זקוק לעצתכן

gnsis

New member
זקוק לעצתכן

לוקח לי המון זמן לגמור אני לא יודע מה לעשות האם זה טוב או לא ? מצד אחד אמרו לי שזה טוב מאוד ככה האישה יותר נהנת במיטה ואם ארצה לא תהיה לי בעיה לעשות אורגיה ונשים רבות ישמחו
לקפוץ על המציאה . מצד שני האם זה לא גורם לאישה למאוס ביחסי מין איתי מכיון שהיא באה על סיפוקה פעם פעמיים ושלוש אפילו ואני עדין לא גמרתי פעם אחת .
הניסיון המיני שלי הוא דל עם נשים כך שאני לא יודע מה דעתן בנושא. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ותודה מראש [email protected]

כל הכבוד לך קנדי -

את והפורום שלך הצלחת להציל את עם ישראל מבעיות הזוגיות שלו - כבר שבוע כל מי שמגיע לפה הם יועצי זוגיות בגרוש ומחפשי זיונים למיניהם
.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אבל את חייב להודות

שמגלים פה יכולת יצירתית מופלאה.
אני רואה פה מועמדים פוטנציאליים לפרס ספיר.

וד"ש לכנענית השרלילה שלך.

הסר דאגה מליבך

אם האישה שאיתך באה על סיפוקה רק פעמיים שלוש לפני שאתה מתפרק, אין כל חשש שתוכל לעמוד בעומס האורגיות
.

shmups1

New member
כמה זה המון זמן? לדעתי...

לגבר צריך ולוקח יותר זמן לגמור כי הגוף שלנו שונה, גם אני גומרת פעמיים ואז הבן זוג שלי גורמ וזה בסדר גמור כי אני נהנית יותר והוא מרגיש את ההנאה שלי מה שגורם לו להנאה...
אבל אם מדובר בעשרות דקות אז יכול להתחיל לכאוב ולכן זה לא טוב...

אם זה מפריע לך תחשוב על הסיבה שבגללה לוקח לך המון זמן, לדוגמא עם אתה מאונן בתדירות גבוהה זה יעכב את האורגזמה שלך בקיום יחסי מין, אולי הפתח של בת זוגך רחב מדי והחיכוך אינו מספק... אולי הראש שלך נמצא לגמרי במקום אחר...

אתה חייב לשנות את דתך !

קראתי באיזה מקום על משברי זוגיות בקרב הבדואים בנגב והסתבר שמצב כמו שלך מתאים בול לבדואי עם שלוש נשים לפחות.

כולם מאמינים באל אחד ככה שזה לא מעבר קיצוני

בהצלחה

מקווה שעזרתי

דעתי היא שהמשחק המקדים הוא הדבר הכי חשוב
לעיתים זה טוב כי ישנם נשים שלוקח להן המון זמן לגמור וכך תוכל לספק אותן,
ולעיתים זה באמת גורם לשיעמום לצד הבחורה, הכל תלוי מי הבחורה

למעלה