זקיקים, ביוץ ותהיות

זקיקים, ביוץ ותהיות

אהלן. יש לי שאלה קצת משונה:
המחזור שלי מסודר מאד. ולפי החישוב, זמן הביוץ שלי הוא מחר (שבת, 22.9).
בבוקר יום שלישי השבוע הייתי במעקב זקיקים. הרופאה אמרה שהביוץ "ממש קרוב" (בטיפשותי לא שאלתי גודל זקיק מדויק). בדקתי גם עם מקלוני הביוץ, והם הראו קו חצי כהה, שהלך וכהה. כלומר בדיקה חיובית, או לפחות על סף חיובית. ואתמול בערב כבר קו הרבה יותר בהיר. הנחתי שהביוץ הקדים קצת, ושההורמון עלה וירד.
הבוקר - בום. מקלון ביוץ חיובי לגמרי. כהה הרבה יותר מקודם. תשובה חיובית, בזמן שבאמת אמור להיות חיובי.
אז יש את הרופאה ובדיקת ביוץ חיובית משלישי-רביעי, ואת התאריך המשוער ובדיקה חיובית מהיום. מה מהם נכון? ובעיקר - האם, מנסיונכן, זה קשור להריון איכשהו.

Mis Anna

New member
טוב אז ככה..

ללא מידע מדוייק של מה שנרשם לך במעקב קשה להבין מדבריה מה הכוונה.
אם יש לך אפשרות את יכולה לבדוק תוצאות באתר של הקופה ואולי יהיה מסמך רלוונטי שכתוב מה היה.
אם נתעלם מכך רגע.. בדיקת ביוץ חיובית היום משמע הביוץ בטווח 36 שעות מעכשיו. תעשו מה שצריך ב3 ימים הקרובים. ונקווה לטוב

תודה (-: והבהרה

זו רק אני לבד כאן. אני לא באמת יכולה לעשות מה שצריך ב-3 ימים הקרובים (-: עשיתי מעקב זקיקים כהכנה להזרעה.

ועכשיו אני תוהה אם הרופאה טעתה וניבאה ביוץ מוקדם מדי. היה לי ניסיון אחד החודש, ברביעי בערב.

אין תוצאות של מעקב הזקיקים באתר הקופה. מניחה שאצטרך לחכות ולראות.

אגב

מבחינת הפרשות זה יותר מתאים למה שהרופאה אמרה. שלישי-רביעי היו ימים עם הפרשות פוריות.

Mis Anna

New member
קודם כל המון בהצלחה

אם זה המצב צריך מעקב נוסף ובדיקות דם. האם עשית בדיקות דם? האם עשית כבר הזרעה?

Mis Anna

New member
ועוד משהו חשוב

האם מעורבים הורמונים? האם הזרקת אוביטרל? כי זה יסביר את בדיקת הביוץ החיובית.

לא, בלי הורמונים

בלי הורמונים, רק הזרעה.
(והסתכלתי עכשיו על מקלוני הביוץ הקודמים, וזה של היום הוא בפירוש הכי כהה וחיובי. אז או שהניסיון היחיד של רביעי בערב יתפוס, או שהחודש כבר לא...

Mis Anna

New member
יכולה לעלות תמונה?

בכל מקרה אם בייצת היום ועברת הזרעה ביום רביעי שום דבר לא אבוד כי זרע מחזיק לפחות 72 שעות בגוף.

METOKA27

New member
מיס אנה למה את תמיד מבקשת להעלות תמונה?

תיאור עם פס חזק או חלש לפי מה שאומרים לא מספיק?

למעלה