זקוק לעצה

• פותח הנושא stu
  • פורסם בתאריך

stu

New member
זקוק לעצה

בוקר טוב לכל משכימי הקום. אני צריך עצה. יש מישהי שעובדת איתי שאני נמשך אליה מאוד, רק מה אני בן 25 והיא ... 51. אני מכיר אותה בערך חודשיים וחצי, אנחנו עובדים במחלקות שונות, אבל נמצאים אחד ליד השני. בנוסף יוצא ששנינו עובדים הרבה במשמרות ערב\לילה ויוצא לנו לראות הרבה יחסית אחד את השני. אנחנו מדברים כל פעם שאנו מתראים (לא כל יום), היא בחורה מדהימה!!! קודם כל היא אשת שיחה נהדרת ונורא חברותית. חוץ מזה, היא סקסית בטירוף, גבוהה, רזה, חזה קטן עומד עם פטמות שמזדקרות כל פעם מחדש, מדהים! יש לה גם מבט סקסי בעיניים כל פעם שהיא מסתכלת עלי. אנחנו מחליפים מבטים די הרבה והיא תמיד מסתכלת במבט חודר כאילו היא בוחנת אותי. יש לה גם לכ מיני הערות\רמזים מדי פעם. נראה לי שהיא מבינה שאני נדלקתי עליה, השאלה מה לעשות? ברור לי שלא יצא מזה משהו רציני, אלא רק פנטזיה. יש לה טבעת אבל אני לא יודע אם היא נשואה,גרושה.. עזרו לי.

ט ל ו ש

New member
אממ...

דבר ראשון לדעתי אתה צריך לברר אם היא נשואה... אם היא נשואה כדאי לך לשכוח אותה ומהר מאשר לפרק משפחה... אם היא לא נשואה והיא ממש מעניינת אותך...אז למה לא לך על זה אם אתה נמשך אליה כל כך... איך אני אומרת...גיל זה רק מספר ...(הלוואי שזה היה נכון) תחזיר לי תשובה אם היא נשואה או לא...בהצלחה!

stu

New member
אין ספק

שזה מחרמן יותר, אבל אני לא אעשה משהו שיגמור לה את חיי הנישואין. אם היא נשואה זה ישאר בגדר פנטזיה.

א ו ר1

New member
אז מה אם היא נשואה

היא לא ילדה, היא אישה בוגרת בת 50+, היא גם לא תפרק משפחה בשביל זיון, אבל גבר צעיר ומושך יכול להיות שינוי מרענן בחיים שלה. אפילו משהו חד פעמי. אני בטוחה שאם היא רומזת לך, גם לה יש איזושהי פנטזיה והיא מחכה לך שתגשים לה אותה.

אז ככה,

יש פנטזיות שלפעמים צריכות להישאר בגדר פנטזיות, ואם יש לה טבעת , אז וודאי ובוודאי שהיא נשואה. אני חושבת שהיא פשוט מפלרטטת איתך, לא כל פלירטוט הוא כוונה למעשה... אבל הכל יכול להיות. מלאכית כחולה

למעלה