זרימה חזקה וגזים

עידית ד

New member
זרימה חזקה וגזים

שלום אסתר שתי שאלות לי אלייך: * כמה שניות אחרי תחילת ההנקה אני חשה כאב חזק בשני הציצים ואז מגיעות המיזרקות החזקות (לפעמים אפילו זה מגיע מ-7 כיוונים). התינוק שלי (בן 5 שבועות) ממש נחנק מזה ומתעצבן,אני כמובן מהר סוחטת כדי לשחרר את הלחץ או צובטת את הפיטמה אבל זה חוזר שוב אחרי אחרי כדקה. ידוע לי שצריך אולי לשאוב קצת לפני ההנקה אבל אצלנו אין לדעת מתי הוא ירצה לאכול וכשהוא כבר רוצה אז הוא מתחיל פשוט לצרוח מרעב. מה עושים? * בגלל הזרימה החזקה הוא מתנתק המון תוך כדי יניקה וחוזר לינוק עם המון אוויר והשתוללות. יכול להיות שזה גם גורם לו לגזים? הבן שלי נורא נורא נורא סובל מגזים ורוב היום בוכה מכאבי בטן. (ואני לא אוכלת מוצרי חלב, קפאין, משקאות מוגזים ושותה תה שומר - וכלום לא עוזר לתינוק) תודה

mickiema

New member
אולי תנסי לתת גליכל עם תחילת ההנקה

אצלנו זה עוזר קצת

עידית ד

New member
גליכל לא עוזר... בעצם אצלנו כלום לא

עוזר אני נותנת לו סימיקול ממש לפני כל ארוחה וזה גם לא ממש עוזר ואנחנו מיואשים.

strong milk release reflex

YOur milk release reflex is very strong, and this is what is causing the problem. YOu coudl try massaging the breast until the milk releases and let it flow until the strong spray decreases. Another thing that helps in this case, and only in this case is to breastfeed on only one side each feed, or even two feeds. I would prefer that you meet with a yoetset hanaka, IBCLC before you make such a drastic change. One sided breastfeeding can cause a decrease in milk supply, and I can't be sure that this is the problem without seeing you. If you tell me where you live, I will refer you.​

justmom

New member
תרגום: רפלקס שחרור חלב חזק

רפלקס שחרור החלב שלך חזק מאוד, וזה מה שגורם לבעיה. את יכולה לעסות את השד עד שהחלב ישתחרר, ולהניח לו לזרום עד שהזרימה החזקה תיחלש. עוד דבר שיכול לסייע במקרה כזה, ורק במקרה כזה, הוא להיניק רק מצד אחד בכל הנקה, או בכל שתי הנקות. הייתי מעדיפה שתיפגשי עם יועצת הנקה מוסמכת לפני שתיזמי שינוי כה דרסטי. הנקה מצד אחד יכולה לגרום להפחתת ייצור החלב, ואיני יכולה לדעת בביטחון שזו הבעיה בלי לראות אותך. אם תאמרי לי היכן את גרה, אפנה אותך ליועצת בקירבתך.

עידית ד

New member
האמת

שאני באמת מניקה בכל פעם מצד אחד בלבד וזה בגלל שההנקות הן קצרות והתינוק לא מוכן לאכול יותר, מה גם שיועצת הנקה המליצה לי לתת לו מצד אחד בכל הנקה בגלל הגזים. אני מקווה שזה בסדר... חשוב לציין שהוא ממש סובל וכל הלילה בוכה (מתוך שינה) מכאבי בטןוכנ"ל במהלך היום.

למעלה