זקוק לעצה

RefUser

New member
מבחינתי שכל הפורום יצטרף לאשכול עד שיהפוך

לאשכופלצת. יעזור גם אם כולם יכתבו איזה קורסים קלים הם כבר עשו...מי יודע, אולי אחד מהקורסים האלו יהיה בר המזל...

RefUser

New member
זקוק לעצה

שלום לכולם, נשארו לי 4 נקודות אחרונות מתוך נקודות בחירה שאני לוקח מחוץ לחוג שלי(סטטיסטיקה). מישהו יכול להמליץ על קורס קל(עדיף עם מבחן אמריקאי בסוף כי כבר אין לי כח לכתוב תשובות מופלצות)? תודה!

אוף, המחשב הזה

בקיצור, מבוא לפסיכולוגיה דרך הרב תחומי- לא דרך החוג לפסיכולוגיה! זה קורס די קליל עם חומר בסיסי בפסיכולוגיה שלא מזיק לאף אחד, המרצה (דר' אפרי בן נדב) ממש נחמד וברור והמבחן בסוף היה פשוט בדיחה. יש תחומים שמעניינים אותך?

RefUser

New member
תחומים מעניינים...

לא יכול לשים אצבע על משהו ספציפי, אבל כמו שאמרתי - כל קורס שהמבחן בו בסוף קל, לא משנה אפילו אם יש נוכחות חובה. תודה על הקורס של מבוא לפסיכולוגיה, אני מקווה שיש עוד מקום פנוי...

RefUser

New member
לגבי הקורס שכתבת

יכול להיות שזה נקרא עכשיו "פסיכולוגיה התפתחותית"? לפי הסילבוס זה אותו המרצה, אבל כתוב שצריך להגיש עבודה בסוף...

אלו שני קורסים שונים

עם אותו מרצה, יכול להיות שמבוא לפסיכולוגיה זה רק סמסטר א'. אם בפסיכולוגיה אז יש גם את תאוריות אישיות עם דר' אלון רז, הקורס עצמו נחמד הוא מראה קטעים מסרטים ומספר סיפור בסוף כל הרצאה, המבחן טיפה יותר קשה אבל גם לא משהו מיוחד, אותו אני יודעת שיש גם בסמסטר ב'. בהתפתחותית צריך להגיש עבודה?! אוווף... ממש אין לי כוח לזה.

RefUser

New member
אני אשאל אותו, אבל בסולם של 1-10

כאשר 1 הוא הקל ביותר, איפה את ממקמת את הקורס? ;)

אמממ... 4איש

אני בכל זאת שנה א' אז אין לי הרבה למה להשוות, הדבר היחידי שאולי ב מעלה את הקושי הם כמה מאמרים מעצבנים באנגלית (למרות שנראה לי שאני היחידה מכל הקורס שטרחה לקרוא את כולם).

למעלה