זקוק לעצה

Jake Blues

New member
זקוק לעצה

שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים את האלבום הראשון והמדהים של אביתר בנאי. אני רוצה לקנות עוד דיסק שלו והבנתי שכל דיסק שלו שונה בתכלית מהאחר. מכיוון שאני ומוזיקה אלקטרונית לא הולכים ביחד אין לי כוונה לקנות את הדיסק השני. לכן, אני מעוניין לקנות את הדיסק השלישי, אך אני לא בטוח. שמעתי לא מזמן את השיר "תחרות כלבים" שמצא חן בעיני מאוד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שירים אחרים מהאלבום, שהם לא בהופעה ובאיכות נוראית. עזרה בבקשה.

Walk Two Moons

New member
ברוך הבא!

קודם כל, באיחור של כמה חודשים, מזל טוב על רכישת הדיסק, גם אני עשיתי את זה פעם וזה היה צעד משמעותי בחיי
(אמנם התחלתי עם השלישי אבל מה זה משנה, זה עדיין היה צעד משמעותי בחיי
) בקשר לבקשה שלך, אתה יכול למצוא טעימות מכל השירים משלושת האלבומים באתר של אביתר. יש להם נטייה מעצבנת להיפסק בשיא, אבל זה כל העניין בדברים טיזריים מעין אלו. באותו אתר, תחת הלשונית קליפים, יש את הקליפ של "תחרות כלבים" ואחרים. אלו הדרכים החוקיות הידועות לי, אם אתה רוצה עוד מעבר לזה, צור קשר במסר. בקשר לדיסק השני, גם אני שמעתי לגביו כל מיני שמועות שהרתיעו אותי בתור בנאדם שמוזיקה אלקטרונית היא לא כוס התה שלו, אבל אחרי שקניתי אותו התבדיתי לחלוטין. אביתר לא נשמע בו בדיוק כמו סקאזי (יסלח לי האל על ההשוואה), מדובר בדיסק מופלא עם שירים משובחים אחד אחד, ליריקה גאונית ומוזיקה קסומה. כן, גם זו האלקטרונית. הדיסק הזה גרם לי להעריך את המוזיקה האלקטרונית, הערכה שגדלה יותר כשהכרתי את רדיוהד. אבל זה כבר נושא לדיון אחר. בכל אופן, אני ממליץ בחום, קנה ותהנה, ותחזור לשתף אותנו ברשמיך

Jake Blues

New member
הדיסק השני

שכחתי להוסיף את המילה "בינתיים". נתחיל באלבומים הקונבנציונליים
. כשנגיע לגשר נחצה אותו.

קצת תשובה, וקצת פתח לדיון. לפחות איתך.

בכל מקרה בטח יקח לך זמן להתחבר לשני, אבל שכח מזה שאתה לא אוהב אלקטרוני, גם אני לא, ושיר טיול הוא אחד האלבומים האהובים עליי בכלל, ושל אביתר בפרט. אבל מה עם להוריד, בדרך לא חוקית ולא סקסית, ואז לשמוע ולהחליט? אני עצמי לא מוריד כלום. אבל כשאני חושב על זה, אז בשביל אנשים 'כמונו', יחידי הסגולה שעוד נותנים ערך לדברים שהעולם הרחב די זרק לאשפתות, זה אמור להיות יופי של אופציה, שהיא אמנם לא חוקית, אבל החוק עצמו מגוחך, וזה כמו להיכנס לחנות ולשמוע כדי להחליט אם לקנות.

הבהרה קלה ובאמת לא חשובה

זה האלבום האהוב עליי של אביתר. לא אחד מהם.

Jake Blues

New member
אממממ...

אני גם לא מוריד מוזיקה, כך שזה בעייתי גם עבורי...

hapara

New member
יש ביוטיוב במלא..

הזאב והאיילה, המון אנשים, מתנות... תתאמץ עוד טיפה ובטוח תמצא

למעלה