זקוק לעצה

burble

New member
זקוק לעצה

שלום לכל חברי הפורום. זהו הביקור הראשון שלי בפורום שלכם, פשוט מכיוון שעד היום לא היה לי צורך להגיע לפה. למעשה גם היום אני נשוי באושר לאישה שאני אוהב וילד מדהים בן שנתיים. אז מה הבעיה? התאהבתי. ואני לא יכול להוציא אותה מהראש כבר יותר משבוע. היא לא יודעת ואין לי מושג מה היא מרגישה (אני יכול אולי לנחש או לקוות). אני בדאון נוראי ולא יודע מה לעשות... לא רוצה לדבר על זה עם חברים, מסיבות מובנות. יש לכם עצות בשבילי?

*יערית

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף

האם התאהבת במישהי דרך המדיה הזו? אתה נשוי באושר לאישה שאתה אוהב... אוהב אז מה היתה השאלה שלך?

burble

New member
לא שולט בזה, הלוואי ויכולתי

יערית, זה לא וירטואלי. הייתי בקרבתה במשך הזמן האחרון.

*יערית

New member
לוּ...

היית כותב שהנשואים שלך כשלו,נגמרה אהבה וניסתם לעשות הכל בכדי להחזיק בזוגיות ולא הצלחתם ,הייתי כותב משהו אחר, אבל מאחר והמשכתי לקרוא אותך בהמשך השרשור, הרשה לי לומר לך,התאהבות יכולה לקרות לכולנו במידה ונשאיר אשנב להזדמנויות ,אהבה לא מגיעה לכל אחד..מעטים מגיעים אליה,שלב ההתאהבות נגמר ואז פוקחים עיניים אל תוך החיים ושוב מנסים לאחוז בהרגשה הזו של פרפרים ורישרושים בבטן ...ולך איש יש מתנה בידיים,יש לך אהבה, היית בקירבת במשך הזמן האחרון..זה כמו הזמן שחיית לצד אישתך והילדים? אני בטוחה שאתה מרגיש שוואו אתה מפספס משהו, אבל בחיים כמו בחיים גם סופה של התאהבות זו לפוג..ואז מה?צריכים להמשיך קדימה..מה אז? תחפש התאהבות חדשה? קצת עומק איש,שוב לו היית כותב אחרת לגבי נישואיך היית עונה לך אחרת,מאחר וזה לא כך על מה ולמה להרוס בית?לאבד חברה טובה כאישתך? בא לך להרגיש מאוהב...תתחילו לעבוד על הנישואים שלהם ולהפריח בהם חיים,תתחילו לרגש אחד את השני, תתחילו לחזר אחד אחרי השני,מי אמר שקל לחיות לצד בן זוג אחד במשך זמן חיים ארוך? לא קל..אני אישית חושבת שלא קל...אבל כשיש בן זוג שמבחינתי הוא האידיאל עבורי ואני עבורו, אין צורך לפקפק בזה שאולי מחכה דבר מה טוב יותר בפינה....

antigone

New member
ואני לתומי חשבתי ש....

כש"אוהבים" והחיים "מאושרים" ומתנהלים על מי מנוחות זה ממלא חלל רב בחיים ואין מקום ואין סיבה לריגושים נוספים.. אבל מה!! אנחנו בני התמותה כנראה לא מסתפקים בזה וקורה לנו "ליפול" בהתאהבויות ... ידידי אני מציעה לך לבדוק אם הכל בסדר בזוגיות שלכם, כי אתה יודע .. שם בחוץ...יש מלא פיתויים!!!
וברוך הבא אמרתי???

לא יודעת לא מבינה אפילו

מזכיר לי את הספר שלי מהבוקר..ככה כל פעם שהוא מפנפן לי בשיער הוא זורק סיפורים מחייו הפרטיים.. אז לאחרונה הוא כועס קצת שהוא חוזר מאוחר ומתעצבן שהיא לא מכינה לו תה או קפה ועסוקה עם הבנות או בטלפון וכו, הצעתי לו אולי הוא יבוא יום אחד ולא יצפה ויכין לה.. וככה בכל פעם הוא מספר איך הם מתרחקים ורבים ועושים ברוגז... היום הוא סיפר על לקוחה שהתגרשה וככה רמזה לו שקוף שהיא רוצה אותו, הוא לא היסס היה חרמן והלך איתה לאוטו ועשו מה עשו.. שאלתי אותו לא הרגשת חרא כלפיי אישתך? ענה לי לא, סתם מהצד לא משהו ריגשי אחת בת מעל 40 לא יותר מנאה אבל חמה התאים לי התאים לה ידענו מראש שזה רק... ועוד אוסיף שעם צעירה יותר לא היה הולך כדי שחלילה לא תתאהב בו..אני צחקתי כי כתוב לו על המצח שהוא מת להתאהב כנראה נגמר לו שם בבית ביחסים... מחפש תרוצים קטנונים ואומר שתלך לבד לטיול מחר אני כבר אמצא מה לעשות..כי הוא מחפש מה לעשות מחפש כל הזמן לא פותר את הבעיות, ככה סתם אחרי שנים של יחד שני בנות הוא מנפנף שלא חסר עוד נשים.. לא שאני משווה אותך גם לא ברור למה התאהבת באחרת, אבל נראה שהשעמום לפעמים מביא אותנו למעשים או אולי העיניים שרואות יותר מידי דברים, כשאני הייתי נשואה לא היה לי אינטרנט גם לא היה לי זמן להסתכל על הבחורים סביבי בעצם גם לא ראיתי, ככה זה אמור להיות כשיש בן זוג ואהבה ברור שאהבה מה כשנשואים אין כבר אהבה? אז למה להתקע שם? תחשוב בעצם איך הצלחת להתאהב באחרת? מה גרם לך? ואם זה מוצדק סע קדימה למה לשקר למה לבגוד? פשוט לזרום.. לא חייב ב

