זקוק לתמיכה

זקוק לתמיכה

אני בתהליך גרושין כבר חמישה חודשים ועובר שלב של חרטה ומחשבות עם עשיתי נכון. התהליך היה על דעת שנינו לאחר שניסינו הרבה טיפולים זוגיים עם חוסר רצון מהצד השני להודות שגם הוא חלק . איך אוכל להתקדם ולא לחוות את הירוהורי החרטה שאולי לא עשיתי נכון ? שאולי לא עשיתי מספיק ?

חושבת שכולם עוברים את השלב הזה

של "איפה טעיתי" ו "איפה יכולתי לתרום עוד...." בסוף זה עובר

חנתי

New member
טבעו של כל תהליך

עד לגיבוש התובנות זה כמו ממברנה - יש ויברציות הלוך וחזור עד שמגיעה יציבות זה בעיקר תלוי בך יש כאלה שברגע שהבינו פשוט סגרו את הדלת ואת הלב ויש את האחרים שמשאירים כל הזמן את כל הדלתות פתוחות וחוזרים ובודקים כל הזמן את כל הדלתות ואף פעם לא מתקדמים. אז ברגע שתהיה לך תובנה ואתה בטוח בה. פשוט תסגור ותמשיך הלאה.

תודה , יש לי תובנות קשות מאוד

יש לי תובנות אבל תמיד אני משאיר דלתות פתוחות ואולי זאת הבעיה ...............אני תמיד חוזר וחוזר , תודה על התמיכה ...צפויה לי שבת קשה

חנתי

New member
אל תחשוש מהקושי

תגיד לעצמך בכל רגע נתון ש"אתה מסכים למה שאתה מרגיש", זה ממש עוזר ונכון מנטלית הקושי יביא אותך למקומות טובים ויפים אם תתמודד, למד לסמוך על עצמך ועל היותך בסדר ושלם עם מה שאתה עושה.

תודה

את עוזרת לי מאוד , תודה ...............אני מתמודד בכל שעה ובכל רגע ומגיעה לתובנות רבות. עדיין שקשה והלבד מתגבר אני שואל מדוע התחלתי לצאת מהמקום הנמוך אם כי הבטוח שבו הייתי. שוב תודה ,

חנתי

New member
רק אל תשכח

לעשות הפסקות במחשבות. תמצא דרך לנקות את הראש בכל פעולה מדידטיבית, אולי מידטציה, יוגה וכאלה, זה מעולה.

נטע31

New member
מציעה לך

בגלל שכתבת שצפויה לך שבת קשה לא להשאר לבד בשבת, משפחה, חברים תעסיק את עצמך.

אוכל לומר לך עצור...

עצור את רגשות האשם שבך... עצור את הצורך להיות טוב ובסדר איתה ועם כולם... עצור מלחפש אשם שתמיד אתה בוחר אותך... עצור את הפנטזיות שבראשך והסתכל על המציאות ועל היש... עצור.... אוכל להוסיף ולומר לך את ראייתי בעניין וזכותך לקחת רק אם יתאים לך א. אישית לי חשוב כשאני עושה משהו עושה את המאה אחוז במיוחד כדי לא לרגיש חרטה ולהגיע להשלמה ב. באמונתי מאמינה שכל אדם איתו אני יוצרת קשר הוא נועד עבורי להעברת מסרים הדדיים והקשר מתמשך יום, חודש, שנים עד שאנו מסיימים את תפקידנו ג. שום דבר לא מקרי מה אני רוצה לומר לך מדברייך אני מבינה שעשית את כל מה שאפשר ההחלטה היתה הדדית ויתרה אפילו בדקתם ונעזרתם בטיפולים זוגיים כך שמבחינתי פעלת בדרך הכי טובה, נכונה, ואחראית מציעה להסתכל שעל אף שחונכנו שלנשואים אין סוף עד אחרית היום היום יש הבנה וקבלה שיש מערכות שממצות את עצמן וכשאין כימיה וצמיחה ונבדקו כל האפשרויות רצוי וכדאי להפנים שכאן ועכשיו אין ובשביל מה להחזיק את הקשר כשהוא תוקע ובנוסף חונק ואם הייתם אמורים לשרוד ולאחוז בנישואים אני אומרת לך שום אירוע או מעידה היתה מצליחה לקרוע את הקשר שלכם מסקנה... שסיימתם את הביחד שלכם ועליך לקבל את המציאות כפי שהיא עליך להשלים ולקבל ולהמשיך את חייך ליעד הבא שלך ודע לך - אי שם מחכה לך אישה שעליך ועליה שוב תפקיד העברת המסר
בהצלחה בדרכך איש מן המניין

תודה

את וכל התשובות שקיבלתי עוזרות לי מאוד , זה ממש כמו לצאת ממדבר או להבדיל לסגת מקרב עם הרוגים ....... אני נקרע במחשבות של עזיבת הילדים כבר כמה חודשים , ראיית העבר באור חיובי למרות שהיה שם מאוד קשה . תודה על התמיכה ועל העזרה , אני לא ידעתי שכל כך אצטרך אנשים סביבי להרים אותי ,

נטע31

New member
קבל תמיכה

מה לא בסדר בהרהורי חרטה/ מחשבות? ברור שזה יקרה מאמינה שעשית/ם מה שביכולתכם לא הלך - החלטתם להתגרש זה מצב חדש, זר, לא נעים שאתה לא מורגל אליו לאט לאט אתה תתרגל, תלמד אפילו להנות מחייך החדשים תמיד חושבת שעדיף לפרק מאשר לחיות יחד בתסכול, אולי ישמע נדוש אבל - כל ההתחלות קשות אבל אחר כך קל יותר.. ורק שתדע - יש חיים אחרי הגירושין. שיהיה לך בהצלחה

למעלה