זקנים וצעירות

מימי

New member
זקנים וצעירות

איך זה שתמיד בסרטים יש רק זוגות של זקנים וצעירות, ולא זוגות של זקנות וצעירים? (חוץ מאיזה שני סרטים צרפתיים מלפני שלושים שנה)? תמיד לריצ´רד גיר המגעילול הזה (שנמצא ברשימת החיסול שלי) מודבקת איזה צעירה יפה, ולכל הגברים המאפירים, המלבינים, והבכלל בלי שיער של הוליווד זה גם ככה. תארו לכם שיצא סרט כזה: בראד פיט מתאהב בזקנה מקומטת ואפורת שיער, היא מתאהבת בו, והם עושים מה שכמעט תמיד עושים בסרטים מהסוג הזה. נכון זה נשמע ממש לא הגיוני שיעשו סרט כזה? וזה אפילו קצת מגעיל אתכם? אז איך זה שקיים סרט שבו יש איזה סופר זקן וחולה נפש, איש לא נאה, לא נחמד ולא צעיר, ומתאהבת בו בחורה צעירה ויפה (הכי טוב שיש),וכולם חושבים שזה הגיוני ונורמלי לגמרי? וזה לא הסרט היחיד. אני לא יודעת אם זה שוביניזם, או סגידה לנעורים, או משהו אחר. וזה ככה גם במציאות. וזה פיכס!!!

תום בוי!

New member
מימי היקרה:

לכל הודעה שלך מגיעה תגובה כי הן תמיד מענינות ואכן כך את באמת צודקת!!!!!!

jak22

New member
מסכים אתך

גם לגבי ריצר´ד גיר. אלא שאת מודה שכך זה במציאות.

leeloo

New member
נורמות בתרבות הישראלית

תראי מימי, מה שאת אומרת זה נכון. אבל, זה לא רק בסרטים. וזה לא דבר חדש. וזה לא דבר שהולך להשתנות. תני לי להסביר על מה אני מדברת: בחברתנו, ובחברות מערביות נוספות, קיימת מן נורמה שעל פיה גברים רק משביחים עם השנים בעוד שנשים "מתבלות" עם השנים. זאת הנורמה הקיימת ולא ניתן לשנותה. לפחות לא בזמן הקרוב. לכן תמיד תראי את ריצ´רד גיר עם ג´וליה רוברטס, את הלן האנט עם ג´ק ניקולוסון, ולמה ללכת דווקא לסרטים? קחי את אחת הבחורות הכי יפות שיש בעולם- קטרין זיטה ג´ונס, שהתחתנה עם גבר זקן למדי, שהוא גם לא ממש הטעם שלי- מייקל דאגלס. אם תפתחי את העיתון במודעות ההכרויות תשימי לב שתמיד רשום שאישה בת 40 מחפשת גבר בן 42-50, וגבר בן 40 מחפש אישה בת 30-37. ככה זה. נשים רוצות גברים מבוססים עם ניסיון חיים עשיר יותר משלהן (ועם עוד כמה דולרים בצד..) וגברים רוצים נשים צעירות שיבססו להם את האגו מניאק שלהם. זה העולם שלנו. מגעיל, אבל זה מה שיש. לילו

Chot

New member
בסדר. הנורמה לא כזאת מנותקת מההגיון

עד כה- נשים שאני הכרתי נראו במיטבן עד גיל 40-45, אפילו 50, ואז התחילו להתקמט ולהתנהג כמו ספתושות. גברים אומנם התחילו להתקמט ולהקריח בגיל 35, או משו, אבל לא הפכו לסבושים בהכרח, אפילו עד גיל 60. וזה גם נכון שנשים צעירות מחפשות איפה ישלמו עליהן. אגב, "גרידי" - אחלה סרט. מגיל ינקות ראיתי אותו שוב ושוב עד שהסרט בקלטת נשחק לחלוטין.

למעלה