עצתי לך

תשאיר אותה בגדר פנטזיה לעצמך בלילות,במחשבות,בסקס וירטואלי. אסור לאבד את האושר שבמשפחתך.נכון שבני אדם אנחנו עם חולשות אבל תחשוב על המשפט:עדיף ציפור ביד משתיים על העץ. בפנטזיות לעצמך לעולם לא תתאכזב. נסה להתגבר.

איזו התאהבות זו ../images/Emo35.gif

לא מאמינה שכשבנאדם מאושר בחייו ועם משפחתו ואישתו יכול להתאהב ככה פתאום באישה אחרת.. מה יש בה שאין באישתך??? מה אתה יודע עליה ? עד כמה אתה מכיר אותה? מה ?? רגעים חטופים , מבט, חיוך ..ריח....זה מה שכבש אותך?? תבדוק טוב טוב מאיפה זה מגיע.... התאהבת...????? יופי....מה עכשיו??? תנסה לקחת הכל בחשבון ! להיות ריאלי , ולראות את המציאות ....אישתך והילד אתה טוען שאתה אוהב אותה ( את אישתך)... התאהבות זה משהו זמני , חולף , עובר...ויכול להיגרם מהרבה הרבה סיבות שכשיום אחד תתעורר ותשאל את עצמך ...בשביל זה עזבתי / עשיתי כך או אחרת??????? מקווה שתגיע למקום הכי נכון ..בשבילך .

burble

New member
תודה לכולם

השאלה היא האם בן הזוג שאנו בוחרים לנו בפעם הראשונה הוא באמת הכי מתאים. אולי זה נראה לנו כך לאורך זמן, אבל ברור שהבחירה היא לא חד משמעית. טוב לי עם אשתי והחיים שלי מלאים, אבל הרי יש המון התפשרויות, שהן חלק מחיי הזוגיות. השאלה היא: אם נראה לך שמצאת את החלק השני באמת (או לפחות ככה זה נראה בהתחלה), שהרי עכשיו אתה יותר חכם ומנוסה, האם צריך להשאר במקום מפאת הפחד להרוס, או ללכת עם נטיות הלב? אני לא חושב שזה מתנגש עם האהבה לאישה. האם אתם חושבים שזאת חזירות?

סליחה אבל...

טוב לך עם אישתך והחיים שלך מלאים? לא קונה את זה ואם זה אכן כך אזי לעולם אף אחת לא תהיה מתאימה כיוון שתמיד תחפש מה נמצא שם מעבר לפינה...

אחלה שאלות יש לך...

האם בן הזוג שאנו בוחרים בו בפעם הרשונה הוא הכי מתאים לנו??? את מי שבחרנו בפעם הראשונה , לא בטוח שנבחר בפעם השניה...אנשים משתנים עוברים דברים בחיים ..ולפעמים יש גם בחירה שלישית. בכל שלב בחיים שלנו ,אנחנו נמצאים במצב שונה , אנו צריכים ורוצים דברים שונים ממקודם. אומנם יש בסיס שמורכב מערכים ועקרונות , אבל ישנם פרמטרים שמשתנים להם מטבע הדברים .. ולכן מה שהתאים לנו בגיל 19 לא יתאים לנו בגיל 29... התפשרויות הוא הנושא הכאוב בכל הקטע הזה של זוגיות . השאלה על מה מתפשרים ... אם אתה מרגיש שאתה לא בטוח ש"עם זה" אתה רוצה להישאר , לפני שאתה מחליט לעזוב בגלל נטיית ליבך (התאהבותך), קח פסק זמן לעצמך , אם זה אפשרי תעזוב לתקופה מסויימת כדי לבדוק את עצמך ,אבל בלי להיכנס לזוגיות אחרת ! תשכור לך דירה , חייה את חייך לבד , ותבדוק כמה חסרה לך אישתך , איפה היא הכי חסרה ???? אחרי שתהייה בטוח ותעשה את הבדיקה , מתוך בחירה נכונה תוכל להמשיך מאיפה שהפסקת .... מה שכן , אני לא מקנאה באישתך... בהצלחה

blonda3

New member
שבוע של התאהבות

זה לא משהו רציני.... עוד שבוע זה יכול לעבור....

סנדרה ב

New member
בניגוד לרוב

האנשים שענו לך, אני רוצה להביע הזדהות עם מה שאתה כותב. מה שכתבת נגע לליבי. ואני חושבת, אם לא בטוחה, שבהחלט אפשר לאהוב את בן הזוג, ולהרגיש מאושרים - ובו זמנית להתאהב במישהו אחר. ומהנקודה הזו בחיים, להרגיש מבולבל ואשם, חסר יכולת ורצון להחליט. ואתה תהיה קרוע בין המשפחה הקטנה והמאושרת שלך לבין אהובתך, ואני מעריכה שתתקשה להחליט לגבי העתיד, וכל החלטה שלא תיקח - תביא סבל לך ולאהוביך.. תן לעצמך זמן. שהות לבדוק מה עליך לעשות. אין לך ברירה אחרת. זמן.

למעלה