגב נכנסת לשקע הטבעי של הגב, לא מעל ולא מתחת, ושאת באמת נעזרת בה. השולחן בגובה סטנדרטי, והמקלדת מספיק רחוקה פנימה כדי שהמרפקים יהיו מונחים על השולחן בעת ההקלדה. הזוית שנוצרת בין העיניים ומרכז המסך גם היא חשובה, ובכלל, יש לא מעט ספרות כתובה גם באינטרנט על זה. עכשיו כשתפוס לך, תפסי מרחק מהמחשב. הישיבה לא תעשה לך טוב.

מזל חי

New member
בדיוק אתמול התנדבתי לנדב אותו

הוא יפה הוא נפלא אך הוא גדול עלי בהחלט אני נוהגת להתפנק בו הגב לא ממוקם בכלל בסוף הוא גדול אני קטנה הרגליים שלי ממש לא מגיעות לריצפה ולרוב אני מתנדנדת עליו ורגליי סמוכות לביטני נראה לי שעדיף כבר להשאר בעבודה ולא לנוח עליו מהעבודה חחח צודקקקקקק

בנצ'וק אתה רציני....

כפות רגליים נינוחות על הרצפה כאשר הברך בגובה המושב אצלי הן תמיד על השולחן......

למעלה