זקוק ל

digikids

New member
זקוק ל../images/Emo53.gif

מנשמע פורום מוזיקה שחורה??? ריספקט [אני מסתגל לכל מקום שאני הולך אליו די מהר] טוב אני לא ממש קשור לפה אבל אני צריך עזרה מכם אני צריך דחוף קטע של ראפ בלי המילים כאילו קצב, ביט או איך שלא קוראים את זה..... אז תמליצו משהו עם שורות קצרות שיתאים לי לאיזה משהו שכתבתי לבר מצוה אחת..לומשנה פשוט תגידו זזה יעזור מאד תודה! אני. מצטער על השפה הכלכך שונה שאנחנו מדברים, כאילו שאני לא יודע איך לבקש ביט או קצב בלי מילים..בטח יש לזה איזה שם קצר קליטכזה..לומשנה חפרתי אז תענו תודה....

digikids

New member
../images/Emo208.gif

בבקשה מכם אני מתחנן זה לעוד 10 דקות אני צריך את זה מוכן כולל ההורדה בבקשה אחד מכם שיגיד לי שם של שיר שאני יכול להוריד מהאימיול ומתאים למה שאני צריך.... *מתחנן* בבקשה...
אני פונה ללב שלכם... במטוטא מכם

אהלן

זה בסדר, אתה יכול להתנסח כמו בנאדם נורמלי, לא צריך "יו-יו" וכאלה... בכל מקרה, אם אתה רוצה ביט "ריק" פשוט תחפש באימיול את השיר שאתה רוצה ותוסיף בסוף instrumental לדוגמא: black eyed peas - where is the love instrumental (שאגב מומלץ בשביל מה שביקשת). גם pussycat dolls - wait a minute instrumental מתאים למשימה. או 50 cent - in the club instrumental בקיצור, תחפש כל להיט שאהבת מהשנים האחרונות ותוסיף את המילה הנ"ל בסוף. שיהיה בהצלחה!

EyalHizmi

New member
אממ

לא יודע איזה סגנון של ביט אתה מחפש אבל אתה יכול לחפש באמיול את שם השיר שאתה מחפש עם instrumental וזה אמור למצוא לך רק את המנגינה בלי הביט.

למעלה