זרימה

Mאיה

New member
זרימה

תזרמי-הוא לחש לי. ואני הבטתי אל תוך עיניו,מנסה להבין למה הוא התכוון?. מחשיבה את עצמי כאדם זורם.אני זורמת עם החיים שלי,זורמת עם החברות.יוצאת פעמים רבות מאוד באופן ספונטני. כשיוצאות לרקוד,אני זורמת עם המוזיקה..כאילו הייתי לבדי ברחבת הריקודים,רוקדת ללא מעצורים. אבל- הוא אמר...תזרמי. הוא לחש...תזרמי. היתכן שהוא היחיד שלא רואה שאני זורמת?... ואולי אני היחידה שלא רואה,אולי בעצם אני לא מבינה את פשר המילה? הוא מדבר איתי על נושאים כל כך רוחניים,ואני מוצאת את עצמי לעיתים מנסה לפענח,``למה התכוון המשורר בדבריו?``... טוב,אני מנסה לא לשלול דבריהם של אנשים,מנסה לבחון אותם לגופם...ורק אז אם אני חושבת שהם טועים,רק לאחר בדיקת הדברים...אני מתעקשת ועומדת על דעתי. ``תזרמי``... מילה אחת,עם עוצמה גדולה,מילה אחת שראבק,אני לא מצליחה להבין אותה. ואני לא חושבת שמדובר בזרימה הפיסיולוגית. לא,אני חושבת שמדובר במשהו יותר עמוק. הוא לא רצה להסביר,רק אמר לי שאם אנבור בתוכי,אמצא את התשובה... ואני, עדיין מחפשת עדיין תוהה. ועדיין לא מוצאת. מילה אחת,בעלת עוצמה(הטון שבה היא נאמרה),הותירה אותי סקרנית,עצבנית!,מיואשת..כי חיפשתי,נברתי בתוכי ולא מצאתי... ``למה התכוון המשורר?``... Mאיה(מבולבלת)

טוב את ביקשת את זה , תראי יכול ...

להיות שמה שאני עומד להגיד עכשיו יהיה כואב אבל אני אנסה לרכך זאת כמה שניתן. לפני מס הודעות שאלת אותי :``אבל,למה הוא ממשיך ``לשדר`` לי דברים אחרים? `` ועכשיו את לא מבינה למה התכוון המשורר כשהו אמר תזרמי!! דרך אגב התשובה הזאת איננה מכוונת אליך בלבד אלה לכלל הנשים שכאן!!! אני חושב שיש להתחיל זאת מהגדרה של גבר ביחסים!! ``גבר במערכת יחסים``- חייה מוזרה אשר לא מצאה את מתכון המתאים ביותר לצייד. חלק מאיתנו צדים לא לצורך בניית מערכת יחסים אלה לצורך התענוג בלבד, סליחה קבלו תיקון כולנו עושים זאת בשלב זה או אחר. לאחר שהקורבן המתאים נופל בידינו יש שני אפשרויות!! 1. אנחנו הופכים מהצייד לקורבן, מתאהבים, מתרסקים ומפשים את הדרכים כיצד לקשור את הצייד שלנו אילינו. 2. מה לעשות לא ממש אהבנו את הטעם של הצייד, ומחליטים שיש לנוע הלאה. אם המקרה הראשון אין שוב בעיה הוא המקרא שבו הניצוד מרויח !! הביעה מתחילה עם המקרה השני!!! כאן יש המון דרכים כיצד לאכול את הניצוד. ולדעתי את נפלת לתוך המקרה השני. במקרה זה אין שום בעיה לצייד לשחק אותה מעוניין אך לשמור אותך על אש קטנה עד אשר משהו יותר טוב יופיה בשטח. ומה לעשות את מהצד של הניצוד לא ממש מבינה למה התכוון המשורר, את מתחילה להתבלבל ומתחילה לחשוב ``יכול להיות שהוא רוצה אותי ואני צריכה להשתנות קצת ואז אני איהיה מאושרת``, התשובה היא לא!!! זה לא יעזור. הוא פשוט לא ממש רוצה אותך ובעצם הוא לעולם לא ירצה אותך, לא משנה מה תעשי וכיצד תנהגי הוא בסןף ילך, ולכן כשהוא אומר לך תזרמי תביני שהעיניין הוא מאוד פשוט!!! הוא כרגע חרמן ואת צייד קל להשיג אותו!!! והוא ימשיך בהתנהגות הזאת עד אשר הוא בעצמו לא יפול קורבן למקרה הראשון, יש להזהיר אותכן בנות בשביל שזה יקרה והוא יהיה קורבנך אתן צריכות להיות מאוד מיוחדות!!! מאחר ואין אני יכול לדבר בשם גברים אחרים אלה בשמי בלבד. אני אגיד לכן שזאת שתצליח לצוד אותי צריכה להיות ללא הגבלות מוסריות בכל מה שקורה בנושא הסקס, אני חושב שגם שאר האוכלוסיה הגברית היום בארץ מאוד התבגרה ונמאס לה ממה שקרוי בשיר ``נשותינו הבתולות`` (כן כן אני יודע שיהיו כאן כאלה שירימו גבה ויגידו ``איך הוא מדבר`` אך מה לעשות בנות יש ויש). האישה שתיהיה איתי צריכה לדעת שגבר צריך להיות גבר ושהוא צריך לדעת לתת ולדעת לקבל. עברנו את הימים שבהם אישה נשמע בקול בעלה ועמדה על קצות האצבעות לידו , אני אישית מצפה לשמוע את דעתך, מצפה לדעת את מה שאת רוצה !!! אין לי כח לנחש את רצונותיך ואין לי זמן למשחק הזה. אם יש לך מה להגיד תומרי זאת במפורשות כי אני בהחלט מבטיח לך שאני כן אגיד לך במפורש מה הצרכים שלי ומה הרצון שלי !!! מתאים יפה, לא גם יפה. אל תשארי תחת המשפט הזה תזרמי כי פרוש המשפט הזה ``אני רוצה אותך היום וזה לא אומר שאני ארצה אותך גם מחר``. הגבר שבינכם/ן, סגול

צייד סגול!!!

