זרימת חלב חזקה

תיני25

New member
זרימת חלב חזקה

בני בן שבעה שבועות, יונק מלא. ההתחלה היתה קשה אבל אח"כ ההנקה התחילה לזרום והוא עולה יפה מאוד במשקל (נולד 3 ק"ג ועכשיו שוקל 5 ק"ג) בזמן האחרון הוא יונק בערך 5 דקות מכל צד, מוציא את הפה כל רגע, בוכה ומתעצבן (לא רק בערב) וכל פעם שהוא מוציא את הפה זה כי הוא משתנק והחלב משפריץ ומשפריץ במשך דקה ארוכה, נראעה לי שיש כמות גדולה מידי של חלב והוא לא יכול להתמודד עם זה, מה לעשות? שנינו לא מצליחים להנות מההנקה בצורה הזאת, ניסיתי להישען כמה שיותר אחורה וזה עוזר לזמן קצר.

Revili

New member
כמה שיטות...

חוץ מלהשען אחורה ולהניק אותו כאשר הוא מעלייך... נסי לסחוט מעט חלב לפני ההנקה, אולי השפריצים החזקים שבהתחלה יתמתנו מעט. במהלך ההנקה, הניחי את האצבעות מסביב לפיטמה באחיזת מספריים (כמו שאוחזים סגריה) והפעילי מעט לחץ. לא חר שהוא יגדל עוד קצת סביר שכבר יוכל להתמודד ביתר הצלחה עם שפע החלב. אם את חשה שזה לא מסתדר, הוועצי ביועצת הנקה מוסמכת שתדריך אותך...אולי במקרה שלך הנקה מצד אחד בלבד בכל פעם יכולה לסייע בהפחתת כמות החלב. לא הייתי נוקטת בשיטה זו ללא ליווי של יועצת בכדי לא להזיק למשק החלב. בטווח הארוך אלו הן צרות של עשירים

מורנית11

New member
לי הייתה אותה הבעיה

ניסיתי להניק בשכיבה , לסחוט לפני וכלום לא עזר , החלב השפריץ לכל כיוון בסופו של דבר עברתי להנקה מצד אחד לסירוגין ( כלומר כל הנקה בצד אחר) תוך כמה ימים הבעיה נפתרה ונרגעתי... בהצלחה!

efrat fefi

New member
רוצה לעזור מנסיון../images/Emo24.gif

גם לי זה קרה בעיקר בצד אחד, במחשבה לאחור אני מצטערת שלא שאבתי את הכמות הזו כי גם הייתי עוזרת למאיה, היא הייתה פשוט נחנקת מכמות החלב, וגם היה לי חלב במקפיא. (את הפרוצדורה של השאיבה למדתי יותר מאוחר). בהצלחה

למעלה