ז'ק

Kahiri

New member
שינוי לטובה למי שקורא לעצמו/ה אתלט

/ית. מי שלא מסוגל להתחרות בתנאים חדשים שילך הביתה.

noa7189

New member
מה שתגיד...

ללכת לישון ב1 בלילה כי אתה חוזר בשעה מאוחרת מתחרות זה לא לקרוא לעצמך אתלט ועוד במיוחד כשאתה חוזר מתחרות...

Kahiri

New member
נוגע ללב

כנראה שלשניכם אין כ"כ נסיון בתחרויות...

P H l L l P 311

New member
מה הקשר בין שעה ללכת לישון

למקצוען??? ברוסיה לא היינו ישנים אכרי תכרות!!!! מספיק לבכות ילדות

noa7189

New member
מה אני אעשה שאתה המקצוען ואני לא...

ופיליפ לפי מה שידוע לי אני לא ברוסיה... וכדי לנהל אורח חיים ספורטיבי אמורים לישון כמו שצריך.

natali25788

New member
תשמע, ברוסיה לפעמים צריך לנסוע

כמה ימים מאליפות רוסיה הביתה
(תלוי מאיזה עיר אתה), אבל בישראל אפשר לעשות ככה שתחזור תוך כמה שעות...

xc

New member
התנאים בהדר יוסף טובים יותר

הרבה יותר טובים אפילו...

Kahiri

New member
היו תנאים מצוינים

זה בעיה שכל מה שיש לכם להשוות אליו זה שניים וחצי אצטדיונים

Kahiri

New member
די מספיק עם הבכיינות

כשתאלצו להתחרות באורוות סוסים כשבחוץ אפס מעלות אז נראה אותכם, התנאים היו מצוינים(אולי לכשרונות גדולים כמוכם זה לא מספיק)ולנסוע לתחרות 2-3 שעות זה נורמלי בכל העולם. אז בבקשה, מספיק לייבב.

noa7189

New member
מה לעשות שאני כישלון גדול../images/Emo13.gif

ככה אלוהים ברא אותי אין מה לעשות... אתה זה שמתעצבן מכל הסיפור אני רק הבעתי את דעתי וזו זכותי להביע את דעתי... אז שיהיה לך יום טוב

noa7189

New member
אופס... התכוונתי שאני כרגע

לא כישרון כזה גדול... ותאמין לי שהתאמנתי גם על מגרשי חול

chief shit

New member
מה לעזאזל הקשר תגיד לי?

יש לך 2 מקומות לעשות את התחרות. באחד המקומות התנאים הרבה יותר נוחים לרוב האנשים. אז למה לא לקיים את התחרות איפה שיותר נוח לרוב האנשים אם כמובן אפשר לארגן את זה? רק בגלל שאתה חושב שאנחנו מפונקים מדי צריך לעשות תחרות במקום לא נגיש יחסית למה שהתרגלנו?

Kahiri

New member
הקשר הוא ...

שצריך לגוון, ואם נקלע האיגוד לנסיבות שהיה צריך להעביר את האליפות למקום שהוא בדיוק שעה מת"א, אז למה להתבכיין? אם אתם קוראים לעצמכם אתלטים אז לא צריכה להיות לכם בעיה להתחרות בשום מקום. אני לא מדבר פה על הכשרון או חוסר הכשרון שלכם.

jablonka

New member
קהירי חביב

נניח ואתה צודק בכך שאתה אומר שלא צריך ליבב על המרחק אל האצטדיון בירושלים, הרי המדינה קטנה והמרחק לירושלים לא משמעותי מידי (למרות שידידינו מהצפון באמת סובלים מהמרחק). לאיצטדיון בירושלים אכן יש פוטנציאל טוב והמסלול עצמו גם סביר. אך לאצטדיון כרגע יש חסרונות רבים אשר מביאים אותו עדיין לרמה נמוכה מזו של הדר יוסף. לדוגמא: אין איזור חימום (איזור החימום באליפות ישראל היה קטן מידי והמסלול שהוסיפו היה עקום ובלתי ראוי לחימום). בנוסף לא ניתן להתחמם על הדשא בשל סכנת הפגיעה מחפץ מעופף. וגם אי אפשר להתחמם על ריצה בקשת (לכל אלה שרצים מעל ל100מ). אדני זינוק לא היו קיימים בחימום ביום הראשון של האליפות מה שמנע הכנה מתאימה לזינוקים. לוח התוצאות לא בדיוק קיים והתחליף היה עלוב. אשמח להמשיך ולפרט אבל נראה לי שכבר נמאס לפורום לשמוע את דברי הביקורת שלי.

למעלה