זקוק נואשות לעידוד....

אלעד9898

New member
זקוק נואשות לעידוד....

אנשים אני ניגש בדצמבר.... אני מקווה להגיע ל 140-150 במילולי ו145-150 בכמותי ,הבעיה הגדול היא אנגלית.... יכול להיות שמבחן אחד יהיה לי איזה 95 בעוד שבמבחן אחר אני עם 70.... מה אפשר לעשות זה ממש מיאש אותי כי גם אם אני יעשה 150 150 עם האנגלית שלי אני בקושי מגרד את ה 700 ... וזה שזה לא עקבי זה בכלל משגע...... מה אפשר לעשות יש איזה שהיא דרך לגרד נקודות באנגלית ע"מ להגיע ל100 (דרך אגב אני עשיתי 4 יח"ל והוצאתי 88)

על כמה אתה עומד היום באנגלית?

במה הכי קשה לך באנגלית? איך אוצר המילים? איך הבנת הנקרא והשלמת משפטים?

אלעד9898

New member
הבעיה.....

הבעיה העיקרית שלי היא האוצר מילים..... אני ראיתי המון טלויזיה ככה שבהבנת הנשמע אני סבבה...... הבעיה היא שאני לא מצליח לקרוא את המילה נכון ולכן אני לא שומע אותה נכון ולא יכול להבין אותה..(אני גם קורא לאט אז זה מקשה עלי את הרצף וככה אני לא מצליח להבין לפי ההקשר....) בבקשה תעזרו......

אלעד9898

New member
עוד משהו....

הבנת הנקרא הולך לי יחסית סביר..... השלמת משפטים וניסוח מחדש על הפנים.... אני לא מצליח להבין את המשפט בגלל האוצר מילים הנמוך שלי....

גלית372

New member
דעתי:

תקרא הרבה !!!!!!! עשיתי כמה בחינות התחלתי עם 106 [לא התקדמתי בין המועדים באנגלית שיפור של 2 נקודות +-] ובמועד האחרון קיבלתי 130 ... למדתי אותו דבר לכל המועדים אבל ההבדל הוא רק שבמועד האחרון קראתי המון ובשאר המועדים לא נגעתי בכלל בספר, קראתי מינימום שעה ולפעמים אפילו שעתיים ביום ... לי אישית קריאה תרמה המון! ד"א לי יש 90 ב 4 יחידות אבל עדיין לא הפריע לי לקבל ציון טוב באנגלית בפסיכומטרי..

maestr00

New member
אני

עשיתי את המבחן פעמיים תמיד היה האנגלית החלק החרא אצלי פעם ראשונה קבלתי 123 שניה 105 עם מילולי + כמותי +140 לדעתי האנגלית במבחן עניין של מזל !

שמע

אנגלית מאד קשה לשפר, בטח שבחודש. ה-Restatements והבנת הנקרא הם דברים שבהם לעבור על המילון לא יעזור בהרבה. מדובר בעיקר בהבנת הנקרא מה שדורש המון קריאה והבנה, שזה משהו שצוברים לאורך זמן. אפילו בהשלמת משפטים, שזה חלק שנחשב ל"אוצר מילים נטו", אתה צריך להבין את המשפט כדי לדעת איזו מילה מתאימה. להגיע ל-100, אם אתה רציני ומוכן לעבוד קשה - אתה תוכל ועוד איך. אתה צריך פשוט להתחיל לקרוא ולשמוע אנגלית. כמובן שלתרגל המון תרגילים מהפסיכומטרי, לסיים את המילון באנגלית זה ממש המינימום שאתה צריך לעשות. לעבוד על זה המון, וזה יעזור לך בעתיד ולא רק בפסיכומטרי. בשורה התחתונה, הכל תלוי בך בנאדם, בכמה אתה רציני ומוכן להשקיע. אם אתה אחד כזה, ובאמת תציב לעצמך מטרה (נניח - בסימולציה הבאה להגיע ל-90, בסימולציה שאחריה ל-100 וכו') אז אין לי ספק שתצליח. אנגלית, כמה שמפחדים ממנה - זו סה"כ עוד שפה, מאות מליוני אנשים ברחבי העולם מדברים אותה, למה אתה לא יכול? בהצלחה!

למעלה