זקוק לשותף!!!!!!!!

• פותח הנושא gal86
  • פורסם בתאריך

gal86

New member
זקוק לשותף!!!!!!!!

שלום לכולם. אני גר במרכז הארץ (הרצליה) ואני מעוניין בשותף להטסה ביחד . אני בן 16 ואני הייתי מעוניין שמישהו בגילי יהיה מוכן להטיס איתי, ולנסות להטיס טיסת צמד. במידה ומישהו מעוניין אני ישמח מאוד. בתודה גל נ.ב במידה ויש למישהו טיסן "טרינר" יש עדיפות משום שנוכל להטיס ולשמור על קו אחיד להתחלה.

gal86

New member
איפה אני מטיס........

טוב למען האמת אין מקום ספיציפי שבו אני מטיס את הטיסנים שלי. כעיקרון אני אוהב להטיס עם כמה שפחות מטיסים כי..... ככה השמים פתוחים וניתן לעשות הכל מבלי שיפריעו. טוב למען האמת יש לי איזה מקום שבו אני מטיס בכמה פעמים האחרונון ויש שם "מוזה" יוצאת מן הכלל של פריחה מדהימה ועוד דברים נוספים ו..... המקום אכן עומד בדרישותיי של... כמה שפחות מטיסים. עכשיו... אם אני יגיד את המקום בפורום הוא יהפוך להיות מפוצץ (אולי) לכן אם אתה באמת מעוניין להטיס שלח אליי דואר לכתובתי: [email protected] להתראות גל

2fly ron jerasi

New member
4 טיסנים ביחד

עד לפני כ 5 שנים הייתי מטיס ביהוד (בכביש החדש שמוביל לכביש הטייסים) בתקופה ההיא היו מטיסים שם כ 6-7 טיסנאים בדרך קבע. היינו מאד מגובשים , והיינו עושים בדיוק כמו שאתה מזכיר , ממריאים 4 טיסנים בו זמנית (פותחים מנוע ביחד) ומטיסים בטיסות מבנה , זה היה יוצא פשוט מדהים !! יש לי קטעים מצולמים בווידאו מאותה התקופה. לדעתי צריך לשקול לעשות "מטס" של טיסנים במבנה בתחרות הערבה הפתוחה 2003. אשמח אם מארגני האירוע הבא ישקלו את הנושא. (שוב זה ממש יפה לראות 4 טיסנים טסים יחד בצורת מעויין)

gal86

New member
יוווווווווווווווווווווווו

בונא הדלקתה אותי עם מה שאמרתה והצעתה בקשר להטיס במיבנה. אבל ניראה לי שכדיי להטיס במיבנה צריך קשר בין המטיסים, אתה יודע. לכן את הקשר הזה צריך לבנות לאט לאט בכך שמתאמנים והרבה. להתראות גל

2fly ron jerasi

New member
ברור , היינו מתאמנים-כייף לא נורמלי

אז ככה צריך שאחד מהמטיסים יתן את הפקודות. כלומר ימינה , UP , רול , כניסה לבז , משוך וכו´ זה פשוט עובד !!! עומדים כל ה 4 אחד ליד השני ואין לך שום בעיית תקשורת. טסים במבנה כזה : *1 * * * *2 *3 * * * * * * *4 * * *

gal86

New member
בוווווונא

טוב הדלקתה אותי אבל יש בעיייה אני דיי בקטע של להטיס כנף עלית ו..... דיי קשה לעסות רול. :)

ggaziv

New member
אני אשמח מאוד!!!!!

אניי בן 16 מירושלים. אני מטיס כל יום שבת בצרעה (משתדל כל יום שבת) ויש לי בעיה זהה לשלך כבר הרבה זמן... אשמח מאוד אם נהיה שותפים להטסה. צור איתי קשר ב-ICQ או ב-E-mail. גיא

gal86

New member
גיאאאאאא

מה מהצב גיא?? גיא אתה שומע אני מאוד מאוד להטיס ביחד אבל....... יש בעיה קטנה .... אני ואתה גרים דיי רחוק זה מזה ולכן יהיה לשנינו קשה עם הסעות טוב אבל בכל מקרה אין לי בעיה לשמור איתך על קשר אז ביי ביי ו....... תרשום לי את דעתך. גל

למעלה