זרות ריגשית..

מוזה28

New member
זרות ריגשית..

עיניים אדומות, בעיקר מעייפות.. יצאתי לבלות אמש... עד לשעה מאוחרת.. נעתרת לבקשתו של גיא, שהפציר בי פעם אחר פעם לפגוש אותו... (ביננו, לא שזה מקדם את מטרותיו..) אבל ניפגשנו... מצאתי עצמי ישובה בבאר על כיסא גבוה מידי.. באווירה המונית מידי עם עשן סמיך מידי.. וצחנת זיעה חריפה מידי ומוסיקה רועשת מידי... מנסה לחייך ולהנהן בראשי למישמע קורותיו הארוכים אין קץ של עלם חמודות שעורר בי עיניין כ...קליפת השום לערך.. לא, הוא לא אשם... בארי אשם.. אשמה אני.. אשמה התקופה המוזרה בחיי.. אשם שיקול הדעת הלוקה בחסר לעיתים.. אשמות הבחירות שלי... אשמים מזגי הרוח שלי החדים שתוקפים אותי בימים אלה... אבל גיא? גיא לא אשם.. אני מרחפת... חיה לא חיה... מבצעת את תפקידי במשרד - אבל לא עובדת ממלאת אחר מטלות המרצה באונ` - אבל לא לומדת יוצאת לבלות עם חבריי - אך לא נהנית מזמינים אותי לרקוד - אך אינני נענית כשמדברים אני מהנהנת - אך אינני קשובה כשמחבקים אותי - אני מחבקת אך איני משיבה אהבה כשמנשקים אותי בלהט - אני מנשקת ללא כל תאבה כשמחמיאים לי - אני מודה, ללא כל גאווה כשמבקשים - אני נותנת ללא חדוות הנתינה כשמביעים כלפיי רגשות - אני מחייכת ולא מאמינה... מה עשית לי...? איך הצלחת לגזול ממני?? את הרצון... לעבוד בחיוניות ולא - למלא אחר הוראות ללמוד ולא - לבצע את המוטל עליי להבין באמת ולא - להנהן בראשי לרקוד ולא - לדדות ברגליי להקשיב בעיניין ולא - לשמוע לרצות באמת ולא - להסכים בהכנעה לכתוב בחדווה ולא - מכאב לעשות וליזום ולא - להיגרר בשכנועים לחייך מבפנים ולא - למתוח שפתיי בצביעות לצחוק מאושר ולא - בציניות להאמין באמונה שלמה - ולא כשהספק ניטע בי.. להרגיש בעוצמה ולא - רק כאב להתאהב באמת ולא - להיות נכה...נכה ריגשית אני... אני שהבנתי מעבר לכל הבנה שנתתי מעבר לכל נתינה שרציתי מעל לכוחו של רצון שעבדתי מהר ממחוגו של שעון אני... שאהבתי כפי שאיש לא אהב שנישארתי כשאחרון החברים עזב שחיבקתי עד שהכח אזל שהשתתקתי כשלפתע נעשתה זר ... ובכן... זהו, זה תוצר הלוואי של מה שקראתי לו פעם "לאהוב אותך" אבל זו אך תקופה והיא רעה והיא קצרה והיא ברת חלוף אמחא אותה מעליי והיא תחלוף ואתה, עתה אני רוצה שתזכור... אתה הוא האיש שבלכתו הלך עימו האור.. אך מאחר ובחרת ללכת.. בבקשה... בבקשה... א ל ת ח ז ו ר.

phizik

New member
כל כך הזדהתי עם הכתוב,

כתוב מדהים לדעתי,מאחל לך שתקופת המעבר תהיה קצרה ובמהרה בימינו...

shelly1975

New member
../images/Emo4.gif

כ"כ הזדהה שזה נראה כאילו אני כתבתי את זה, אחד לאחד....

אוי זה כואב

זרק אותי כמה שנים אחורה, בדרך כלל אני נמנעת אבל זה משך אותי לסיים לקרוא , כל הכבוד לך ,הצלחת לעניין אותי ולגרום לי להזדהות

ד נ י ת3

New member
כתבת כלכך יפה.

זרקת אותי למקום שהייתי בו במשך שנתיים. אהבה לגבר שכילתה אותי, שכילתה כל רצון לחיות. מקסים. והכח הוא בידיך לשנות את זה.

ליבית1

New member
אוייי ../images/Emo201.gif

זה כל כך עצוב, וכל כך מוכר, וכתוב כל כך יפה ואמיתי ונוגע... מה שנשאר לעשות זה רק להודות לך על השיתוף, לברך אותך על ההחלטות ולתת לך
גדול.... יהיה בסדר...

מוזה28

New member
תודה לכולכם מעומק ה../images/Emo23.gif

סתם רגע של תוגה שבחרתי לשתף אתכם... תודה על תחושת ההזדהות והמילים המחבקות זה יחלוף, אין לי ספק אבל עכשיו..קצת מרשה לעצמי לשחרר את זה החוצה .. אני חדשה כאן, ממש "ירוקה" קבלתי רשמים חמים על הפורום הזה והחלטתי להציץ בעצמי.. כיף לקרוא אתכם ושוב תודה... החדרים נאים בעיניי וגם הדיירים.
מוזה

ד נ י ת3

New member
רק כי הבאת לי את ההשראה:

משהו שכתבתי לפני זמן מה... הנצחי שלי הבטתי בך ככה, כשישנת. רגוע, עייף, שלוו. כלכך שלוו. העברתי את אצבעותי על גופך העירום גירגרת בהנאה. אמרת לי שהמגע שלי נעים לך. ליטפתי את פניך השלוות. כלכך רגוע. חייכת לחצי שניה בעיניים עצומות. כמה אני אוהבת אותך

ליבית1

New member
טוב אם אתן, אז גם אני ../images/Emo9.gif

האחרון שכתבתי, ואני הכי אוהבת אותו..... אבודה המבט בעיניך מספר לי שאין שום סיכוי ואז יש ושוב אין. ערפל המגע של ידיך חולף, מרפרף והוא כאן ואז שם. מתנדף מחפשת בך את כל מה שאיתך לא יכול להיות ואולי, רק אולי, תרים את עיניך ותראה אז את הדרך אלי. אבודה בתוכך ואתה לא יודע איך מכורה לכאב ששמך צורב בשפתי בכל פעם. מתקרבת עוד צעד לאט ואתה נעלם. הרוך בקולך שר לי שאולי כן ואז לא ושוב כן. עד מתי? הספק שבך מכרסם ואז בי ושוב בי. אולי די? מבקשת איתך להיות את כל מה שלבד לא תוכל ואולי, רק אולי, תושיט את ידיך ותרגיש אז את הדרך אלי. אבודה בתוכך ואתה לא יודע איך מכורה לכאב ששמך צורב בשפתי בכל פעם. מתקרבת עוד צעד לאט ואתה נעלם.

3שרונית

New member
אם כולכן אז גם אני

טוב לא ממש אני.......אני רק העתקתי....תודה למשוררת הדגולה ...... אוי אהובי אהובי ,היכן אתה? הבה ניפגש, בצומת קרית אתא נשב על קפה או על איזה בורקס גבינה ונתכנן ביחד את החתונה ולא נתגרש לעולם, ולא תבגוד עם אף אחת כי אחרת אני אכרות לך את היד ואולי עוד כמה איברים מהגוף ואם תגזים גם נעשה לך מערוף שתבין שאיתי לא מתעסקים יה פרפר מי צריך אותך בכלל? לך כבר לך גבר גררררררר

למעלה