זקן מלא

פורטיו

New member
זקן מלא

שלום אני בן 22 ולא גודל לי עדיין זקן מלא, גודל לי שפם ובסנטר ובלחיים גם גודל לי אבל עם מלא קרחות ולא רואים את השיער מרחוק אלא רק מקרוב, זה מגעיל, ואני ממש רוצה שיהיה לי זיפים בכל הפנים. רק השפם והסנטר הזיפים והשיער בולטים ומה שהורג אותי זה שאני ממש שעיר, ברגליים, בידיים,בחזה, גם השיער שלי מלא. התחלתי למרוח בצל על הלחיים פעמיים ביום, שמעתי שאולי יש לזה השפעה, מה דעתכם? אני מרגיש שריפה בפנים כאילו באמת זיפים יכולים לצמוח? ואם יש לכם איזה רעיון איך לטפל במצב, אני כבר התייאשתי, כולם אומרים לי לתת לזמן לעשות את שלו אבל אני לא מעוניין וגם לא נראה שזה ישתנה. מבחינת הורמונים ותפקוד מיני הכל תקין. לפי מה שהבנתי גם מינוקסידיל לא מומלץ בפנים וגם אני מעדיף דברים יותר טבעיים. אם פה לא הפורום לשאול, הפנו אותי לפורום אחר, אני קצת לא שולט בחלק הזה של הפורומים בתפוז.

0 אור 0

New member
אני לא חושבת שיש פורום לנושא הזה

בעקרון למציאת הגישה הטיפולית הטבעית לפתרון בעיות שונות , זה באמת הפורום, אבל לא נראה לי שיש כאן מישהו שמטפל בשינוי הטבע. ומן הסתם אם יש - יתקנו אותי בהמשך

יעל ND

New member
שלום,

אני ממליצה לך קודם כל לערוך בדיקות הורנונאליות (פרופיל מלא), כדי לראות, שהכל בסדר. חשוב גם לראות, מה מצב התורשתי שלך בעניין הזקן. אבא מצד אמא שלך - מה עם הזקן שלו? מתי התחיל לגדול? עד כמה הוא מפותח? אם גם אצלו אין בעיה בנושא, אני ממליצה לבוא לאבחון וטיפול. אם מצבו בגילך היה דומה לזה שלך, אז כנראה המצב הוא תורשתי, ואז אני לא יודעת, אם ניתן לעזור. לגבי שיטה עם הבצל, איני מכירה את השיטה ולכן אני לא יכולה לא להמליץ עליה ולא לפסלה. בכל מקרה, בהצלחה

תפסיק את השטות הזאת עם הבצל

אם אתה רוצה להרגיש שריפה בפנים אז יהיה יותר אפקטיבי להשתמש בחומצה גופרתית. ותהיה לזה השפעה על צמיחת השיער בערך כמו בצל, או אבוקדו, או לשלשת יונים. קבל את עצמך כמו שאתה או תתגלח. ותאכל גוזגיזה, כתוב שם שזה מצמיח שערות..

מממ נכנסתי לשם

אבל אין צורך להפנות אותי לאתרים קיקיוניים, ויתרה מכך לא כדאי להיסחף עם פאניקה לעצות ההזויות שמושמעות שם. באותה מידה אתה יכול להסתמך על תגובה 193 בכתבה הזאת. אתה בן 22, עזוב אותך משטויות... תתגלח וסגור עניין

0 אור 0

New member
האירוניה עדינה מדי

לא לשכוח שרבים הבאים לפורום לא יודעים שמדובר בדמות פיקטיבית שמנסה להביא דברים לאבסורד. ממש עברתי בחלחלה לבדוק מה זה גוזגיזה כדי לוודא שלא צריך להוסיף אזהרה לקוראים התמימים

אשכר

New member
כל שם בפורום הוא פיקטיבי,

ומאחורי כל שם בפורום עומד אדם אמיתי. כל אחד שכותב כאן צריך להוסיף אזהרה לקוראים התמימים, גם אם הוא מומחה, כי מה שמתאים ל-99% מהקוראים עלול ישרוף את הפרצוף של 1% מהקוראים הנותרים. גם אם מישהו כותב שם "אמיתי" זה לא אומר בהכרח מי האדם שעומד מאחורי הכינוי.

0 אור 0

New member
נכון אבל

בפולקלור של הפורום יש כמה כינויים שנוצרו במיוחד כדי להגיב בצורה צינית או להאיר את המגוחך בשרשורים מסויימים, או סתם בשביל הקטע (כמו הדלאי למה). כשזה מנוסח נכון או מי שמכיר, יודע שמדובר בבדיחה ומתייחס בהתאם. לעומת זה, כאשר מישהו כותב בניק הקבוע שלו עצה, הוא מתכוון אליה ברצינות. אז נכון שצריך להקפיד ולהזהיר תמיד לגבי כל עצה, ובכלל להמעיט ב"מרשמים", וכון גם שלא כל עצה שניתנת פה בפורום, בין אם היא ממטפל ובין אם מסתם מתעניין ותיק או טרי, היא נכונה למי ששואל. לפעמים היא סתם לא מתאיה לאדם, לפעמים היא מטעה ולפעמים שגויה (וכאן תפקידם של שאר מבקרי הפורום להעיר ולהאיר) ובכל זאת יש הבדל גדול בין דמות פיקטיבית שנועדה להאיר זרקור לבין כל המצוין למעלה..

למעלה