זרימה פשוטה

natalynataly

New member
זרימה פשוטה

היום עשיתי דבר כייפי במיוחד, יצאתי בבוקר לנסיעה לירושלים, היתה לי פגישה באמצע הבוקר, בדרך התכוונתי להוריד את הנסיכה המתבגרת שלי בבית הספר, - מרחק של חמש דקות נסיעה מהבית בערך - יצאנו בזמן, הגברת מצויידת בתיק, ספרים ומחברות כשלפתע היא אמרה לי:"אולי אני אבוא איתך?" "מה סתם ככה תסעי איתי במקום לבית הספר?" "כן, למה לא" המשיכה המתבגרת במרץ, יש לנו היום רק 7 שעות, שלוש שעות עם המורה צורית שזה במילא משעמם (מה שנכון, אבל נמנעתי מלהגיד את זה, הרי אני צריכה להפגין רצינות מול המערכת והשיעורים הכל כך חשובים... ) , יש שעתיים ניווטים שאין לי כוח לזה (מה שנכון, היא אוהבת רק את הניווטים בשטח, הלימוד התיאורתי משעמם אותה, ) "רגע, אצלי זה יוצא 5 שעות, מה עוד יש לך היום במערכת? " תהיתי, הרי חשבון בסיסי אפילו אני יודעת.... הנסיכה הוסיפה במהרה ובנשימה אחת: "יש גם שעתיים אנגלית אבל אני אשלים את החומר!" "אבל מה תעשי איתי בכלל בירושלים? יש לי פגישה משעממת של איזה שעה וחצי! " "אני אחכה לך באחד הקניונים שם!!! וחוץ מזה אמרת שאני צריכה חולצות, ככה אוכל לקנות לי" השיבה זאת בהחלטיות. מה אגיד ומה אומר, הגיון עליו אין מה להשיב. חולצות זה דבר רציני. וחולצות למתבגרת - זה עוד יותר רציני. .... בטח יותר משעתיים אנגלית.... והאמת, היא קיבלה תעודה טובה, והגיעה לה איזו הפוגה ותשומת לב אישית של בוקר אחר.... אז... במקום שלוש שעות עם המורה צורית - ( שזה באמת קטלני. ) היא באה איתי. הסתובבנו, קנינו (כל מיני בגדים ונעליים - אבל משום מה את החולצה המבוקשת לא מצאנו), צחקנו המון. בעוד אני הולכת לעשות רושם של רצינית בפגישה, הורדתי אותה באחד הקניונים כשהשארתי בידה כסף ונייד - כשיש לה משימה למצוא חולצות, ואמרתי לה שאני אתקשר כשאגמור (מה שלא היה פשוט, כי בהתחשב בעובדה שהנייד שלי היה אצלה, הייתי צריכה למצוא טלפון - ומסתבר שבמדינתינו מוכת הניידים - מאד קשה למצוא טלפון ציבורי. טוב, הוכחתי כושר ניווט ומצאתי... ), חולצות היא כאמור לא מצאה, אבל משום מה הכסף שהיה בידה בכל זאת כמעט נגמר!!! אני לא יודעת אם זה מסר כל כך חינוכי - אבל זה היה פשוט כיף!!! סוף שבוע נעים לכולם!!

kung fu

New member
זה ממש ממש ממש כיף!!!!!

מ-א-ד נהניתי לקרוא ולחוש הספונטניות והזרימה שהיו לך

natalynataly

New member
תודה. באמת היה יום כיף.

אט אט אני נוכחת כמה שהספונטניות הזאת חשובה, כמה שהיא נותנת הרבה יותר מאשר נתינה מתוכננת. אהבה נטו. כתבתי על זה קצת כאן הבוקר.... על התהליכים העוברים עליי... אם זה מעניין מישהו.

../images/Emo13.gifהעלית לי חיוך על הפנים

ואני בטוחה שאותו חיוך עלה גם על הפנים שלך ועל הפנים של בתך ביום כיף הזה. חשוב לדעת לזרום ולקחת הפוגה מהשגרה מפעם לפעם. לרענן את עצמנו, ולמלא מצברים

למעלה