זקוק לעצה

white star

New member
זקוק לעצה../images/Emo4.gif

אני אשתדל לקצר... באחד המפגשים של האגודה ראיתי בחור חמוד שדי מצא חן בעיניי אבל כרגיל לא היה לי אומץ להתחיל איתו. אחרי כמה חודשים חבר שלי שכנע אותי לבוא לשחק פוטבול.במשחק ראיתי את הבחור השני ולקח לנו כמה ימים להיזכר מאיפה אנחנו מכירים אחד את השני. אני התחלתי להתחבר איתו , ונהינו ידידים.תוך כדי הרגשתי שאני מתחיל להתאהב בו וגם אחרי כמה שבועות אמרתי לו שיש לי רגש אליו.התשובה שלו היתה "לא נראה לי שיהיה משהו בינינו עכשיו או בעתיד" אבל הוא לא רצה לאבד אותי כידיד וגם לא אני אותו אז נמשארנו ידידים.הבעיה היא שלי יש עדיין רגש אליו , אני כל שיחה שמח לדבר איתו (גם אם זה שטויות) ולמרות שהוא כבר כמה פעמים מאוד פגע בי (כמעט בכולם הוא לא התכוון לכך) אני לא מסוגל לכעוס עליו. אני נשאר ידיד שלו כי אני מקווה שיום אחד הרגש יילך(או מעצמו או שאני אכיר מישהו) אבל לאחרונה זה נהיה יותר ויותר קשה בשבילי. מה אתם חושבים?

merman

New member
אם זה קשה בשבילך, אין סיבה

לסבול. צריך לפעמים להסתכל לטווח רחוק. אולי בטווח הקצר של הפגישה זה נחמד ונעים, אבל אם אח"כ אתה צריך כמה זמן של התנקות מתחושות לא טובות - אז חבל על הזמן, וותר. לפעמים צריך להתרחק מאנשים, אפילו אם אוהבים אותם - כי פשוט המפגש הפיזי לא עושה טוב. זה לא אומר שהם לא נחמדים (לפעמים זה אומר את זה), זה לא אומר שבעתיד אין סיכוי לקשר, זה אומר שבהווה זה לא עושה לך טוב, ואתה צריך לשמור על עצמך, ולהקיף את עצמך בדברים *שבאמת* עושים לך תחושה טובה, שעוזרים לך לגדול. בקיצור, שים את הקשר ואת הבחור על אש קטנה, עד שתרגיש שהתנקתה מספיק מהדברים שגורמים לך להרגיש רע.

אני מסכים עם גיא.

|אנחה| וגם מזדהה עם בעייתך, מוכר, כואב ומייאש. אבל בסוף זה עובר.

DJNYC

New member
עצה.

הוא היה כנה ואמיתי והודיע לך על איפה הוא עומד, ובידך עומדת הברירה אז וכעת בנוגע לאיפה אתה עומד. האם אתה חושב שלמרות המשיכה, אתה תוכל לממש את היחסים ביניכם עם מה שהוא נותן, או שאתה תמיד תרצה להפוך את זה למשהו רומנטי? אתה יכול להכניס אנשים מאוד קרוב אליך ואל החיים שלך מבלי להפוך לפרטנר שלהם. גם בין חברים טובים יש הרבה אינטימיות, אך מאופי שונה. גם בפניה שלך לא פירטת את מהות ה"רגש" רק ציינת על איזה שהוא רגש שעולה לך, ואתה מחפש לתת לו תרגום. אז תנסה אתה לראות אם אתה יכול לתת שם ל´רגש´ הזה, להבין מהו, ואז אולי תוכל לעשות החלטה בנוגע למה בריא לעשות.

SBK

New member
הרבה יותר קל

הרבה יותר קל למצוא זיונים מאשר חברים. חשוב על זה

למעלה