ז'קטים ותיקים

1Unicorn1

New member
ז'קטים ותיקים

שלום לכולן
תודה לאל סיימתי סוף סוף עם הבחינות ללשכת עורכי הדין והנני עו"ד מן המניין
בהתאם לזאת, אני מחפשת לקנות ז'קט שחור קלאסי ותיק שחור. אם יש לכן הצעות למקומות עם עיצובים אלגנטיים ובמחירים שפויים לרכישת הנ"ל, בין אם מדובר ברשתות ובין אם חנויות פרטיות (באזור ת"א/ר"ג/גבעתיים) אשמח לשמוע
תודה מראש!

niya

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo24.gif

אני הייתי מנסה לבדוק גם בחנויות יד שניה - יש שם הרבה פעמים ז'קטים קלאסיים במחירים מ-א-ד שפויים, שעו"ד מתחילה בוודאי תוכל להרשות לעצמה בלי להתחרפן

1Unicorn1

New member
תודה!

מאחר ואני לא מכירה חנויות יד שניה, אשמח לשמוע על מומלצות כאלו אם את מכירה

niya

New member
בעיה - אני ירושלמית

ולא ממש מכירה חנויות יד 2 באיזור המרכז
אבל את יכולה לבדוק קצת אחורה, היו לנו בשנה האחרונה כאן בפורום כמה וכמה דיונים על חנויות יד שניה כולל רשימות וכתובות וחוצמזה אני מקווה שעוד חברות פורום יעלו לכאן רשימות נוספות או עצות נוספות היכן לרכוש הפריטים שביקשת

Fun Fair

New member
קולולו!! מברוק!!

לגבי ג'קטים- אני קניתי שניים מדהימים בזארה- מחוייטים, תפורים בול והאמת? הם היו הפתעה נעימה מאוד (כי אני לא מחובבי זארה)...

niya

New member
את??? קולולו../images/Emo12.gif

פשששש אני משפיעה עלייך כנראה

1Unicorn1

New member
רב תודות!!

האמת, תמיד כף רגלי נמנעת מלדרוך בזארה, אני ממש לא אוהבת אותם. אבל אני אעשה גיחה לשם ואבדוק את השטח

foggy night

New member
ללא ספק זארה, וגם גולברי

ניפגש ביום חמישי הבא בבנייני האומה?

1Unicorn1

New member
הו, מזל טוב לך!

נחמד לדעת שניגשנו ביחד
בהחלט נפגש! (למרות שאין לי כוח לטקס הזה ...) התחלת לחפש משרה בתחום אגב?

מיס לגוט/אמיקה/וויסט כשהם מגיעים ל 70% הנחה

איכות שאין לאחרים. יש לי כבר 15 שנה ולא נס לחו וה SALE אצלהם הוא אמיתי

מאקי

New member
תיק שחור למחשב? אני קניתי עכשיו סמסונג. משגע

שעונה בדיוק על הצרכים של אשה ומחשב וניירת ומסודר פיקס. ואין מקום מיותר .. שזה מעולה מבחינתי . גקטים - אני לא קונה פה בגלל הכתפים. אבל יש לי 2 בארון שנשארו ממיס לגוט אמיקה וכו.. כמו שהמליצה לפני.. ולדעתי יש באיזור המרכז לנשים גם פולגת וכו ושם תמצאי.. אולי בזארה ברמת אביב יש גם חליפות לנשים. ובטח בקרוב יתחיל הסייל.. מזל טוב על ההצלחה.. בקרוב אצלנו (לבת שלי היחידה) ואם את מנצלת את ההצלחה ונוסעת לחגוג באירופה סביר שתמצאי שם כי זה קזואל עבודה לנשים .. מה שלא בדיוק כאן. קיץ שעבר קניתי בגרמניה זקט שחור.. מה זה מדליק קליל מתכבס מדהים.. ומתיבבש יפה במקלחת על קולב.. וככה יכולתי להעביר נסיעה שלמה על זקט אחד. נפלתי על עיר קנינים בגרמניה.. וב5 שעות מיליאתי מזוודה של אסקדה וכאלה באמת בזול.. וסידרתי לי מלתחת עבודה מעולה ומחודשת.

למעלה