זקוק לעצה מוסמכת!

זקוק לעצה מוסמכת!

כפי שניתן להבין מהניק שלי,אני בתול ממש בכל נושא מלחמות הכוכבים. לפני שבוע נכחתי בהקרנת טרום הבכורה העולמית של הסרט השלישי,ובפעם הראשונה בחיי ראיתי סרט מסדרת "מלחמת הכוכבים" המהוללת. חזרתי הביתה והורדתי את שאר חמשת הסרטים שיצאו עד היום.שאלתי היא זו: האם אתם,מוריי ורבותי, ממליצים לי לראות את הסרטים הללו בסדר שהם יצאו במציאות,כלומר פרקים 4,5 ו-6 ורק לאחר מכן לראות את 1 ו-2,או האם לראות את 1 ו-2 קודם ואז את שלושת הנותרים? מה לדעתכם יעצים את החוויה? נ.ב. הסרט השלישי מומלץ בחום.אפילו אני,שמעודי לא צפיתי בסרטים אלה,נהנתי והצלחתי לבסוף להבין מי נגד מי ( פחות או יותר...) תודה מראש!!!

tactical

New member
OK....

קודם כל ברוך הבא.... (ולהבא אסור לדבר פה על הורדות....) בנוגע לשאלתך... אם לא היית רואה את חלק 3 אז הייתי ממליץ לראות את הסרטים בסדר שהם יצאו... כלומר קודם את הטרילוגיה הישנה (פרקים 4-6) ואח"כ את הטרילוגיה החדשה (פרקים 1-2) אבל מכיוון שראית כבר את החלק השלישי אז זה דיי גילה לך כמה הפתעות ששמורות לאנשים שרואים את הטרילוגיה הישנה בפעם הראשונה.... ככה שזה לא ממש משנה אז תראה פשוט כבר קודם את הטרילוגיה החדשה ואח"כ את הישנה....

winterelf

New member
לא משנה...

העיקר שתראה!

Obi Dan Kenobi

New member
אם העניין הוא כך, דעתי אחרת.

אם היית שואל את אותה שאלה, אבל בלי לציין כי ראית את הטרום בכורה, אני מניח שרוב חברי הפורום היו מציעים לך לראות את פרקים 6-4, ורק אז 2-1, ו-3. בעיקרון, גם אני בעד כך. ולמה? אם רואים את פרקים 3-1, נהרסת הפתעה משמעותית (לוק וליה הם אחים, ואביהם הוא דארת' ווידר). אבל, אם ראית לראשונה את ROTS, הסדר המומלץ הוא- 2-1, ואז את 6-4. ולמה? מסיבה אחת פשוטה - ב-ROTS מופיעות דמויות המופיעות בפרקים 2-1 (ג'אר ג'אר, פדמה, קפטן טייפו, מייס ווינדו וכ'ו). כדאי לך להכיר את אותן דמויות טוב יותר, בזכות הטרילוגייה החדשה. לאחר שסיימת לצפות בחדשה, צפה בפרקים 6-4, המראים מה קרה 17 שנים לאחר ROTS. תהנה!

Obi Dan Kenobi

New member
תאמין לי שאתה לא תתאכזב.

פרקים 6-4 הם אולי בעלי אפקטים פחות מרשימים מאשר פרקים 3-1, אבל העלילה מעולה.

MajorWinters

New member
החסרונות...

פרק 4, עקב היותו הראשון, מכיל אקספוזיציה, שאחרי פעם ראשונה משעממת... אז גם אחרי שרואים את פרק 1-3 לפני. אל תתיאש של פרק 4 מההתחלה חבר...

למעלה