ז'קי מה קורה

../images/Emo67.gifמעדכנת

אני בסדר חזרתי לעבוד - אני חושבת שאני בסדר כי משהו לא נראה לי הגיוני מה שקורה אני עדיין במחזור כלומר דימומים כאילו שיטפון פקד את גופי מאיפה כל הדם הזה מגיע אין לי מושג (בסוף יגמר לי הדם בגוף
) עדיין לא השתמשתי במדבקות כי קראתי בעלון של המדבקות שהם משפיעות על תוצאות בדיקות דם אז חשבתי לשים אותם אחרי שאני יעשה את בדיקות הדם ובנתיים ממשיכה עם גלולות בנוסף כמות הקרישים וגודלם הכי מטרידה אותי בכל ערב אני משילה קרישי דם די גדולים ובכמות די מכובדת הייתי רוצה להבין אחת ולתמיד מה זה הקרישים האלו? מאיפה הם מגיעים ?ומה זה הגודל הזה ?(2 ס"מ אורך) פשוט ענקיים יש גם גמדיים אבל הענקיים מפחידים מאוד
אני משארת שמחר שטוקהיים שוב ישמע ממני
ומאוד מקווה שסוריאנו מגיע לארץ לכבוד ראש השנה. תשובות תשובות תשובות

ha1231

New member
אולי תלכי לבית חולים זה לא נשמע טוב

וגם כמויות הדם והקרישי דם האלה נראים לי מוגזמים ביותר. אני לא מבינה בזה הרבה אך תיפני מהר ככל האפשר לרופא והכי חשוב תשתי הרבה מאוד מים.

אני חושבת שהגוף שלך מסתגל

לגלולות שאת נוטלת ואת פשוט במחזור. אם את לא חשה כאבים יוצאי דופן, נראה לי מיותר לגשת למיון או משהו בסגנון, אבל זו רק דעתי. ותעשי טובה, תשאירי בצד את הטמפונים טוב? חג שמח

../images/Emo151.gifעדכון נוסף../images/Emo9.gif

דיברתי עם סוריאנו
הוא אמר שאין לי מה לדאוג ושהגוף באמת התרגל לגלולות ולכן מה שהוא מציע שלאחר שנה שכמעט ולא היו לי בעיות עם הגלולות להפסיק את הגלולות לשבוע של המחזור ואחרי שהמחזור מסתיים לחזור אליהם. הוא לא ממליץ בנתיים לעבור למשהו אחר כי הגלולות היו לי בסדר. בכל אופן הוא גם אומר שבגלל שאני המשכתי עם הגלולות גם בזמן המחזור הדימום לא פסק . אז אתמול לא לקחתי גלולה ונראה מה קורה. ועכשיו לשאלות
- למה להשאיר את הטמפונים בצד? (אני משארת שאת אומרת את זה לא בגלל הכאב, כי הם לא מכאיבים לי) ובאמת לגבי הקרישים מה הסיפור שלהם?

זו השערה שלי ורק שלי

אחת ההשערות היא שעם אנדו' יש דמם אחורי במחזור (יש כאלו הגורסים שלכל הנשים יש דמם אחורי אבל לבנות האנדו' אין מערכת חיסונית חזקה מספיק שתמנע את הדמם האחורי) ובשל הדמם האחורי יש דמם תוך בטני, הטמפונים רק יכולים לעודד את הענין, לא מצאתי לכך שום תימוכין. אם את מעידה על קרישים על אחת כמה וכמה לדעתי רצוי שתימנעי משימוש בטמפונים. ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

ושוב שאלה../images/Emo5.gif

לגבי דמם אחורי במחזור - שמעתי את הגירסה הזו ומקבלת אותה אבל אין לי חצוצרות אז איך יתכן דמם אחורי כשאין חצוצרות? אני עדיין מנסה לקלוט את סיפור הקרישים
מרגישה סביר כאבים פה ושם אבל עדיין אסור לי לקחת משככים מלבד אופטלגין ואקמול כי עדיין לא עשיתי בדיקות תפקוד כיליה (בדיקות דם)
בנתיים מחכה ששבעה ימים מאז יום חמישי יעברו כדי לחזור לגלולות או למדבקה לא החלטתי עדיין סוריאנו מעדיף גלולה שטוקהיים רוצה לנסות מדבקה ואני
בין שניהם מחכה שהמחזור הארוך
הזה יסתיים ועדיין לא רואים סוף אבל סופרת ימים לפי סוריאנו שבוע - עברו בנתיים חמישה ימים עוד יומיים ל...

למעלה