זקוק לעצה...

boyinlove

New member
זקוק לעצה...

היי, אני כמעט בן 20, לפני שנתיים בתהליך של הצו הראשון קיבלתי פטור 21 (נפשי), אבל מאז דברים אצלי השתנו באופן קיצוני ועכשיו אני רוצה לפחות להתנדב. מישהו יודע במקרה איזה אישורים/המלצות אני צריך להביא לצבא? למשל, אני יכול פשוט ללכת לפסיכולוג כלשהו ולהביא ממנו מכתב? למה הם ייחסו הכי הרבה חשיבות? כל עצה תתקבל בברכה. (נ.ב. קראתי פה ושם בפורום ש"זה קשה להתקבל להתנדבות אחרי 21 נפשי", אבל כבר שמעתי על כמה וכמה מקרים שזה כן קרה, ואני מאמין שאני גם יכול להתגבר על המכשול הזה). תודה :)
 

TRANSFER

New member
תגיש בקשה להתנדבות דרך

לשכת הגיוס שלך. בתהליך שתתחיל שם, תעבור לאחריות מדור הפרט ושם כבר יגידו לך את מה שנדרש ע"מ להתנדב. לפי דעתי אל תלך לשום פסיכולוג או כל אדם מקצועי אחר ותבקש חוות דעת לפני שאתה מתחיל את תהליך ההתנדבות בלשכת הגיוס. בהצלחה.
 

y o n i 2 0

New member
התדנבות

היי תראה זה באמת תהליך מעיק יש לי סיפור קצת דומה ! בעקרון אתה צריךדבר עם תא מתדנבים שנמצא בבקו"ם המספר שלהם זה 037379063 הם יגידו לך ישר שאי אפשר להתנדבר ( דרגם )( אל תילחץ ) אם אתה ממש רוצה אז יש אפשרות הם יגידו לך מה לעשות ... אתה בטח תצטרך ללכת לבר"ן ליד הבקו"ם למדור פססיכיטריה תביא אישורים מכול רופא עדיף כמובן פסיכאטר ותסביר להם את כל הסיפור זה לא הולך להיות קל אבל זה בהחלט אפשרי נ.ב. הם לא עונים הרבה בתא מתנדבים ... תנסה בשעות הבוקר .... וזהו אם יש לך שאלות אני באיסיקיו 16027582 בהצלחה
 

boyinlove

New member
תודה...

כבר דיברתי עם הצבא. מה שעשיתי בינתיים זה הלכתי לפסיכיאטר אחד שגם עובד עם הצבא (יש לו הרבה השפעה שם) ועשיתי אצלו מן מבדק אישיות כזה. זה הלך טוב והוא ייתן לי חוות דעת שתמליץ להם לגייס אותי. מקווה שהכל יילך כמו שצריך :)
 

y o n i 2 0

New member
1

סבבה ... :) זה יהיה יותר קשה מזה ... זה חתיכת תהליך ! אבל זה שווה את זה צבא זה דבר מומלץ
 
למעלה