ז'רז'רה

ז'רז'רה

למה הז'רז'רה הנ"ל מתאימה ניתן לדוג איתה מהחוף באיזורים של ריפים ליד החוף אני גר באשקלון ואני מכיר כמה מקומות שיש בהם ריפים ומה אני יכול לתפוס איתה מהחוף עם בכלל?

הזרזרה מתאימה אך ורק למתוקים

מוכרים כזאת בחנות הדייג שאני קונה בה וזה רק לכינרת

אוריא

New member
ספינר.

בעיקרון למים מתוקים. ניסתי בים והם החלידו מיד. אגב, איפה באשקלון יש ריפים?

ריפים

באשקלון יש בעייה עם הריפים האלה מדי פעם שומעים על תביעות באשקלון הריפים יוצרים מערבולות רבות הם נמצאים קרוב מאוד לחוף ואנשים ששוחים בחופים לא מסודרים נכנסים למערובולות וזהו לצערנו, מצד שני הדיג במקומות אלה לפי דעתי הוא די מוצלח יש שם דייגים בד"כ(אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר ידידי המעין שוניות האלה הסלעים הטבעיים שנמצאים בתוך הים במרחק מה מהחוף)

אוריא

New member
ושוב איפה..

אנחנו מדברים על אותו דבר. המערבולות שהזכרת חושפות מזון ולכן הדייג שם טוב יותר. בקרוב אנחנו נפרסם מאמר בנושא קריאת חוף, שם כל העינין הזה מוסבר מצוין. השאלה שלי אם אתה יכול לכוון אותי במדוייק למקום עם ריפים באשקלון?

בבקשה חבר

יש באשקלון בחופים הלא מיואשים בשכונת ברנע אני עמדתי בצוק באיזור ואני ראיתי מערבולת נאמר לי שיותר קשה לראות אותם מהחוף ולכן אנשים טובעים, נגיד. והריפים המופרסמים עם המערבולות הידועות בתביעת האנשים הם בפארק הלאומי שמה יש כ"כ הרבה מערבולות שזה משהו לא יאמן לצערי השוחים הלא זהירים ולטובת הדייגים( איך שאתה אומר) בשנה טובעים שם בסביבות ה5 אנשים מסכנים, באיזור זה ביקרתי לאחרונה לפני שנתיים אז אני מקווה שאני זוכר נכון, אולי אני ידוג שם בסוכות אז אני יוודה בישבילך בכל מקרה למרות שפירסמתי את הודעתי הקודמת(זותי למעלה) איזורים אלה טובים לז'ירז'ור?

אוריא

New member
תודה

תודה על המידע. בעיקרון במקום שיש דגים אפשר לז'רז'ר. במקום שיש ריפים יש דגים. תכלס - רק ניסיון. שלך או של מישהו אחר יספק לך את מידת הבטחון שאתה מחפש. תזהר עם הניקל ליד ריפים - הוא שוקע.

shipo

New member
זרז"רה

צחי היקר זאת ז"רז"רה למים מתוקים ז"רז"ר בכנרת ותדוג מושטים בעונה אתה יכול למלא דלי תור זמן קצר

חץ הכסף

New member
גי מ"נטף" תופס איתה לברקים

בין שובר הגלים הראשון לשני מצפון למרינת הרצליה.

למעלה