כשתאלצו להתחרות באורוות סוסים כשבחוץ אפס מעלות אז נראה אותכם, התנאים היו מצוינים(אולי לכשרונות גדולים כמוכם זה לא מספיק)ולנסוע לתחרות 2-3 שעות זה נורמלי בכל העולם. אז בבקשה, מספיק לייבב.
יש לך 2 מקומות לעשות את התחרות. באחד המקומות התנאים הרבה יותר נוחים לרוב האנשים. אז למה לא לקיים את התחרות איפה שיותר נוח לרוב האנשים אם כמובן אפשר לארגן את זה? רק בגלל שאתה חושב שאנחנו מפונקים מדי צריך לעשות תחרות במקום לא נגיש יחסית למה שהתרגלנו?
שצריך לגוון, ואם נקלע האיגוד לנסיבות שהיה צריך להעביר את האליפות למקום שהוא בדיוק שעה מת"א, אז למה להתבכיין? אם אתם קוראים לעצמכם אתלטים אז לא צריכה להיות לכם בעיה להתחרות בשום מקום. אני לא מדבר פה על הכשרון או חוסר הכשרון שלכם.
נניח ואתה צודק בכך שאתה אומר שלא צריך ליבב על המרחק אל האצטדיון בירושלים, הרי המדינה קטנה והמרחק לירושלים לא משמעותי מידי (למרות שידידינו מהצפון באמת סובלים מהמרחק). לאיצטדיון בירושלים אכן יש פוטנציאל טוב והמסלול עצמו גם סביר. אך לאצטדיון כרגע יש חסרונות רבים אשר מביאים אותו עדיין לרמה נמוכה מזו של הדר יוסף. לדוגמא: אין איזור חימום (איזור החימום באליפות ישראל היה קטן מידי והמסלול שהוסיפו היה עקום ובלתי ראוי לחימום). בנוסף לא ניתן להתחמם על הדשא בשל סכנת הפגיעה מחפץ מעופף. וגם אי אפשר להתחמם על ריצה בקשת (לכל אלה שרצים מעל ל100מ). אדני זינוק לא היו קיימים בחימום ביום הראשון של האליפות מה שמנע הכנה מתאימה לזינוקים. לוח התוצאות לא בדיוק קיים והתחליף היה עלוב. אשמח להמשיך ולפרט אבל נראה לי שכבר נמאס לפורום לשמוע את דברי הביקורת שלי.