זקוק לעצה ועזרה..

מיכה45

New member
זקוק לעצה ועזרה..

אני רווק בן41 ולאחרונה הכרתי מישהי בת33 ולשנינו היה כיוון והוא לנסות להביא ילד ולאחר מיכן להיתחתן ניסנו במשך חודשיים ולא הלך אך במשך החודש האחרון התחלתי לגלות דברים שממש לא לטעמי ואין סיכוי שבעולם שאחרי שגילתי דברים אלו שאתחתן איתה אז לכן החלטתי להיפרד כך שבמשך שבועיים לא היינו בקשר עד שיום אחד היא מתקשרת ומודיעה לי שהיא בהריון מצד אחד שמחתי אבל מצד שני לא רציתי שום קשר איתה אמרתי לה שאני כן מוכן לתמוך בה בכל האופנים אבל היא לא רצתה היא רוצה רק להתחתן ולגור ביחד הסברתי לה שאני לא מעוניין אז היא התחילה לאיים עלי שבעוד חודש היא מסיימת את השכירות והיא רוצה לבוא לגור איתי או שאשכיר לה יחידת דיור אחרת היא תעשה לי בעיות אז אני שואל מה עליי לעשות והאם היא יכולה באמת לעשות לי בעיות מבחינה חוקית אז בבקשה כל מי שמבין או יש לו ניסיון נסו ליעץ לי ולעזור לי תודה מיכה

czar

New member
היא לא יכולה לעשות לך כלום ותיאורטית אתה לא

חייב לה כלום אלא אולי רק לעובר שבבטנה (אם אכן הוא שלך). כן הייתי מציע לעמוד בעמדתך והיא בסדר, אבל מהצד השני לנסות כן לתמוך (ולא חלילה בכסף) בה, היא בבלאגן בראש עכשו וזה ירגע עם הזמן אני מניח.

לא מדוייק ../images/Emo22.gif

הפרת הבטחה לנשואין יכולה לשמש עילה לתביעה אזרחית לא ניתן לחייב אדם להינשא אולם ניתן לחייבו בנזק שנגרם לצד השני בגין הפרת ההבטחה ראה כתבה בנושא

czar

New member
רק אם היתה הבטחה בזדון שהופרה בזדון

מה זה כאן, רציתי והתכוונתי ובסוף מסיבות אובייקטיביות לא הולך.....אז מה? יתבעו אותך? ממש לא עובד ככה.

אין קשר לזדון

אם נעשתה עיסקה בין שני צדדים אזי הם מחוייבים לעיסקה. במידה ורכשת דירה מקבלן והוא לא הספיק לסיים את הבנייה ויש לו סיבות טובות לכך הוא עדיין חייב לפצות אותך על האיחור אלא אם כן נאמר אחרת בחוזה. הזדון לא רלוונטי לעניין הנזק.

czar

New member
אל תתפלסף

אתה עכשו נכנס לדיני חוזים ואם כך אז נא האר את עיני איפה ראית היצע וקיבול??!! בתי משפט ידידי בין אדם לחברו שופטים בעדינות רבה ולא כל חרטה נכנסת לקטגוריה של הפרה וככזה איננה זכאית לתרופות. כן, כאן בוחנים לעומקם של דברים ולסדום ולכוונה משקל עצום.

לא מתפלסף ../images/Emo13.gif

אבל אם הנושא מעניין אותך תקרא את הקישור הבא שמחזק את מה שאמרתי שהפרת נישואין היא עניין שפיט זה לא קשור למה שאתה חושב או אני, אלה העובדות ! בחברות

czar

New member
יקירי, גם מבלי לקרא

בימינו הכל שפיט גם זה, אלא שזה לא יקבל את אותה העוצמה כמו במקרה הקבלן אלא כאן יכנס הדיין לעומקם של דברים.....בקיצור, לא פשוט. אתה יודע כמה הבטחות כלליות לנישואין בוטלו?! תחשוב מה היה קורה אם באמת זה היה ככ שפיט.... תחום די אפור ומאד אישי. מצד שני אם הוא כתב לה באיזשהו הסכם, או שכבר החלו בתהליך ארגון החתונה, זה כבר סיפור אחר.

joanne8

New member
איזה נזק נגרם? ולמי?

נראה לי שמדובר באישה קצת לא מפותחת, תחושת בטן, שבמקום להודות בפשלה המשותפת שלהם, פשוט בוחרת להתנהג כמו בהמה. שיעמוד מולה חזק, הרבה רוח וצלצולים, יש חוק, היא לא יכולה לסמרטט אותו, ובכלל מעניין מהי הסיבה שהחליט לא להתחתן איתה.

לא הבעתי את דעתי האישית ../images/Emo13.gif

פשוט הצגתי עובדה קיימת מהתנהלות בתי המשפט וממנה עולה כי יתכן ויש לבחורה עילה לתבוע אותו אזרחית ויש תקדימים לכך. אין אפשר לחייב אדם להתחתן או לגור עם מישהו ! מצד שני מדובר באדם בוגר שנתן את הבטחתו כי יתחתן איתה לאחר שיביאו ביחד ילד לעולם אין ספק שמעבר לתשלום המזונות לילד שיוולד הבחור גרם לה לעוגמת נפש ועל עוגמת נפש לפעמים צריך לשלם
אני לא מצדיק אף אחד מהצדדים ההתנהגות שלהם מוזרה בעיני קודם להביא ילד ואח"כ להתחתן ולגור ביחד...

czar

New member
ולא הבעת דיעה, קרא את שלושת השורות

האחרונות שלך....

כשכתבתי שלא הבעתי את דעתי

התכוונתי לתגובה הראשונה שלי בזאת שאתה מתייחס אליה אכן הבעתי את דעתי

talish9871

New member
היא לא יכולה לעשות לך כלום מלבד

לתבוע מזונות כחוק לאחר הלידה. כשהילד ייולד תעשו בדיקת אבהות ואם יוכח שאכן אתה האב - תשלם לה מה שבית המשפט יפסוק ותשתדל להיות אבא טוב לילד שלא אשם בכלום. מעבר לכך, היא לא יכולה לאיים עליך בשום דבר או לחייב אותך לגור איתה.

אייבורי

New member
היא קלטה אותך

אתה קצת סמרטוט. אז היא צודקת שהיא לוחצת. אתה יכול לגדל חוט שדרה או לחילופין להכנע ללא תנאים.

joanne8

New member
אייבורי צודק

אתה מקרין כאן חולשה וחוסר אונים. מולה אתה חייב לעמוד חזק, אחרת היא תנקנק אותך.. וידע זה כוח. לכן, תבדוק את זכויותך. בכל אופן אם תהיה לצדה עד הלידה זה כנראה תלוי בסיבה שבגללה נפרדתם. סיבה שאתה לא מגלה לנו. !

yuvalio1

New member
להגיד שאני סמרטוט זה קצת פוגע

ורחוק שנות אור ממני אני בסך הכול כול זה חדש לי ורציתי קצת לדעת בנושא אבל אתה לא מכיר אותי אני יכול לעמוד מול אלף כמוה ושכמותה ומיליון כמוהה לא יצליחו לכופף אותי

אייבורי

New member
מצטער אם העלבתי אותך

שיהיה במזל טוב עם הולדת הילד. בכל מקרה, ממליץ שתעשה בדיקת אבהות.

למעלה