זקן היי, אני חדש בקבע (צעיר...). רציתי לדעת מה אומרות הפקודות לגבי גידול זקן בקבע. תודה, חג שמח.
S Shayks New member 21/4/08 #1 זקן היי, אני חדש בקבע (צעיר...). רציתי לדעת מה אומרות הפקודות לגבי גידול זקן בקבע. תודה, חג שמח.
D deathcaster New member 21/4/08 #2 תגובה זקן - 2 צורות מותרות: 1. זקן צרפתי 2. זקן מלא משרת קבע יכול לגדל זקן ללא אישור מאף אחד בניגוד לחייל בחובה. הפקודה נמצאת כמעט בכל פוסטר על לוח משמעת בכל בסיס. ואם לא - היא נמצאת במשרדו של נגד המשמעת היחידתי/קצין השלישות.
תגובה זקן - 2 צורות מותרות: 1. זקן צרפתי 2. זקן מלא משרת קבע יכול לגדל זקן ללא אישור מאף אחד בניגוד לחייל בחובה. הפקודה נמצאת כמעט בכל פוסטר על לוח משמעת בכל בסיס. ואם לא - היא נמצאת במשרדו של נגד המשמעת היחידתי/קצין השלישות.
T TRANSFER New member 21/4/08 #3 ב-3 הפעמים האחרונות שמ"צ עצרו אותי ביקשו ממני להראות אישור זקן, וכך גם נגד המשמעת. 2 אפשרויות: א. או שהם לא ידעו שאני בקבע. ב. או ששונתה הפקודה.
ב-3 הפעמים האחרונות שמ"צ עצרו אותי ביקשו ממני להראות אישור זקן, וכך גם נגד המשמעת. 2 אפשרויות: א. או שהם לא ידעו שאני בקבע. ב. או ששונתה הפקודה.