זקקה לעצות..

princesa4

New member
זקקה לעצות..

יש לי 1000 ש"ח שעבדתי שבוע . כרגע אני מובטלת. הבטחתי לאמא שלי לקחת אותה למסעדה ואני לא יודעה איזה כדאי [היא רוצה מסעדה שתהיה בשרית ועם הרבה פחמימות .. אנחנו 4 איש והכל יהיה על חשבוני כי המצב הוא על הפנים בבית מבחינה הכלכלית.] עכשיו שמעתי על מסעדץ פאפגיו ונאפיס.. מה דעתכם..? חוץ מהשקעה הזאת אלי לקנות לעמי איזה טרנינג , גינס לא יקר [אני מלאה] . שנה שעברה קניתי לה בושם של פנינה ומוצרי פנים לקמטים. עכשיו היא כבר מראש מניחה שאני אקנה לה מוצרי טיפוח ע"י כך שהיא אומרת משפטים כמו :" ואי איזה כייף לי בידיוק נגמר לי הבושם ומוצרי הטיפוח ..איזה כייף שיום הולדת שלי מתקרב , או למשל מרגיז יותר: אבא שלי ביקש שאני אקנה לו דיסקים לצריבה נקיים , ואמא התערבה כזה ואמרה : אל תיקח לה כלום ..תשאיר לה כסף למתנה בשבילי. הייתי המומה..כאילו סבבה היא רוצה מתנה וזה ..אבל נתנה לי תחושה לא נעימה שהיא לוקחת אותי כמובן מעליו. אז נכון שאני אשלתי אותה קצת במשפטים כמו :"אמא שיהיה לי כסף אקנה לך בגדים והכל.. ועכיו היא לקחה את זה ברצינות . אנחנו במשפחה סובלים קצת מעוני .. לפני כשבועיים הצעתי לה שאקנה לה מעיל וזה , אך היא מסרבת . היא אומרת שהיא תקנה לעצה לבד וזה מה זה לא נכון- בקושי קניית מוצרי צריכה לבית אנחנו מצליחים לקנות והיא עוד תקנה מעיל אני בספק.. היא הולכת לעבודה כמו תפרנית וגם אני צריכה לקנות לעצמי בגדים והיא אמרה לי שקודם כל אני אלביש את עצמי ואיך אפשר לעשות כל כך הרבה בזבוזים ב1000 שח [אבא שלי לא עובד מסיבות רפואיות אז יוצא שרק אמא עובדת ואני מחליפה עבודות כמו גרביים. יש לציין שחוץ מזה אלי להשאיר כסף לנסיעות באוטובוסים כי גם לזה אין כסף. חשבתי לקנות לה מעיל , בושם , מוצרי טיפוח . חשבתי לגוון אבל לא נעים לי שהיא תקבל שוב את המתנה ובא לי לקנות לה מעיל שלא תקפא ותלך בסוודר לעבודה אבל מפחדת שהיא תסרב לקבל .. אובדני עצות.. מה אתן ממליצות לי בנות . אמא שלי ממש חוסכת על עצמה עד כדי כך שמדי יום אני שומעת אותה מספרת לי על הבנות מהעבודה שלה שיורדות עליה על מחסור ביגוד וכל פעם היא סותמת להם את הפה וליבי מדמם .כך כך בא לי לעשות לה טוב לנשמה ..לקנות לה ולי בגדים למסעדה ושעדיין יהיה לי איזה 200 שח לנסיעות.. מה דעתכם..? איזה חברות מותגות אני יכולה לקנות לה..היא מידה 4-5 בבגדים ואני 3-4.?

mor191

New member
מסעדה

תקשיבי.. עזבי אותך מנאפיס.. יש את מסעדת הקינג ג'ורג' בת"א ברחוב קינג ג'ורג'... אוכל מעולה.. כמויות גדולות.. מחירים ברצפה... כל המנות הראשונות 10 שקל.. מנות עיקריות 20 שקל עד 50.. ב50 שקל את קונה שם את המנה הכי יקרה.. למשל סטייק 250 גרם ציפס וסלט זה ב50.. רוב המנות של הפסטה 20 שקל.. וטעים באמת.. קיצור.. מומלץ.. אה ופתחו סניף גם באזור התעשייה החדש של ראשל"צ.. איפה שהיה רוני פול אם את מכירה..

היי לך.

קודם כל מעריכה את זה שיצאת לעבוד על מנת להרויח ולעזור למשפחה ולו מעט. התקציב 1000 שקלים לכל הדברים שציינת יכול להספיק.
ראשית הארוחה, 4 אנשים בנאפיס ניתן לקבוע מראש שמזמינים 3 מנות למרכז השולחן ואוכלים יחד +קנקן שתיה. יכול להספיק לכולם ולא יעלה על 200 שקלים. צמוד לנאפיס בראשון ישנה חנות בזאר חמודה ועממית (לא יודעת אם מותר לפרסם שמה אך ממש צמוד) יש גם רשתות נוספות בראשון לבגדים זולים וטובים בהחלט שם תוכלי למצוא לאימך מעיל שווה וגם טרנינג בשבילך ממש בזול. אם תנהלי את הסכום בחכמה ולא תמהרי לגשת לרשתות יקרות, תוכלי להשאר עם עודף.. אז הרבה מזל טוב לאימך שזכתה בבת כמוך.. וזכרי שיום למטה ויום למעלה הכל יכול להשתנות! (בייחוד ענייני כספים)

למעלה