זקוק לעצה

• פותח הנושא nalan
  • פורסם בתאריך

nalan

New member
זקוק לעצה

שלום, אני בן 18 וחצי וכבר שלוש שנים שאני יודע שאני הומוסקסואל וכבר קיימתי יחסי מין עם גברים. אני חי במשפחה שחשבתי שהיא מאוד פתוחה וליברלית, חוץ מאבא שיש לו דיעות קצת פרמטיביות. לפניי כחודש החלטתי לאט לאט להתחיל לספר להם, וסיפרתי להם שהלכתי למועדון והיה ממש כייף , ורציתי לראות איך הם יגיבו... ואז אמא שלי, שתמיד החשבתי ממנה להיות משהו גדול ובאמת מודל לחיקוי אמרה: "אתה אוהב שההומואים האלה מסתכלים עלייך??" והיא אמרה את זה בצורה כזאת מלגלגת שפשוט יצא לי כל האומץ לספר.. אם למישהו יש עצה או רעיון איך לספר את זה בדרך שתיגרום להכי פחות בלאגן אני מאוד אודה לכם.

כל כך אופיני להורים רבים וכל כך

מביך.... אך אין זה אומר שהמצב כל כך גרוע. אני שומעת מהורים רבים שתגובתם הראשונה היתה איומה ואחר כך הם מתחרטים באמת. יתכן שאמך לא הפנימה את המסר והתבדחה אתך אבל בטוח שהאסימון עוד יירד. ודאי אינךיודע שלתקופה קצרה אתה והוריך תחליפו תפקידים. אתה תצטרך לתפקד כהורה תומך, מבין , מסביר ,מרגיע ואילו הוריך יגיבו בפחד, בבלבול בכעס, בהאשמות ועוד.עליך לאזור את כל כוחותיך וללכת איתם בקצב שלהם. כרגע, אולי תמתין מעט עד שאמך תפנה אליך. עליך לאשר את חששותיה. רק אל תגרר למריבות. אחרי כל שיחה קשה, אם תהיה, תתרחק מעט ותחכה. הזמן הנדרש לתהליך ההתמודדות עוזר. אני מאחלת לך בהצלחה נחמה

משפחה פתוחה וליברלית

כלפי אחרים עד שהם מגלים אצלם בבית.כמובן מדברת מנסיוני.אף פעם לא לגלגתי.[מתעבת כל לעג כלפי בני אדם]ובכל זאת אתה צריך להבין שקשה להורה לקבל ידיעה כזאת. אני מבינה שאתה מסתיר סוד מהוריך וזה לא נוח לך.לדעתי היית צריך לבקש לשוחח עם אימך ולומר לה שיש משהו שאתה מסתיר ממנה וקשה לך עם זה.ולספר על מה שאתה מרגיש לגבי המשיכה לבנים וכו'. נראה לי שבחרת לספר בדרך עקיפה-שהלכת למועדון והיה לך כייף.באותו רגע היא מסרבת לקלוט את המסר שלך.ותחשוב על ההומואים "שמקלקלים" את הבן שלה.

בריה

New member
"אמא יש לי משהו לספר לך"

ספר מועיל. אולי תמצא בו סוג של מענה.

למעלה