זקוק לתמיכה רעיונית..

yoss rivlin

New member
זקוק לתמיכה רעיונית..

שלום לכם, שנה טובה וגמר חתימה ורעיונות טובים, שמי יוס, חובב של כתיבה יוצרת. אני כותב סיפור קצר ותקוע מאוד עם איזה רעיון. אולי מישהו יוכל לנסות לעזור לי ולחלץ אותי. אודה מאוד. אחת הדמויות בסיפור שלי - איש עסקים כבן 50 - נהרג בתאונת מטוס. התאונה הטרגית משפיעה באיזושהי דרך על אחד מחבריו או חברותיו הקרובים כמעין תגובת שרשרת (מעבר כמובן לעצב וההלם שלהם). אני מחפש רעיונות - איך היא השפיעה? שוב בתודה מראש יוס

avocumber

New member
אולי...

הוא הוריש לו/ה חפץ כלשהו. היא/הוא קיבלו חרדת-טיסה וביטלו טיסה חשובה כלשהי. המטוס התרסק על שטח ששייך לאותו חבר/ה. לחשוב על עוד רעיונות או מצאת?

KarinDi

New member
סוף לסיפור...

נכון פעם היו נותנים כאלו שיעורי בית בביצפר יסודי? להמציא סוף אחר לסיפור? ככה אני מרגישה עכשיו... כמה רעיונות כלליים, למרות שאני חייבת להודות שאני מעדיפה להיות בצד הקורא ולא בצד הכותב: - חפץ חשוב שהיה שייך לחבר נעלם היה אצל ההרוג ונעלם בהתרסקות -ירושה - החבר/ה נקלע למשבר או לאובססיית מוות (כותב צוואה ומשנה אותה, מתכנן את טקס ההלוויה של עצמו, מכין מכתבי פרידה...) - החבר/ה יוצאים למסע לסיוע באיתור חלקי המטוס - החבר'ה צריכים לסדר את חפציו של ההרוג ומוצאים שם משהו מפתיע 0מכתב שהוא כתב, תמונה מפלילה...) - רוחות רפאים כמו שאתה רואה שומדבר לא מאוד מקורי...בשביל לקבל השראה אני מאוד מאוד ממליצה על הספר "עולם הסוף" של אופיר טושה-גפלר.

yoss rivlin

New member
תודה מאוד מפרה..

אשמח לעוד רעיונות.. המטוס אגב הוא מטוס פרטי קטן..

My EmOtIoN

New member
אם זה מתחבר איכשהו

שאחת הדמויות הייתה צריכה לומר משהו חשוב (יותר דרמטי- הבטיחה לספר לו משהו) ואז הוא מת והיא לא מספיקה לומר לו את זה. כאילו ברית שהם יצרו שהיא תאמר לו. או שהיא מגלה משהו עליו אחרי שהוא מת שמוציא אותו רע.

yoss rivlin

New member
המון תודה...

חושב שאני הולך על זה. מסר חשוב שהוא היה צריך להעביר ונתגלה באיחור בגלל האסון. תודה, תודה, תודה. יוסי

למעלה