זרוע אחורית לקטמ מישהו פירסם בעבר זרוע לקטמ.עדיין קיימת ?
ה המחשמל 64 New member מנהל 3/6/16 #3 מה קרה לזרוע? היתה איזו תמונה שחלפה על עיני של קטמ שהזרוע נשברה לשתיים. האם זה המצב שארע אבי? אם כן איך קורה דבר כזה פעם ראשונה שאני רואה כדבר כי זה לא אמור לקרות.
מה קרה לזרוע? היתה איזו תמונה שחלפה על עיני של קטמ שהזרוע נשברה לשתיים. האם זה המצב שארע אבי? אם כן איך קורה דבר כזה פעם ראשונה שאני רואה כדבר כי זה לא אמור לקרות.
ה המחשמל 64 New member מנהל 4/6/16 #5 ראיתי גם ראיתי ויחד עם זאת שבר כזה במזלג תרם ראיתי. הדבר שמשותף עד היום במה שאני ראיתי, ווואלה נראה גם בתמונה שלך ,זה קטומים שנשברים. אבל בטוח שיש עוד כמה סוגים לא רק הם
ראיתי גם ראיתי ויחד עם זאת שבר כזה במזלג תרם ראיתי. הדבר שמשותף עד היום במה שאני ראיתי, ווואלה נראה גם בתמונה שלך ,זה קטומים שנשברים. אבל בטוח שיש עוד כמה סוגים לא רק הם
A amitexc New member 4/6/16 #6 יצא לי לראות מספר תמונות עם התופעה הנ״ל כנראה שהזרוע האחורית לא משהו עם העיצוב החדש.  
ה המחשמל 64 New member מנהל 4/6/16 #8 כן שגיאות או לא שגיאות,שאלות בנושא שאינן קשורות לדיון בפורום ,במסרים בלבד.
S shalevnom New member 5/6/16 #11 מחפש זרוע לקטמ 2011 הי אבי שאל בשבילי. אשמח לפרטים אם למשיהו יש... תודה נועם
S shalevnom New member 5/6/16 #12 מחפש זרוע לקטמ 2011 הי אבי שאל בשבילי. אשמח לפרטים אם למשיהו יש... תודה נועם