זקוק לעצה...

לחיש4

New member
זקוק לעצה...

פעם ראשונה שאני משתף פשוט אני כבר נואש... לפני תקופה ארוכה כתבתי שיר על בגידה. אני כותב שירים למגירה כבר המון שנים. בזמן שעשיתי "סדר פסח" אישתי גילתה את השיר ומאז היא מדברת על גירושים. היא מסרבת להאמין שלא בגדתי בה באמת ושאין אף אחת אחרת מלבדה. בנוסף היא טוענת שגם אם זה רק שיר , עצם הכתיבה על בגידה היא חציית קו, שבעתיד תוביל למעשה עצמו. מה דעתכם ? האם יש דרך להוכיח לה שזה רק שיר ?

אייבורי

New member
וואלה אין דרך

אבל יש מבצע קולר נגד קרציות במצבך הייתי קונה שנים

זאת בהחלט עליית מדרגה

אישתך אולי היסטרית, אבל לא נוכל לדעת בוודאות ללא התרשמות בלתי אמצעית מהשיר

לחיש4

New member
מה זה משנה ?

בנות קצת עזרה, בגדתי באמון שלה עם השיר, אבל צריך לפרק בגלל זה משפחה ?

תקשיב

בסלנג המקומי קוראים למצב שלך 'התקף כוסית' - משמעות המונח המקצועי הזה הוא התקף הסטריוני חסר ביסוס מציאותי. עוד לא נולדה אישה שהתגרשה בגלל שיר. אבל נולדו גם נולדו מחזיקות בוובוס חברוקים מבוהלים כמוך. להבא תלמד לא להחזיק 'חומר מפליל' במגירה. עכשיו תצטרך לשלם בדמים את שכר הלימוד של התקף החינוך מחדש <אייקון של סטלין ומאו טצזדון, מחייכים חיוך מקפיא עורקים>. בהצלחה.

תגיד לאישה החצופה שלך...

שלהציץ לשירים במגירה של בעלה, זה דבר מכוער וזה חציית קו... לא בעתיד, אלא בהווה!! היא התחתנה איתך, ונניח שיש ביניכם את ההסכם הרגיל של משפחה ובלעדיות וכו'... היא רוצה גם בלעדיות על החלומות שלך? מותר לך לפנטז ולחלום ולדמיין מה שאתה רוצה ומותר לך גם לכתוב על זה. היא פשוט מנסה לחייב אותך לחלום רק עליה!!!
אני חושב שאתה צריך להציב לה גבול חד וברור מיידי! שתיילל הרבה, ושתחליט אם היא רוצה להתגרש ואם היא רוצה שתעוף לך מהעיניים.

niva99

New member
תשים לה את השיר של רמי קליינשטיין ובו השורות

האלמותיות :" כל כך קר , קר שם בחוץ... מתי תקלטי שהחיים זה לא קיבוץ "...
בקיצור - זה אחד העיטונים הכי דביליים ללמה להתגרש [ אולי ישנן סיבות אחרות כבדות משקל יותר - והיא נתפסת בקטנות- אבל זה כבר סיפור לגמרי אחר].

czar

New member
מה אתם כולם קופצים עליו או/ו עליה

צריך לזכור שלכל סיר יש מכסה ובסוף כלום לא יקרה שם.... - צריך להיות משהו מיוחד בכדי לכתוב שירים, ועוד על בגידות....
- צריכה להיות משהו עוד יותר מיוחד בשביל להגיד את המילה "להתגרש" בגלל זה. - צריך להיות עוד יותר בכדי להגיד רצף אדיוטי "...הכתיבה על בגידה היא חציית קו...." - עוד ועוד "האם יש דרך להוכיח לה שזה רק שיר?" ראה פרק - הסיר והמכסה. כל תשובה ממוקדת תהיה לריק.

מה אתם רוצים ממנה?

האישה עצבנית עליו, ועכשיו יש לה טריגר להוציא את העצבים. ייתכן מאוד שזו לא הפעם הראשונה שהיא חושבת על גירושים, אבל עכשיו יש לה תירוץ.

לחיש4

New member
זה לא ככה...

אני קורא את התשובות שלכם וחצוי. מצד אחד יש אמת בדברים שכתבתם, מצד שני אני הולך לאבד אותה... היא כבר אמרה לי שאם אמצא דרך להוכיח לה שזה לא יקרה שנית, היא מוכנה לסלוח ולהמשיך, העניין הוא שאני לא מוצא את הדרך...

למעלה