זקוק לעצה אתית

lordsath

New member
זקוק לעצה אתית

אני משחק חצי אורק (ברברי) שיש לו משיכה עזה לחפצים מרושעים (כוהני דת שניסו להשתלט לו על הנשמה), אומנם הוא מנסה להמנע (בעזרת דמיות אחרות). הבעיה: החבורה במאורע עם אנרגיות מרושעות (תופעת טבע במערכה)ולאחד מהד"ש יש חפץ מרושע. האם עלי לנצל את ההזדמנות הראשונה ולגזול זאת (ובכך ליצור תפנית מעניינת)?

elik101

New member
אחי תלוי בכח הרצון של הדמות

מה גם שאם תעשה זאת ותיצור שינוי במשחק זה תמיד כיף.... לשגע את ה DM

למה לחטוף מהר בצורה גלויה ולהיתפס

אם אפשר לחכות קצת.. לתכנן.. ולהשיג את זה בצורה שבה לא תיתפס

תלוי בכמה גורמים

אבל בעיקר תלוי בתחכום של הדמות שלך. אם היא מאוד מתוחכמת, אז עדיף שהיא תרקום איזשהי עלילה שתפליל מישהו אחר בגנבה, בעוד בהחפץ למעשה יהיה אצלה. אפשר אפילו לנסות לייצר כפיל של החפץ ולהחליף אותו באמיתי. מכיוון שהדמות שלך בלבט, אני חושב שפתרון מעניין יהיה שהיא תשקר לעצמה. היא תציע לדמות בעלת החפץ "להשגיח" על החפץ בשבילה - למשל כאשר יורדים במדרון תלול וזקוקים לשתי ידיים, דמותך תוכל להציע לבעל החפץ המכביד לשאת אותו עבורו עד סוף המדרון. או למשל להגיד לעצמך שאתה לוקח את החפץ רק כדי שתוכל להשמיד אותו (הוא הרי מרושע) ולא יכולת לעשות זאת לחבר שלך מול העיניים. כל מיני שקרים עצמיים יכולים לעבוד ולעשות את המשחק למעניין יותר.

Guy24Gold

New member
לדעתי

חצי אורק ברברי לא אמור להתחכם. הוא צריך לאיים על הדמות הזאת ושאם היא לא תביא לו את החפץ הזה אז הוא ירצח אותה. אבל הכל כמובן לפי האופי של הדמות. אם הדמות מאוד מחוכמת וחכמה (משהו לא אפייני לחצי אורקים) היא תתכנן איזו תוכנית מחוכמת לגנוב את החפץ.

elik101

New member
הוא בטח יעשה משהו המוני ולא מתחכם

הדמות שלו דורסת אח"כ חושבת על התוצאות אתם נותנים פה יותר מדי חשיבות מדובר בשילוב קטלני של חצי אורק וברברי בוא נגיד תחכום והמצאה לא הצד החזק.... גם מבחינת רוע הם רוע פשוט לא רוע מתוחכם... אל תבלבלו אותו במילים גדולות זה רק יעייף אותו.......

furban

New member
האורק המתלבט

ברור שדרוש תחכום (אומנם מינמלי). הבעיה תקרה כאשר שאר הד"ש יתקלו בבעיה הלא נעימה. בנוסף הברברי הוא טנק מהלך על 2. השה"מ שלי לא יצפה לכזאת תגובה "קיצונית"

lordsath

New member
עצות טובות אבל..

האורק הוא טנק מהלך, התחכום זה לא הצד החזק שלו אך השתמשתי בטריק לא לגלי (באמצעות דב"ש) כאמצעי תגבור. הנקודה היא ברגע שאני משיג את החפץ (שאי אפשר לחקות) האם להעניק להם (לחבורה) את ההזדמנות להשיג אותה או להכנס לדמות במלואה ולהנחיל את "אפקט הפחד"??

elik101

New member
אין כמו אפקט הפחד....

הבעיה מתחילה כשאתה צריך לישון.... והחבורה מחכה לזה....

תשכנע אותם

תשכנע אותם שאתה הוא המתאים ביותר לשאת את החפץ המרושע, כי אתה הכי חזק. בגלל כוחך האדיר יהיה קושי לאויבים (יוצרי החפץ ושליחיהם) לגזול ממך את החפץ. בכל אופן אל תיתן לחבורה לקחת ממך את החפץ. הוא שלח ל... משמרת.

lordsath

New member
תודה לכולם

תודה חברים ובחרות. אני בהחלט החכמתי מפנינות החוכמה שלכם, שלא נדבר על השראה אומנתית אחת או שתיים. אני אשמח לעדכן אותכם בהתגוללות האירוע. שהמצביא ישמור עליכם.

למעלה