...מגרדת בראש... משפשפת עיניים... אוףףף כמה שאתה מעצבן בצדק שלך. יש משהו בדברים שלך... ציידים חחח ואללה ציידים, ``גבר צריך להיות גבר``....חחח ואללה הגדרה מעניינת הולכת ללבוש את שריון הקשקשים שלי, לחבוש את כובע המגן שלי ולהשיב... מלחמה.... וMאיה... אל תזרמי אם זה לא מתאים לך.... שילמד קודם לשחות אחר כך שיגיד לך לזרום!!! 8-p

מקמט את המצח, אהה שריון, כובע מגן..

משנה את הטקטיקה מתקיפה ישירה , למשא ומתן מדיני. הרי מה זה משנה אם אתה כובש את המדינה או שהיא נמסרת לידיך תוך מגעים מדיניים. העיקר התוצאה!!! אאאאפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצציייייייייייי סגול בראש טוב.

סגול

משנה טקטיקה הא? יפה יפה...כל הכבוד!!! ;-) ואל תקמט את המצח יותר מידי... בסוף יהיו שם קמטים... 8-p רק טוב!!! (..ולבריאות..)

Mאיה

New member
תודה!

חייבת לך תודה על התגובה הכנה והמעמיקה. נהניתי לקרוא אותה. ומה אומר לך? אתה מדבר על יחודיות בבחורה,אתה יודע מה?,אני יודעת שזה נכון,שגברים מחפשים את המיוחדת בעינהם. אבל,יותר מזה אומר לך,(אשתדל בצניעות) שכבר אמרו לי לא פעם ולא פעמיים-את מיוחדת! אני עדיין חושבת שלא בזאת בעניין,כי אפתיע אותך ואומר לך שגם הוא כבר אמר את מיוחדת. אז יכול להיות שדבריו לא היו אמת?...יכול להיות! אבל גם יכול להיות שהוא פשוט לא יודע איך להתייחס לבחורה שבעיניו היא מיוחדת. לא חושבת שניתן לקרוא את מחשבותיו. אני בכל אופן החלטתי(כמו שכבר רשמתי...) ללכת ממנו..לפני כן,זו הייתה החלטה מתוך פחד להפגע. עתה זו ההחלטה שלי לא להכנס למערכת יחסים(תהיה אשר תהיה) שבה הצד השני לא ברור,ומתוסבך. החלטתי והלכתי... ואני,למרבה הפלא,עתה לוקחת את עצתו וזורמת.. ועדיין- יודעת שזה לא יקרה בין לילה,יודעת שזה לוקח זמן. סך הכל,צריכה לחנך את עצמי לזרום... סגול,מעריכה את תשובותייך. כל כך מעניין לקרוא מחשבות של גבר,תודה על השיתוף... Mאיה.

קיים

New member
מאיה

בהחלט מעניין לקרוא תשובות של גבר ואין כמו זרימה. כל הכבוד על הפורום ומי היא הגחלילית???

אורמור

New member
סגול מתעקשן.......!!!!!!

קראתיך... לא גרדתי בשום מקום.. אך חשתי תחושת סיבוב בגלגלים ובחישה בתאים האפורים.. אהבתי את הנחישות שלך.. את העוצמות שאתה מפגין.. התוכן של דברייך מפוקח ולא מתיפייף לא נעים לאוזן סטרילית.. אבל נכון בצורה כואבת.. נשים בוגרות כבר מזמן הגיעו להכרה הזאת..אך הצעירות מן הסתם עדיין צריכות לעכל זאת.. החיים לא גן של קאזוארינות.. חייבת לציין שסקרנת אותי.. וזה לא קורה לי הרבה.. אשוב לקרא בך..אותך אור מפוקחת במיוחד..

lelenia

New member
זרימה שקטה

בדרך כלל שבחור אומר לבחורה תזרמי הכוונה היא תחשבי כמוני, תעשי מה שאני עושה ואל תחשבי. כמובן שזה יכול להיות אחלה וזה יכול להיות גם לא. מי הוא בכלל לשפוט אותך ולהגיד לך מה לעשות ואך להיות ומה להרגיש?

lelenia וואווו איזה שם , ונתחיל...

כמובן מברכה, ברוכה הבאה!!! בנוסף לכך רק שתדעי קיים צייר בשם Ian Lelen והנה משהו מהסגנון שלו,אני חושב שזה די מתאים לפורום שלנו!!!

lelenia

New member
ציור זורם?

תודה רבה על הברכה ועל ההכרות עם הצייר Lelen! השאלה שנותרת פתוחה היא אם הדמות בציור זורמת ...

למעלה